Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 11:42)
Nu ir kritikai kruva foto  4u.gif bet jau tikrai kruva  lotuliukas.gif

o man gražus tas atspalvis, aplamai man čia viskas labai patiko, nelabai matau ką čia kritikuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 11:20)
Bet tai gal jau jeigu iseina kazaip nufotkint, negi irgi neleidzia kelt? biggrin.gif paprasiau cia kuria diena, kad bent y fb galeciau sukelt.. Tai liepe nenusisneket ir nezyst  doh.gif

Žinok aš praktiškai neturiu jo foto, neleidžia, net kai su vaikais gražių kadrų padaryt galėčiau tada būtinai ka nors padaro kad nesigautu foto:))) Apie dėjima tai neleidžia jis, nebent slapta ir ne viešai dėčiau, bet tikiuosi kad kada nors atei šventė pas mus ir leisis smile.gif))
Dėl nuotraukų tai man pirma favoritinė, niekas nekliūva, labai gražiai viskas sugula, visose kitose man nepatiko šukuosena, nes su ja tik pirmoje nuotraukoje geras rakursas jos, kitur veido bruožai man nesimpatiškai žiūrėjosi,per grubūs, dar 5 patiko, dėl žalumo nesukčiau galvos, man nerėže akies
Atsakyti
user posted image

fokuso ir i ranka noretusi ax.gif kas dar negerai? horizontas per viduri?
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 05 12, 13:20)
fokuso ir i ranka noretusi ax.gif  kas dar negerai? horizontas per viduri?

nesimato ka norejai pasakyt sia foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 12, 13:22)
nesimato ka norejai pasakyt sia foto smile.gif

Aha... tuscia ta foto is tikro biggrin.gif pykst ir tiek biggrin.gif tik kai mano vaikas, tai man visai nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 05 12, 12:20)

fokuso ir i ranka noretusi ax.gif  kas dar negerai? horizontas per viduri?

gražus antras planas.. o daugiau... nežinau, nelabai suprantu ką norėjai parodyt, ar pažastį , ar nugarą, ar ranką.. nei šiaip nei taip tas žmogus ten papuolęs į tą kadrą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 12, 09:44)
Apžiūrėjau žaidimus, trečioji grupė pastrigus,antrai ir pirmai liko tik užbaigti.
Gal pasigalvojam vėl ką. Siūlau teminį koliažą gamint, pirmąjai darom visos viena tema - pvz. lietus, tada pamaišom ir kuriam tolyn?/ ką manot

Sakau gal reikia pas dičkes nueit į savo smėlio dėžę pažaist pasikviest biggrin.gif

Labas, ryt pabaigsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 12, 13:19)
Žinok aš praktiškai neturiu jo foto, neleidžia, net kai su vaikais gražių kadrų padaryt galėčiau tada būtinai ka nors padaro kad nesigautu foto:))) Apie dėjima tai neleidžia jis, nebent slapta ir ne viešai dėčiau, bet tikiuosi kad  kada nors atei šventė pas mus ir leisis smile.gif))
Dėl nuotraukų tai man pirma favoritinė, niekas nekliūva, labai gražiai viskas sugula, visose kitose man nepatiko šukuosena, nes su ja tik pirmoje nuotraukoje geras rakursas jos, kitur veido bruožai man nesimpatiškai žiūrėjosi,per grubūs, dar 5 patiko, dėl žalumo nesukčiau galvos, man nerėže akies

Nu jo, nemegejas biggrin.gif ir as jo klausiu, tai gal as negraziai nufotkinau, gal tu kazkaip kitaip noretum ar kas yra? tai jis man visad sako, kad kaip tik as labai graziai viska padarau, cia jis kaltas, kad jis sau nepatinka jokiose nuotraukose biggrin.gif nu vnz uzverda kalbos.. bet jau praradau vilti doh.gif

Dekui visoms uz komentarus 4u.gif einu tvarkyt fotkiu toliau.. Dar koookia kruva...
Atsakyti
Nepabūni pora dienų ir nieko nebesupranti doh.gif biggrin.gif nu i nebeskaitysiu labai, iki ryt mergičkos smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie merginu pagyru pienei 4u.gif patinka sviesa tavosiose nuotraukose.
Kas del vyru fotografavimo...manau daugumai cia tokia problema,nes jie dar didesni vaikai ir bjauresni nei moterys pries objektyva.As po biski jau baigiu isauklet saviski hihihi.gif pirmais metais tai irgi budavo sukasi,maivosi ir pan.As tada jo tiesiog ir nefotografavau.Na ne ir viskas.Paskui su vaikais...Bandydavau nufotografuot tai irgi issiviepdavo ir sugadindavo kadra.Tai galiausiai neistverus isbariau,kad gadina ne SAVO nuotraukas,o VAIKU.Kad tai prisiminimas VAIKAMS ir jis cia ne visai prie ko hihihi.gif nu tik i kadra papuola.Tai galiausiai nustojo maivytis bent su vaikais.Paskui jau kitas zingsnis.Reikejo man jo portreto tai siaip ne taip prikalbinau 2 kadrams doh.gif nu va ir taip po zingsniuka.Daznai as jo ir neprasau kad leistusi fotografuojamas,nes paskui gausis priesingai ir isvis nesileis.Tai pasilieku tuos momentus kada man tikrai labai reikia.Va tokia mano patirtis mirksiukas.gif Zinau kad OT bet gal kam pravers hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 12:08)
Ir dar noriu pasiguost, kad MB kazkodel nenori kad ji fotkinciau, ir isvis neleidzia jo nuotrauku niekur kelt  verysad.gif susinervinau tik... keistuolis 

o maniskis tai su malonumu, tik jis pas mane laaaabai nevyryskas ( kaip ir pacios matet) tai man net paciai kartais nelabai ji norisi fotkinti...o jau buna, kad supozuoja, tai omg doh.gif na, bet ji galiu aprekti ( kas dazniausiai ir ivyksta, amziais susipykstam per tokius fotkinimus), galiu paprasyti ji pakeisti poza ir jis bandys...bet as noriu VYRYSKO portreto, o ne tokio koks jis yra ( Kaip gerai, kad jis neskaito SM ) lotuliukas.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 12:42)
Nu ir kritikai kruva foto  4u.gif bet jau tikrai kruva  lotuliukas.gif

bandau komentuoti, nes jau sedziu prie normalaus PC
Pirma liuks, tik gal per daug tamsios ir nieko nesakancios desines puses.
2-oji per zalia ir tas baltas bantikas man cia netinka schmoll.gif
3-ia tamsi.
4-ta lb patinka. Tik modelis tokia isitempusi atrodo...kazkas ties kaklu ar tai peciais kliuna..kazkoks nepatogumas jauciamas...ir noretusi kiek pasviesintos.
5-oji liuksiska, tik gal kiek labiau i kairi sona modeli nuo medzio patraukti noretusi. Ir tas bantikas man cia visai neeee schmoll.gif
Paskutinioji ciki biggrin.gif ir tas bantikas pagaliau, nebekliuna sioje nuotraukoje tongue.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 12, 12:56)
veidas kaip transvestito gaunas- labai vyriškas.

na tu ir pasakei blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
piene pirma ir paskutine 4u.gif

dabar tep kurios gyvena uk , gal organizuojames ir mes meeta kokiam centre g.gif butu faina pasisedet , man tiktu savaitgaliai , zinoma jei tik noro jums yra
Atsakyti