Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 11-oji tema

QUOTE(Ice @ 2011 09 28, 19:50)
O echolalijos būna ir be raidos sutrikimų vaikams?
Būna savotiškas tikas. Vienas iš paprasčiausių ir dažnai pastebimų tokio pobūdžio tikų - nevalingas "pritarimas" kalbančiajam: mhm, mhm..., jo jo jo..., taip taip ir t.t. Arba žmogus žiopčioja tarsi atkartodamas pašnekovo kalbą. Nors čia nėra tikslus frazių atkartojimas, kaip echolalijos atveju, bet kažkas iš esmės panašaus.

O šiaip Elijana labai trumpai bet tiksliai atsakė. 4u.gif
Atsakyti
aš irgi manau, kad iškrova... jau vakar pakvietus pats atskubėjo pas mane.. šypsena iki ausų, kai pasakiau, kad labai jo pasiilgau ir labai labai jį myliu... ir su gėlyte, ir su auklėtoja atsisveikino man negirdėtais žodžiais "viso gero" - VIO GEO.. negalėjau patikėti, pati vos neapsiverkiau soske.gif cray.gif šįryt išritinau iš lovos pusiau miegantį.. tai nenorėjo rengtis, keltis... įveikėm ir šią kliūtį.. užtat pamojavus auklėtojai ranka: LABAS RYTAS, D...., LABAS, iškart atsakė LABA...
Darželyje šiandien žiūrės lėlių spektaklį VILKAS IR SEPTYNI OŽIUKAI... Man pačiai smalsu, ar jam patiks...
Atsakyti
bjolla wub.gif dziugu, kad toks postumis darzelyje
As va irgi matau sunaus entuziazma, kuris dar po menesio mokyklos neisbleso thumbup.gif tikiuosi ir toliau taip bus. Jis didziuojasi, kad mkytojai nustemba, kiek jis zino. Anglu kalba tai aisku, nu ten tiesiog fenomenas yra ir tiek, bet va is gamtos mokytoja nustebo, kai jis eme vardinti medziu, grybu, darzoviu, pauksciu pavadinimus thumbup.gif zodziu motyvacija valdo thumbup.gif ir dekoju Dievui, kad jis atvede i tokias geras rankas mano vaika wub.gif
Atsakyti
ALCHEMIE, prisidedu: dekoju Dievui, kad jis atvede i tokias geras rankas mano vaika wub.gif

Žinau, kad vieną dieną adaptaciją baigsis.. Ir viskas bus gerai. Bent jau nereikia spiegiantį ir klykiantį vestis iš darželio wub.gif doh.gif wub.gif blush2.gif ir namie juk amžinai krizė nesitęs... matau, kaip jam reikia dabar manęs... Ir lipa nat galvos grįžęs, tuoj kas ne pagal jį - ašarų upelis... bet užtat visada šiltos mamos rankos šalia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 29 rugsėjo 2011 - 10:36
Bjolla, turiu pataima, kol dar oras grazus, po darzelio eikite kur pasivaikscioti, pasizureti, lapu, kastonu parinkti, tokiu budu vaikas ta emocine iskrova tures gamtoje, ji svelniau praeina, nei namie, kur uzdaros sinoes ir sudeti ga buna susidoroti su sita adaptacijos israuska. man buvo dekingas laikas, kad kai vedziau i darzeli, o jis buvo toli doh.gif tai mes vaziuodavome i Vilniaus centra, eidavom i gedimino kalna, i tokia sulciu kavine gerti kakavos ar morku sulciu, rinkdavom kastonus prie prezidenturos, tai tada parejus namo, vaikas budavo lygesnis, nes is tikro jam darzelis visa darzelio laika buvo didelis emocinis kruvis doh.gif
Tiesa, veliau, as ji vesdavausi joti i botanikos soda, tai tas ruduo buvo nerealus wub.gif ismoko ir kaire-desine, nes sukdavau arkli i ta puse, kur jis sakydavo, zodziu sekmes jums 4u.gif as irgi turiu dabar dukrytes adaptacini laikotarpi doh.gif masciau, kad su darzeliu maziau reikes MP, ir galesiu baigti matinti, tai sianakt ji prakabojo visa nakti su MP doh.gif atsieme viska jauciu, ko per diena negavo, nors i darzeli noriai eina
Atsakyti
Viską išbandysim wink.gif Mažiui įkando uodas, tai gavosi baisi reakcija.. visa akis beveik užtino.. dėl to ir vengiame gamtos dabar.. beje, mano dičkis irgi neseniai atsisveikino su MP... tai net vakare ir ryte susiranda papuką.. paglosto.. prisiglaudžia.. pabučiuoja spenelį kaip tikrą pasaulio stebuklą wub.gif mudu susitarėme... Draugė laukėsi leliuko, tai jos sūnučiui reikėjo išsiųsti thumbup.gif iš tikrųjų, tai ėmė vieną dieną ir pienukas pats išskubėjo autobusu į Klaipėdą pas mažą berniuką, kuris dar nieko kito negali valgyti, tik gerti pienuką... visi vaikučiai kai užauga padovanoja pienuka kitiems vaikučiams blush2.gif

mama - melagė, bet šiuo atveju šventas melas...

tai dar draugei telefonu konstatavo faktą, kad jos vaikiukui išsiuntė pieną.. žinoma, ji atsakė, kad gavo ir labai padėkojo... bet užtat man vaikinas jautėsi tikras vyras wub.gif
Atsakyti
Priesalerginiu vaistu turekit ale tavegil, siaip fenistil gel padeda tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
PAILSĖKIM..
Vyrams įtikti neįmanoma!!!

Jeigu jo nemyli, stengiasi tave užkariauti. Jeigu jį dievini-palieka.
Jeigu pasidaliji su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jeigu nepasakoji, įsižeidžia, kad nepasitiki.
Jei atsisakai su juo mylėtis,pareiškia, kad susiradai meilužį. Jei pasiūlai pati, pagalvoja, kad būtinai ko nors paprašysi.
Jeigu jį įskaudini, esi žiauri. Jei taip pasielgia jis, paaiškėja, kad tu per daug jautriai reaguoji.
Jeigu sulaužai pažadą , tavim negalima pasitikėti. Jeigu jis sulaužo savąjį, pasirodo, buvo priverstas taip padaryti.
Jeigu bariesi, sako, kad elgiesi, kaip ragana. Jeigu jis šaukia ant tavęs, tai tik todėl, kad tavim rūpinasi.
Jeigu elgiesi su juo gražiai, jis sako, kad kažką prisidirbai, jei ne - pareiškia, kad neįmanoma su tavim gyventi.
Jeigu ginčijiesi su juo, išvadina užsispyrėle. Jeigu tyli, nutaria, kad per kvaila.

Jeigu duotum paskaityti šį aprašymą vyrams, jie prisiektų, kad tai netiesa.
Jeigu neduotum, sakytų, kad esi egoistė. :-)
Atsakyti
kuur prapuolę...
Atsakyti
QUOTE(bjolla @ 2011 10 06, 11:53)
kuur prapuolę...

mokausi ... smile.gif
Atsakyti
ir aš noriu mokytis.. kada nors.. bet reikia kai kuriems dalykams postūmio ir drąsos..
Atsakyti
As tai giliuose apmastymuose kiek dar pasak Klopedijos "kantriai ir tolerantiskai, supratingai ir visai kitokiai" reikia but g.gif Zadejo mums VRC rezultatus po 3-4 sav bet kadangi esu "kantri ir tolerantiska" jau snd lygiai 7 sav suejo kai laukiu doh.gif Kur yra tos "kantrybes ir tolerancijos" ribos? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 06 spalio 2011 - 20:33