Skambink Mergiona
tu turi teise reikalauti, cia ne tolerancija ar kantrybe
Zadejo mums VRC rezultatus po 3-4 sav bet kadangi esu "kantri ir tolerantiska" jau snd lygiai 7 sav suejo kai laukiu
Kur yra tos "kantrybes ir tolerancijos" ribos? 
Manau, turėjo baigtis lygiai prieš dvi savaites.
kantrybe jau galejo ir pasibaigt, tolerancija niekada neturetu baigtis, bet cia teoriskai
siandien pradedam lankytis pas privacia logopede, tikiuosi patiks, nereiks kitos ieskot
siandien pradedam lankytis pas privacia logopede, tikiuosi patiks, nereiks kitos ieskot
Linkiu sekmes ir, kad kontaktas butu geras
as neatsidziaugiu, kad mokykloje superine logopede, kuri iskovojo mano vaikui dvi individualias pamokas (nors mokykla siule viena pamoka), nors vaiko praktiskai nepazinojo, tiesiog mate, kaip jis dirba su spec. pedagoge ir skaite PPT isvadas. Kontaktas yra
ir dirba vaiko dienos darbingiausiu laiku, man atkrenta vakariniai veziojimai
nors...kiek suprantu, tai logopedas turbut visada tures but salia
nenusimato to darbo pabaiga
kantrybe jau galejo ir pasibaigt, tolerancija niekada neturetu baigtis, bet cia teoriskai
Pataupyk toleranciją rimtesniems atvejams.
Ateinu as su savo naujenom
Ir geru, ir blogu yra... Zodziu "kantrybe ir tolerancija" nei velnio neveikia realiam pasaulyje, laukiau 8 sav katriai ir tolerantiskai, tada nuvaziavau i VRC radau gydytoja ir suzinojau pagaliau vyresneles rezultatus
Viskas norma beveik
Girdimasis demesis kelis men atsilieka, bet regiamasis gerokai lenkia, visur kitur norma
Ufffff
Uztad maziuke labai nelabai
Jai 18 men, kalbos supratimas vos 10 men traukia
Pasiule man kelis variantus, pvz gultis i dienos stacionara su ja, bet kur kita palikt?
Ir nedarbingumai darbe
Mastau ka daryt... bandysiu aplinkeliais gaut raidos vertinima i PPT, gal ten kokiu realiu veiksmu pasiulys
Bent loge darze paskirs. Gal zinot kuri ar yra logopediniai lopseliai
Beto rusiski
O ne rusiski?
(abidna tik, kad jei butu mus uzrase i eile kai buvau pirma karta tai jau ta eile visai arti butu, o dabar geriausiu atveju balandi dienos staionaro sulauktume, gultis anksciau biski, apie sausi gal... Visad taip... tai "ai, dar palaukiam, dar nereaikia", tai "oi-oi-oi, skubiai daryt ka nors reikia")
Ot smailu privariau, kait 18likine
Ot smailu privariau, kait 18likine
Jai 18 men, kalbos supratimas vos 10 men traukia
Ar tyrėt mergaitei klausą?
QUOTE(fliper @ 2011 10 15, 12:25)
Ar tyrėt mergaitei klausą?
taip, as gi jau mama su patirtim
Turiu omeny, ar darėt audiogramą Vilniuje arba Kaune (kartais mamos apsiriboja vietiniu poliklinikos gydytojų tyrimu).
Logopedinis darzelis yra Ciauskutis Karoliniskese ir logopedines grupes turi Ruta ar Rutele Zirmunuose
QUOTE(fliper @ 2011 10 15, 12:54)
Turiu omeny, ar darėt audiogramą Vilniuje arba Kaune (kartais mamos apsiriboja vietiniu poliklinikos gydytojų tyrimu).
ne, nedarem, nesiuncia, nes jokiu pozymiu. Ji labai daug kalba savo kalba, i menkiausia garseli reaguoja, labai megsta muzikinius zaislus, soka pagal muzika- gydytoju akim tikrai jokiu pozymiu dalinio kurtumo.
manot verta isreikalaut del viso pikto?
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 15, 15:57)
Logopedinis darzelis yra Ciauskutis Karoliniskese ir logopedines grupes turi Ruta ar Rutele Zirmunuose
ok, pasidomesiu. Bet itariu visur eiles ir tik nuo 2 metu ima