Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 11-oji tema

Skambink Mergiona 4u.gif tu turi teise reikalauti, cia ne tolerancija ar kantrybe 4u.gif
Atsakyti
Zadejo mums VRC rezultatus po 3-4 sav bet kadangi esu "kantri ir tolerantiska" jau snd lygiai 7 sav suejo kai laukiu doh.gif Kur yra tos "kantrybes ir tolerancijos" ribos? unsure.gif

Manau, turėjo baigtis lygiai prieš dvi savaites. g.gif
Atsakyti
kantrybe jau galejo ir pasibaigt, tolerancija niekada neturetu baigtis, bet cia teoriskai biggrin.gif

siandien pradedam lankytis pas privacia logopede, tikiuosi patiks, nereiks kitos ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
Linkiu sekmes ir, kad kontaktas butu geras 4u.gif as neatsidziaugiu, kad mokykloje superine logopede, kuri iskovojo mano vaikui dvi individualias pamokas (nors mokykla siule viena pamoka), nors vaiko praktiskai nepazinojo, tiesiog mate, kaip jis dirba su spec. pedagoge ir skaite PPT isvadas. Kontaktas yra thumbup.gif ir dirba vaiko dienos darbingiausiu laiku, man atkrenta vakariniai veziojimai thumbup.gif nors...kiek suprantu, tai logopedas turbut visada tures but salia verysad.gif nenusimato to darbo pabaiga
Atsakyti
kantrybe jau galejo ir pasibaigt, tolerancija niekada neturetu baigtis, bet cia teoriskai 

Pataupyk toleranciją rimtesniems atvejams. mirksiukas.gif

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Ateinu as su savo naujenom smile.gif Ir geru, ir blogu yra... Zodziu "kantrybe ir tolerancija" nei velnio neveikia realiam pasaulyje, laukiau 8 sav katriai ir tolerantiskai, tada nuvaziavau i VRC radau gydytoja ir suzinojau pagaliau vyresneles rezultatus thumbup.gif Viskas norma beveik thumbup.gif Girdimasis demesis kelis men atsilieka, bet regiamasis gerokai lenkia, visur kitur norma thumbup.gif Ufffff biggrin.gif

Uztad maziuke labai nelabai verysad.gif Jai 18 men, kalbos supratimas vos 10 men traukia verysad.gif Pasiule man kelis variantus, pvz gultis i dienos stacionara su ja, bet kur kita palikt? verysad.gif Ir nedarbingumai darbe doh.gif Mastau ka daryt... bandysiu aplinkeliais gaut raidos vertinima i PPT, gal ten kokiu realiu veiksmu pasiulys g.gif Bent loge darze paskirs. Gal zinot kuri ar yra logopediniai lopseliai g.gif Beto rusiski g.gif O ne rusiski? g.gif (abidna tik, kad jei butu mus uzrase i eile kai buvau pirma karta tai jau ta eile visai arti butu, o dabar geriausiu atveju balandi dienos staionaro sulauktume, gultis anksciau biski, apie sausi gal... Visad taip... tai "ai, dar palaukiam, dar nereaikia", tai "oi-oi-oi, skubiai daryt ka nors reikia")

Ot smailu privariau, kait 18likine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 15 spalio 2011 - 12:24
Uztad maziuke labai nelabai verysad.gif Jai 18 men, kalbos supratimas vos 10 men traukia

Ar tyrėt mergaitei klausą?
Atsakyti
QUOTE(fliper @ 2011 10 15, 12:25)
Ar tyrėt mergaitei klausą?

taip, as gi jau mama su patirtim doh.gif
Atsakyti
Turiu omeny, ar darėt audiogramą Vilniuje arba Kaune (kartais mamos apsiriboja vietiniu poliklinikos gydytojų tyrimu).
Atsakyti
Logopedinis darzelis yra Ciauskutis Karoliniskese ir logopedines grupes turi Ruta ar Rutele Zirmunuose
Atsakyti
QUOTE(fliper @ 2011 10 15, 12:54)
Turiu omeny, ar darėt audiogramą Vilniuje arba Kaune (kartais mamos apsiriboja vietiniu poliklinikos gydytojų tyrimu).

ne, nedarem, nesiuncia, nes jokiu pozymiu. Ji labai daug kalba savo kalba, i menkiausia garseli reaguoja, labai megsta muzikinius zaislus, soka pagal muzika- gydytoju akim tikrai jokiu pozymiu dalinio kurtumo.

manot verta isreikalaut del viso pikto? g.gif

QUOTE(Alchemie @ 2011 10 15, 15:57)
Logopedinis darzelis yra Ciauskutis Karoliniskese ir logopedines grupes turi Ruta ar Rutele Zirmunuose

ok, pasidomesiu. Bet itariu visur eiles ir tik nuo 2 metu ima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 15 spalio 2011 - 16:11