Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 12, 11:21)

o as tai tikrai jau visiems atsibodau sad.gif

nu kas čia dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 12, 10:21)

pirma foto man patinka tik iki pusės, nes paskui prapuola kojos tamsoj. Gal pašviesint dar g.gif . antroji patiko, o apie JB man dar patylėt, nors kai Svajonė parašė, gal tikrai plokštoka atrodo, na bet tą "auksą", manau, atrasim besipraktikuodamos.
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 12, 10:27)
nu kas čia dabar  unsure.gif

ne, viskas gerai wink.gif tiesiog turbut biski uzknsio baksnot i tas pacias mano klaidas doh.gif as atrodo ir analziuoju savo darbus, ir jau pradedu galvot biggrin.gif fotografuodama smile.gif bet vis kazkas negerai, vis kazkas kliuna, vel pasikartoja tos pacios klaidos doh.gif

Aciu, Joreta wink.gif ir paciai biski kliuna tos tamsios kojos, bet kai sviesinu, tai lb ir virsus nusvieseja, tai vel blogai gaunas ax.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 12 gegužės 2011 - 10:37
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 12, 11:35)
ne, viskas gerai wink.gif tiesiog turbut biski uzknsio baksnot i tas pacias mano klaidas  doh.gif as atrodo ir analziuoju savo darbus, ir jau pradedu galvot biggrin.gif fotografuodama smile.gif bet vis kazkas negerai, vis kazkas kliuna, vel pasikartoja tos pacios klaidos  doh.gif
Aciu, Joreta wink.gif ir paciai biski kliuna tos tamsios kojos, bet kai sviesinu, tai lb ir virsus nusvieseja, tai vel blogai gaunas  ax.gif sad.gif

na nežinau, nemanau, kad tavo darbai jau tokie blogi, kad vis daugybę klaidų darytum 4u.gif

O aš turiu kelias nuotraukas, kurios man labai labai patinka, bet jaučiu čia įmetus tas patikimas išgaruotų kaip dūmas, nes irgi sulaukčiau daug komentarų kas negerai ax.gif bet manau tokiu būdu ir vyksta mokymasis ax.gif žinau, kad kartais norisi padaryti be klaidų,kad visiems patiktų, bet manau pas tave yra nemažai ir tokios kategorijos nuotraukų mirksiukas.gif nėra taip, kad viskas būtų blogai, tad kaip ir viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 07:52)
Labas rytas, aki pramerkus metu savo uzstrigusi koliaza

Patiko idėja.

QUOTE(pandre @ 2011 05 12, 10:05)
nes ir taip gyventi nebespeju....

Gerai pasakyta.

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 12, 10:21)

Ne, neatsibodai.Bet nekabina manęs kažkaip šį kartą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 05 12, 08:58)

Man visi 3 super, visi su savo nuotaika.Labai gerai.Gal jei vaikiukas vonioje butu vos pakeles galva, butu isvis super.

QUOTE(frederica @ 2011 05 12, 09:44)

Sakau gal reikia pas dičkes nueit į savo smėlio dėžę pažaist pasikviest biggrin.gif

Oi kaip gerai butu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Vanillla, Pirma man labiau patiko, antroje atrodo viskas tvarkinga, grazus j/b, bet atrodo mergina ir tiek, neturiu uz ko uzsikabint, kad ta nuotrauka man kazka sakytu-bet cia jau mano asmenine problema matyt 4u.gif
O pirmoj cia nieko tokio, kad plytos svyra desinen? g.gif Man truputi kliuna ax.gif

c-girl, oi, dazniau isiterpk ir tokiu nuotrauku daugiau mums cia idek akims paganyt bigsmile.gif

Piene, man visai patiko koliazas, ideja gera cia su tom tinklinem kojekelnem smile.gif

Foggy, pirma tamsoka, man noretusi visa vaika matyt, truputi kitokio kampo gal fotkinimo
Antrai pritarciau del kvadrato
O jau trecia tai fainuoliska-ir spalvos, ir emocija-super smile.gif

frederica, tikrai reiktu kazkokio judesio temoj, as prisijungciau manau bigsmile.gif
Atsakyti
Va, kokia naudinga kitu nuomone ir kritika, as net nepastebejau, kad svyra doh.gif begu taisyt, kol modeliukui foto neatidaviau tongue.gif

Aciu uz komentarus, merginos wink.gif

Monikute, aciu uz palaikyma wink.gif drinks_cheers.gif nesitikiu padaryt tobulai ar kad visiem patiktu, bet kazkaip paciai noris ugtelt, kad savo darbais galeciau dziugint ne tik paprastus zmones, kurie nelabai nusimano fotografijoj ir jiems tiesiog grazu smile.gif bet, kad negeda butu savo darbus parodyt ir profesionalams, kad galeciau kazkada save pavadint - fotografe smile.gif na manau supratai, ka norejau pasakyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 12, 08:56)
Su klausimu, pasiėmus fotika susinervijau, per vaizdo ieškikli pamačiau vabaliuka, nuėmiau objektyva niekur nesimato jo. Padėjau į šoną, paskui po kiek laiko pasiėmiau vėl panagrinėt kur jis čia gali būti, nebėr jo, faktas kad kažkur viduj gyvena, o gal jau negyvas, būtina nešti kad iškrapštytu ar nieko jis blogo negali padaryt.
Pienė nu man tai fainai žiūrisi, pirma foto mano, ir taip jau turbūt aišku nuo mano vis rašymo kad nemačiau savo foto pratesimo ax.gif

numirs anksčiau ar vėliau , bet gali sugalvot ant matricos kakų padaryt, tai jau ne kas tada būtų biggrin.gif kartą pas mane irgi vaikščiojo vabaliukas, tai aš pati su klizmute prapučiau , ir jo nebeliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 12, 10:55)
numirs anksčiau ar vėliau , bet gali sugalvot ant matricos kakų padaryt, tai jau ne kas tada būtų biggrin.gif kartą pas mane irgi vaikščiojo vabaliukas, tai aš pati su klizmute prapučiau , ir jo nebeliko smile.gif

O tu dieve biggrin.gif ir nuo ko tik nereik saugotis siam gyvenime, kad vabalas matricos neap*iktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pradedu nuo tiek kiek speju skaityt biggrin.gif taigi,

Laaaabai patiko gottes kudikelio fotosesija.. Labai malonios, svelnios nuotraukos..

Kalbejot apie temines fotosesijas, ir kur gaut pvz kokiu gyvunu.. As buvau ismascius gera fotke su voru koliazui, bet reikejo diiiidelio voro.. Tai knisau per forumus, per skelbiu, ieskojau voru, ziurejau kurie nera nuodingi ir su jais butu galima kazka isgaut biggrin.gif ir radau viena zmogu kuris uzsiima vorais, tai sake jei kada reiketu isnuomotu.. Tai jeigu prireiks voro, prasau rasykit, duosiu kontaktus 4u.gif

Va dar ir skundu uztikau, kad nieks foto nebekelia.. Tuoj as jums pazersiu, galesit komentuot iki pazaliavimo lotuliukas.gif

green_tea, man patiko ramune labai, taip svelniai.. Kazko ziuriu mane pastaruoju metu traukia ant tokiu svelniu nuotrauku... O su suniu ir aguonom patiko labiau antra wub.gif nors suniukas truputeli man per daug kontrastingas, noretusi svelniau... 4u.gif ech ir man reik savo toki pati maziu pafotkint, o tai jau geda, nes neturi jis nuotrauku doh.gif

Lateroidas, nereali velykine fotosesija.. O jau mergyte kokio grozio!! wub.gif wub.gif wub.gif kaip noreciau as netinget prigalvot tokiu fotosesiju... Nu tikiuosi ateis kada toks laikas...

Alabama, man labai patiko Anna, issiskiriantis vaiko portretas 4u.gif nors gal astrumo kiek truksta..

Vanilla, man pirmoji patiko labiau, ir centravimas visai netrukdo, as pati ji kazkaip daznai megstu.. 4u.gif antroji irgi patiko, tik noretusi, kad ji cia butu pilnai uzsimerkusi, nes dabar taip ydomiai, nei uzsimerkus, nei atsimerkus 4u.gif
Del pasiglamziusios medziagos, ir mane ji cia zudo, bandziau tvarkyt, ir kai fotkinau bandziau visaip lygint, nu tas pats sh doh.gif isvis su 50tuku sita nuotrauka padaryt man buvo issukis.. Jau lipau ant kedes, stiebiausi ir ko tik nedariau... siaubas biggrin.gif

Foggy, man labiausiai patiko paskutine kudikelio nuotrauka wub.gif grazios spalvos, ir emocija kokia biggrin.gif patiko ir burbulai, tik man cia kazko dar truksta, kazkaip begioja po nuotrauka akys.. O antra visai nieko, bet neuzkliuna niekuo 4u.gif

Ir dar noriu pasiguost, kad MB kazkodel nenori kad ji fotkinciau, ir isvis neleidzia jo nuotrauku niekur kelt verysad.gif susinervinau tik... keistuolis verysad.gif

Atsakyti
5ND

Naturali sviesa
Auto
user posted image

rankinis
user posted image

WB
user posted image

Dirbtine sviesa
Auto
user posted image