Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gizzy @ 2011 05 10, 16:13)

drinks_cheers.gif Ir as kazkaip pamacius sia nuotrauka pagalvojau, kad ta cigarete cia netinka, kazkaip negraziai ziurisi  blush2.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 10, 18:29)

Vanilla, man JB jau geresnis, nebe tos pilkas, į tai aš pirmiausia dėmesį atkreipiau. Dėl cigaretės negražumo sutinku su kritikuojančiom...bent jau kandiklio čia reiktų ir grakštesnių rankų....romantiškai plaukiančio dūmo ir apšviesto vakarinės saulės krėslo  bigsmile.gif

Aciu, merginos wink.gif na tai nebuvo fotosesijos tema, tiesiog mergina fotosesijos metu uzsimane parukyt ir nupyskinau. Paciai is pradziu patiko, bet kai issaket kritika, tai jau biski kitaip galvoju biggrin.gif eisiu tvarkyt kitu nuotrauku, gal bus kazkas geresnio parodyt tongue.gif
Atsakyti
pirmoji thumbup.gif wub.gif tik man šiek tiek per šviesus šuniukas blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Pažaidėm su pienės pūkeliais smile.gif Laukiu kritikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 05 11, 15:19)
Pažaidėm su pienės pūkeliais  smile.gif  Laukiu kritikos  ax.gif

Nugi grožis wub.gif

Bet aš (kaip zoomo mylėtoja) tai artinčiau tą vaiką, kad daugiau jo būtų ir mažiau stulpų ir namų stogų, nu ir dar tuo pačiu iš centro patraukčiau ir po kojom žemės palikčiau. Štai kaip baisiai pagal taisykles daryčiau aš. Bet vaikas tai lėlė, ir pūkeliai tai jėga atrodo. cool.gif
Atsakyti
green_tea - patiko pasviesinta suniuko nuotrauka. Grazutis toks wub.gif
O su aguonom man per ryskus suniukas, toks per sviesus, na net nemoku pasakyti... blush2.gif

dziustik - labai patinka wub.gif Spalvos, sviesa, pukuciai ir mergyte tikra grazuolyte smile.gif Tik vienintelis trukumas man, kad nukirstos kojytes, noretusi daugiau apacios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 11, 15:15)
pirmoji  thumbup.gif  wub.gif  tik man šiek tiek per šviesus šuniukas  blush2.gif

Kaip tai per šviesus, mano nuotraukos per šviesios nebūna, man tik per tamsios gaunasi. Nuolat.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

oij, aš pradingelė, pražuvelė doh.gif kompą instaliavau, pasirodo nepadėjo, ne tame esmė, teko taisyt, nu bet valio, veikia dabar thumbup.gif

permečiau greit temukę viena akimi, daug priplepėjot, gražių darbelių čia randasi wub.gif labiausiai įstrigo gottes fotosesija su kūdikėliu wub.gif net širdį suvirpino, gražu wub.gif
Papildyta:
aš kažką praeidau, ar nebuvo čia įmesta, kur Loretoido velykinę fotosesiją galima būtų pamatyt ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 05 11, 15:03)

Tvarkau "mano šuo ir gėlės" nuotraukas, niekaip neapsispredžiu, kuri geriau, kviečiu balsuot:

man 1-oji bigsmile.gif viskas man cia superiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 10, 12:54)
Ech, buciau kur londone-tai siulyciau savo kandidatura, bet cia jau turbut per geri mano norai, ane?  biggrin.gif

Man isvis kazkokia krize uzejus, supratau kad isvis nieko nebesuprantu fotografijoj, kas buvo seniau lyg grazu-dabar tampa nebegrazu ir atvirksciai. Paziuriu i kitu nuotraukas, tai labai nusiviliu savimi, ai zodz, biski cia issiliejau-nepykit  4u.gif

Ech, butu smagu ax.gif

Ir man... va metus ar jau virs metu tokioj vietoj uzstrigau, bandau judeti toliau sios temos pagalba ax.gif

Gotte, grazi leliuko fotosesija rolleyes.gif

Green tea, va per daug zooma myli tongue.gif truksta erdves ax.gif grazu su aguonom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 05 11, 15:29)
Kaip tai per šviesus, mano nuotraukos per šviesios nebūna, man tik per tamsios gaunasi. Nuolat.

pats šuniuaks per ryškus ax.gif truputį akį rėžia, norėtųsi bent kiek švelniau smile.gif pati nuotrauka tai šviesi ir graži smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 11, 15:37)

aš kažką praeidau, ar nebuvo čia įmesta, kur Loretoido velykinę fotosesiją galima būtų pamatyt ?  blush2.gif

flickre 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 11, 12:53)
kas čia norėjo paršelio skerdimą fotografuoti, bet nežinojo kaip.
Vat kūdroje serija.

Fuuuiiiii.... Visai nenoreciau nei fotografuot tokio proceso, nei ziuret i tokias nuotraukas schmoll.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 11, 15:37)
aš kažką praeidau, ar nebuvo čia įmesta, kur Loretoido velykinę fotosesiją galima būtų pamatyt ?  blush2.gif

Aha ir man idomu, nemaciau ir as, o cia tiek snekat apie tai bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 05 11, 08:34)

Foggy, va ta su aviuke, tai uzskaitau ir NA ir DA mirksiukas.gif

Yvette, vis galvoju galvoju, galvoju....itariu tu turi lb graziu portretu, gi TB irgi pasineses i fotografija,ane? ( ar as kazka masau) Tai, ko gero, jis tave visais idomiais ir neidomiais kampais pafotkines..o kada tu pradejai savo projekta 52 ? Idomu butu pamatyti blush2.gif tai ten bus tik autoportretai,ane?
knieti ir man taip...ale,rimtas issukis ir isipareigojimas sau unsure.gif
beje, minejai, kad dirbi savo megstama darba? galima suzinoti koks jis?( jei per giliai kapstau - ignoruok mirksiukas.gif , vis tas smalsumas doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 11 gegužės 2011 - 15:08