Pradedu nuo tiek kiek speju skaityt

taigi,
Laaaabai patiko
gottes kudikelio fotosesija.. Labai malonios, svelnios nuotraukos..
Kalbejot apie temines fotosesijas, ir kur gaut pvz kokiu gyvunu.. As buvau ismascius gera fotke su voru koliazui, bet reikejo diiiidelio voro.. Tai knisau per forumus, per skelbiu, ieskojau voru, ziurejau kurie nera nuodingi ir su jais butu galima kazka isgaut

ir radau viena zmogu kuris uzsiima vorais, tai sake jei kada reiketu isnuomotu.. Tai jeigu prireiks voro, prasau rasykit, duosiu kontaktus
Va dar ir skundu uztikau, kad nieks foto nebekelia.. Tuoj as jums pazersiu, galesit komentuot iki pazaliavimo
green_tea, man patiko ramune labai, taip svelniai.. Kazko ziuriu mane pastaruoju metu traukia ant tokiu svelniu nuotrauku... O su suniu ir aguonom patiko labiau antra

nors suniukas truputeli man per daug kontrastingas, noretusi svelniau...

ech ir man reik savo toki pati maziu pafotkint, o tai jau geda, nes neturi jis nuotrauku
Lateroidas, nereali velykine fotosesija.. O jau mergyte kokio grozio!!

kaip noreciau as netinget prigalvot tokiu fotosesiju... Nu tikiuosi ateis kada toks laikas...
Alabama, man labai patiko Anna, issiskiriantis vaiko portretas

nors gal astrumo kiek truksta..
Vanilla, man pirmoji patiko labiau, ir centravimas visai netrukdo, as pati ji kazkaip daznai megstu..

antroji irgi patiko, tik noretusi, kad ji cia butu pilnai uzsimerkusi, nes dabar taip ydomiai, nei uzsimerkus, nei atsimerkus
Del pasiglamziusios medziagos, ir mane ji cia zudo, bandziau tvarkyt, ir kai fotkinau bandziau visaip lygint, nu tas pats sh

isvis su 50tuku sita nuotrauka padaryt man buvo issukis.. Jau lipau ant kedes, stiebiausi ir ko tik nedariau... siaubas
Foggy, man labiausiai patiko paskutine kudikelio nuotrauka

grazios spalvos, ir emocija kokia

patiko ir burbulai, tik man cia kazko dar truksta, kazkaip begioja po nuotrauka akys.. O antra visai nieko, bet neuzkliuna niekuo
Ir dar noriu pasiguost, kad MB kazkodel nenori kad ji fotkinciau, ir isvis neleidzia jo nuotrauku niekur kelt

susinervinau tik... keistuolis