Labuka,
Labai ačiū visoms už komenatrus ir kritiką

gera gauti ir gerų žodžių, ir patarimų
QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 09:24)
SM rules. eičiau į sm temas apie atskirus gyvūnus ir klausčiau ar būtų norinčių pabūt modeliais, ar gyvūnus modeliavimui paskolint. O gal kas ir sutiktų.
Jo, aš tokiu būdu esu modeliuką susiradusi

, jau derinam dėl fotosesijos, mergina mielai sutiko, bus ji ir jos šuo...kažkaip ekspromtu galvoj mintis užgimė, tada prisiminiau, kad tokia ir tokia yra forume (nors nepažįstu, nebendravus, tik BLOG"ą žiūrėjus) būten tokią veislę auginanti, ji sutiko, abi laimingos. Labai laukiu šios sesijos, nežinau, kas gausis, bet žinau, ad gerų emocijų antplūdis - garantuotas
dabar vat konkursiuke deda merginos foto po truputį, tai bus mano tatuiruotoji/piercinguotoji, kuo irgi labai labai džiaugiuosi
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 11, 09:59)
Gotte, nuostabi fotosesija

aš prieš kelis mėnesius fotografavau kūdikėlį, tik jau šiek tiek praaugusį, bet idėjas nuotraukoms pasirinkau lygiai tokias pačias kaip tu

labai gražiai žiūrisi
Dėkui, kad čia bendras mano ir mamytės darbas galima sakyti, sutapo ir įsivaizdavimas ir galimybės
QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 11:24)
aš ne apie tai. Vat
Gottei akmenukų mėtau, Laukinei.
Nors pražuvėlių taip pat pasiilgau.
čia dėl ko? kad foto žiūrėti raginam flickre, o ne ne kraunam į tiesioginį SM eterį?
QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 11:53)
kas čia norėjo paršelio skerdimą fotografuoti, bet nežinojo kaip.
Vat
kūdroje serija.
aš esu fotografavus į juostą su Zenitu, seniai jau...paskui dar į konkursą kažkokį nešiau tą reportažą...labai panašūs
vaizdialiai
Prašysiuos kada pas Akashą, gal padės man juostas atskanuoti, nes niekad nieko jums taip ir neesu parodžiusi

gėda pelėda
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson