Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 11, 11:18)
jau vakar rasiau,kad nebekelianuotrauku....Paprasta dingusvisai, Forgete su RObobebru irgi nebepasirodo, Airv nieko nebekelia jau nepamenu kuris laikas, tuoj nebebus nei ka girti nei ka kritikuoti smile.gif

aš tuoj sugrįšiu... jau pagaliau naujuose namuose, bet jaučiuosi labai pavargusi ax.gif ir dar fotoaparato laukiu... turiu kitą, bet anas šimtą kartų mielesnis...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 11, 12:29)
aš tuoj sugrįšiu... jau pagaliau naujuose namuose, bet jaučiuosi labai pavargusi  ax.gif  ir dar fotoaparato laukiu... turiu kitą, bet anas šimtą kartų mielesnis...

sveikinam su naujais namais.
brūkštelk adresą į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 05 11, 11:19)
Iš tikrųjų tokias fs darome sau (na ir aišku, modeliai yra šeima, draugai ar labai jau mylimi klientai).

Tai va va.. Bet, ne paslaptis, kad režisuotos fotosesijos su "savais" modeliais yra pačios gražiausios. Ne paslaptis, kad fotografai į blogus sudeda geriausius savo darbus. Todėl va klausimas- ar nesusiduriate su tokia problema, kad tokių "išdirbtų/apgalvotų/tobulai surežisuotų" fotosesijų prisižiūrėję bloge ir webe klientai vėliau gavę standartinės fs rezultatą nusivilia arba klausia, kodėl po jo nuotraukas nelaksto tobulos vištos ir vaiko rūbai ne paskutinio mados klyksmo o nudrengti jaunesnių brolių? Arba pvz 'tortinė jaunoji' prisižiūri Kernagytės vestuvių foto ir tikisi gauti tą patį.. Nors jos suknia iš Gariūnų o ne Statkevičiaus, o makijažą darė kaimynė Božena? Man va šitai atrodo labai baisu...baisu nuvilt.. bet norisi į blogą dėti kaip ir geriausius darbus..
Gerai kai pradedantieji fotografai nelabai ką turi atrinti- visi darbai vienodo lygio, tai klientai gal taip nenusivils, nes apžiūrėję kuklutį portfolio susidarys įspūdį ir nuspręs nori ar ne pas jį paveiksluotis.. Bet va kai įdeda profai savo galerijas ir po to gauni nelabai kokias štampines fotosesijos nuotraukas, nori nenori- nusivili. Čia pvz kalbu apie savo vestuvinę fs pas gana žymų fotografą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 11 gegužės 2011 - 11:39
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 11, 12:36)
Tai va va.. Bet, ne paslaptis, kad režisuotos fotosesijos su "savais" modeliais yra pačios gražiausios. Ne paslaptis, kad fotografai į blogus sudeda geriausius savo darbus. Todėl va klausimas- ar nesusiduriate su tokia problema, kad tokių "išdirbtų/apgalvotų/tobulai surežisuotų" fotosesijų prisižiūrėję bloge ir webe klientai vėliau gavę standartinės fs rezultatą nusivilia arba klausia, kodėl po jo nuotraukas nelaksto tobulos vištos ir vaiko rūbai ne paskutinio mados klyksmo o nudrengti jaunesnių brolių?

Keista ir man, bet paprastai labai džiaugiasi ir būna patenkinti ax.gif g.gif biggrin.gif Gal čia mes labai jau išlepintos visokių grožių ir vis ieškom prie ko prikibti bigsmile.gif
Dėl blogo, tai aš į savąjį dedu tikrai ne geriausius darbus, o tuos, kurie man mieli, atitinka tos dienos nuotaiką, rodo MANO požiūrį į daiktus, žmones, spalvas, aplinką. Gal fotografų bloguose ir svarbu tie geriausi darbai, bet mano ne fotografijos, o toks "gražių daiktų" biggrin.gif
Mums labai sekasi, nes tortinės suknelės jei ir būna, tai gražios, o makiažą visad rekomenduojam darytis pas V.Venckutę. Dėl Eglutės, tai ji papuoštų bet kurią suknelę, kaip papuošė ir Statkevičiaus, o ne atvirkščiai. Pažiūrėkit į jų akis, emocijas, natūralumą, paprastumą - tai patys svarbiausi dalykai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 11 gegužės 2011 - 11:51
QUOTE(Loretoidas @ 2011 05 11, 11:46)
Keista ir man, bet paprastai labai džiaugiasi ir būna patenkinti  ax.gif

Ačiū labai už atsakymą... ax.gif Jūsų patirtis čia mums kaip desertas smile.gif
Atsakyti
kas čia norėjo paršelio skerdimą fotografuoti, bet nežinojo kaip.
Vat kūdroje serija.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 11, 09:27)
sveikos!
užėjau pas jus ieškodama merginos, kuriai pasižadėjau kiškučių sekmadienį  lotuliukas.gif pamečiau kažkur lapuką su visa info  cool.gif

Čia aš! 4u.gif Kantriai laukiau smile.gif Permetu kontaktus į až.
Atsakyti
Labuka,

Labai ačiū visoms už komenatrus ir kritiką 4u.gif 4u.gif 4u.gif gera gauti ir gerų žodžių, ir patarimų 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 09:24)
SM rules. eičiau į sm temas apie atskirus gyvūnus ir klausčiau ar būtų norinčių pabūt modeliais, ar gyvūnus modeliavimui paskolint. O gal kas ir sutiktų.

Jo, aš tokiu būdu esu modeliuką susiradusi drinks_cheers.gif , jau derinam dėl fotosesijos, mergina mielai sutiko, bus ji ir jos šuo...kažkaip ekspromtu galvoj mintis užgimė, tada prisiminiau, kad tokia ir tokia yra forume (nors nepažįstu, nebendravus, tik BLOG"ą žiūrėjus) būten tokią veislę auginanti, ji sutiko, abi laimingos. Labai laukiu šios sesijos, nežinau, kas gausis, bet žinau, ad gerų emocijų antplūdis - garantuotas bigsmile.gif
dabar vat konkursiuke deda merginos foto po truputį, tai bus mano tatuiruotoji/piercinguotoji, kuo irgi labai labai džiaugiuosi bigsmile.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 11, 09:59)
Gotte, nuostabi fotosesija  wub.gif  aš prieš kelis mėnesius fotografavau kūdikėlį, tik jau šiek tiek praaugusį, bet idėjas nuotraukoms pasirinkau lygiai tokias pačias kaip tu hihihi.gif labai gražiai žiūrisi  wub.gif

Dėkui, kad čia bendras mano ir mamytės darbas galima sakyti, sutapo ir įsivaizdavimas ir galimybės bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 11:24)
aš ne apie tai. Vat Gottei akmenukų mėtau, Laukinei.
Nors pražuvėlių taip pat pasiilgau.

čia dėl ko? kad foto žiūrėti raginam flickre, o ne ne kraunam į tiesioginį SM eterį?

QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 11:53)
Vat kūdroje serija.

aš esu fotografavus į juostą su Zenitu, seniai jau...paskui dar į konkursą kažkokį nešiau tą reportažą...labai panašūs vaizdialiai

Prašysiuos kada pas Akashą, gal padės man juostas atskanuoti, nes niekad nieko jums taip ir neesu parodžiusi blush2.gif gėda pelėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 11, 12:29)
aš tuoj sugrįšiu... jau pagaliau naujuose namuose, bet jaučiuosi labai pavargusi  ax.gif  ir dar fotoaparato laukiu... turiu kitą, bet anas šimtą kartų mielesnis...

sveikinu ir as su naujais namais rolleyes.gif bet sakei perliuku parodysi,tai mes vis dar laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, Yvete, Zirze 4u.gif

Neprieinu iki nuotraukų... kažkaip tokia jaučiuosi truputį nepakiliai, kas liečia fotografiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 11, 12:24)
nu bet kokie jūs  šaunuoliai , vakar pavaikščiojau po jūsų svetainę  ax.gif man ypač tos teminės patinka bigsmile.gif labai gražu, taip viskas apgalvota... nu ir ne teminės apgalvotos  thumbup.gif  4u.gif ech.... kada aš taip padarysiu  unsure.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif nuostabiai gražu wub.gif man būten toks stilius labai labai patinka wub.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 12:53)
Vat kūdroje serija.

O Mai Gad unsure.gif
Atsakyti
Merginos, yra šeima, kuri norėtų krikštynas kad kažkas pafotografuoti. Kreipėsi į mane, bet aš jau užimta tą savaitgalį. Gal yra norinčių pasidarbuoti.. Manau ir sumokėtų, tik nežinau kiek, čia jau sutarimo reikalas, mes iki finansų nedaėjom, nes aš tiesiog nebeturiu kada. Krikštija gegužės 28 dieną. Kaune.
Atsakyti