Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2011 05 12, 13:24)
o maniskis tai su malonumu, tik jis pas mane laaaabai nevyryskas ( kaip ir pacios matet) tai man net paciai kartais nelabai ji norisi fotkinti...o jau buna, kad supozuoja, tai omg doh.gif  na, bet ji galiu aprekti ( kas dazniausiai ir ivyksta, amziais susipykstam per tokius fotkinimus), galiu paprasyti ji pakeisti poza ir jis bandys...bet as noriu VYRYSKO portreto, o ne tokio koks jis yra ( Kaip gerai, kad jis neskaito SM ) lotuliukas.gif

beskaitant jau įdomu pasidarė kaip tas tavo vyras atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 12:42)
Nu ir kritikai kruva foto  4u.gif bet jau tikrai kruva  lotuliukas.gif

Patiko visos isskyrus trecia smile.gif Trecioj tikrai kazkaip veidas keistai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 12:42)

šauniai pasidarbavai smile.gif
Man taip pat užkliuvo keista merginos šukuose g.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 12, 12:43)
maniskis anksciau nlb noriai leisdavosi fotkinamas. Bet cia pradejau kalbet, kad reik pabandyt ir vyrus fotkint, reik modeliu ieskot, dar keli simpatiski vaikinukai parase, kad noretu pasifotografuot pas mane, tai Mb kazkaip iskart nuomone pakeite, jau pasirodo visai mielai jis papozuotu biggrin.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif protinga moteris žinos kaip "apeiti" savo vyrą biggrin.gif
Atsakyti
Laba, vis apie nėštukių foto diskutuojat.
***Kadangi myliu šokį, gaudau galimybes fotografuoti šokėjus, tai šokanti nėštukė matyt būtų topų topas man. Nežinau kiek ten nėštukės gali išsilankstyti, bet pakaktų ir paprasčiausių šokio judesiukų, pozicijų. Aptempti drabužiukai, tutu.... Nu fantastika. Čia mano svajonių fotosesija. Gal kada nors ir pasiseks.
***Nežinau ar Lt daromi pilvuko atspaudai, su gipsu. Jei taip, tai pasiilgstu foto būtent iš to proceso, tikrai neteko matyti. Jei kas nežinot, kalbu apie tokius ir pan. atspaudus
Procesą visą būtų įdomu fotografuoti. O ir nuėmus atspaudą, galima įvairesnių foto prigalvoti. Kad ir vyrui pilvuką įtaisyti ir šeimyninę laukimo foto daryti.
*** vat pilvukas tas dar toks mažutis mielutis, bet man labai nuostabi foto.
*** ne nėštukės foto bet būtų nuostabi ir su nėštukė. Per mažai mažai su šešėliais žaidžiama nėštukių fotosesijose.
*** mano mylimiausia prieš ir po. Paprasta, bet neatsižiūriu vis.
*** foto ne nėštukės, bet ir su ja būtų nuostabiausia. Čia pratęsiant mano svajonę smile.gif
*** nebūtinai taip pat bet gal kam minčių kils pažiūrėjus.

Foto dauguma jau komentavot. Aš jau jėgų nebeturiu. Gyvenu atostogom. Nors ir trumpam, bet ryt išskrendam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 gegužės 2011 - 14:07
QUOTE(Yvette @ 2011 05 12, 14:03)
Laba, vis apie nėštukių foto diskutuojat.
***Kadangi myliu šokį, gaudau galimybes fotografuoti šokėjus, tai šokanti nėštukė matyt būtų topų topas man. Nežinau kiek ten nėštukės gali išsilankstyti, bet pakaktų ir paprasčiausių šokio judesiukų, pozicijų. Aptempti drabužiukai, tutu.... Nu fantastika. Čia mano svajonių fotosesija. Gal kada nors ir pasiseks.
***Nežinau ar Lt daromi pilvuko atspaudai, su gipsu. Jei taip, tai pasiilgstu foto būtent iš to proceso, tikrai neteko matyti. Jei kas nežinot, kalbu apie tokius ir pan. atspaudus
Procesą visą būtų įdomu fotografuoti. O ir nuėmus atspaudą, galima įvairesnių foto prigalvoti. Kad ir vyrui pilvuką įtaisyti ir šeimyninę laukimo foto daryti.
*** vat pilvukas tas dar toks mažutis mielutis, bet man labai nuostabi foto.
*** ne nėštukės foto bet būtų nuostabi ir su nėštukė. Galvoju, kad mažai su šešėliais žaidžiama nėštukių fotosesijose.
*** foto ne nėštukės, bet ir su ja būtų nuostabiausia. Čia pratęsiant mano svajonę  smile.gif
*** nebūtinai taip pat bet gal kam minčių kils pažiūrėjus.

va vava štai to aš ir ieškojau... ačiū.
klausimas, ar dažna nėštukė sutiks išsirengti..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 12, 15:05)
klausimas, ar dažna nėštukė sutiks išsirengti..
Manau pusė išsirengs, kita pusė ne. Pasiūlyk, atsisakys tai atsisakys. Praras nuostabias foto, bet gaus kitokių nuostabių.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 12, 14:09)
Manau pusė išsirengs, kita pusė ne. Pasiūlyk, atsisakys tai atsisakys. Praras nuostabias foto, bet gaus kitokių nuostabių.

teisingai..

...o aš ką tik gavau leidimą kai kurias saviškes parodyt viešai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 12, 15:03)

wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 12, 13:24)

na tu ir pasakei blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš cinikė ir stačiokė, tingiu galvoti kaip čia gražiau išsireiškus. Kas jau bent kiek įsikirto į mano stilių, supras, kad nieko asmeniško ar įžeidaus. O kas įsižeis.. well...

Dėl nėštukių foto:
Merginos, o Jūs nemanote, kad šiek tiek susiplakė nėštukių fotografavimo kas apie ką kalba.
Nes jei fotkint kaip nėštukė gamina valgyt ar daro pilvuko atspaudą tai čia yra reportažinė fotografija... O tos visos prilaikomais pilvais, ir pan- portretinės labiau.. Mano galva, šiek tiek tai yra skirtingi dalykai.. pirma gal reikia nuspręsti kaip nori nėštukė fotografuotis ir kaip ją norit fotografuot, o tada jau ieškoti pavyzdžių...
Nes nuostabi foto buvo ta, kur kažkas įdėjo su šokančiu pilvu ir dukryte ant pėdų pasilipusia, vonios kambaryje.. Bet čia juk ne portretinė fotografija.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 11, 19:51)
kankindamasi šiandien kamštyje sugalvojau,  kad kai grįšiu varysiu pas sm mamas chebros ieškot.  ax.gif nu reik kažkaip susiimt ir mokytis mokytis. ar priimsit ir ką reiktų pasižadėt ar padaryt? biggrin.gif

Malonu jus čia matyti, ponia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 12, 10:33)

Nesuprantu kam reikia dėti nuotraukas kelioms valandoms ir jas po to panaikinti g.gif  ateini pažiūrėti foto, o gaunasi, kad skaitai komentarus apie nuotraukas, kurių net nematai  unsure.gif

persiprašau blush2.gif na kaip jau ir sakė,jei nieko doro,tai kam palikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 11:42)

Visumoj labai gerai, tik kelios pastabos
1 foto-siek teik didoka ranka atrodo, ne?Daugoka desines.
2 foto-kadruociau vertikaliai.
3-ne.Atrodo, kaip iskirpta is priklijuota ant juodo fono
4 siak tiek vietos zvilgsniui truksta.
5 butu nuostabi, tik klausimas, ka mergina miske daro su lagaminu?
6 gut.

QUOTE(sayonara @ 2011 05 12, 11:58)
gavai? nesu tikra, kad nuėjo doh.gif

As gavau, tik perziurejau ir begau i lauka su vaikais.Va ka tik grizom, tai sedau parasyt.Parasysiu tenais:)
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 12, 12:14)

Cool.Labai miela.Man patikti(Laukine, uzkretei biggrin.gif )

Yvette, ACIUUUUUUUUU

Demesio, skelbimas.Kchmmmm...
As busiu Vilniuje sio menesio pabaigoj.Ar bus norinciu mane fotografuot ar dar ka su manim kartu nuveikt?Fotiko nebijau, priimu visokius pasiulymus.
Va kaip kukliai as. biggrin.gif
Atsakyti