Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Etindros

QUOTE(žvarba @ 2012 05 19, 09:35)
aš va jau trečia diena, kaip nuo pleistro perėjau prie etindros smile.gif kol kas jaučiuosi blogai, pykina ryre ir vakare, skauda strėnas kaip prieš MMM, doh.gif  mano mama farmacininkė, sakė gan daug moterų pradžioje blogai jaučiasi ir bent jau pykinimas daugeliui praeina ilgainiui, tai sakiau dar pakentėsiu, nors jau vakar buvau nusprendusi mesti lauk tas tabletes... Įdomu kaip kitoms pradėjus gerti, ar buvo blogumai ir ar praėjo?? g.gif

o per kiek laiko tas blogumas turi praeiti? negi laukti menesi, du, ir vaikscioti kaip lavonui net pazaliavus nuo blogumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 05 19, 12:38)
o per kiek laiko tas blogumas turi praeiti? negi laukti menesi, du, ir vaikscioti kaip lavonui net pazaliavus nuo blogumo?  g.gif

Jeigu kalbėt iš mano patirties tai per 1-1,5 mėn galutinai aišku, tinka ar ne, su smarkiais šalutiniais poveikiais ir tiek laukti nevertėtu ir kreiptis pas ginekologą, man yra tekę ekstra ehoskopija daryt dėl to kad netiko KT. Čia rimti dalykai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, etindros jau geriu 5 dienas, kol kas nieko baisaus nenutiko...
Bet kelias dienas geriau vyna, ar tai galejo slopinti ju poveiki?
Nevemiau smile.gif Tik kelis rytus pasuko pilva, bet manau nuo kt
Atsakyti
Jei išgėrus tabletę buvo praėjusios 4 valandos nuo pilvo sukimo, tai tikrai nesuslopino KT poveikio. smile.gif
Atsakyti
merginos, o ar didina krūtinę šios KT, kai klijavausi pleistrą krūtinė buvo labai skausminga ir buvo padidėjus doh.gif doh.gif dabar jau beveik savaitė kaip geriu Etindros, krūtinė visai neskausminga ir man rods nedidėja smile.gif ar taip ir toliau bus, ar vis tik ilgainiui ir su šiais KT krūtinė pasidarys skausminga ir padidės, būtų įdomi kitų naudojančių patirtis smile.gif
Atsakyti
geriu šias KT 4 mėnesius, kažkokių baisių šalutinių požymių nepastebėjau ax.gif mmm trumpėja, darosi silpnesnės, pms irgi praktiškai nėra
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 22, 09:41)
merginos, o ar didina krūtinę šios KT, kai klijavausi pleistrą krūtinė buvo labai skausminga ir buvo padidėjus doh.gif  doh.gif dabar jau beveik savaitė kaip geriu Etindros, krūtinė visai neskausminga ir man rods nedidėja smile.gif ar taip ir toliau bus, ar vis tik ilgainiui ir su šiais KT krūtinė pasidarys skausminga ir padidės, būtų įdomi kitų naudojančių patirtis smile.gif

Man atrodo, kad man nuo Etindros padidėjo, o su KP kaip tik pamažėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 22, 09:41)
merginos, o ar didina krūtinę šios KT, kai klijavausi pleistrą krūtinė buvo labai skausminga ir buvo padidėjus doh.gif  doh.gif dabar jau beveik savaitė kaip geriu Etindros, krūtinė visai neskausminga ir man rods nedidėja smile.gif ar taip ir toliau bus, ar vis tik ilgainiui ir su šiais KT krūtinė pasidarys skausminga ir padidės, būtų įdomi kitų naudojančių patirtis smile.gif

Manau cia kiekvienai individualiai su tais krutines skausmais smile.gif man tai apskritai viena menesi jautresne ji, kita lyg niekur nieko. Tad cia sunku nuspeti kam skaudes, kam patins ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 05 24, 09:03)
Manau cia kiekvienai individualiai su tais krutines skausmais smile.gif man tai apskritai viena menesi jautresne ji, kita lyg niekur nieko. Tad cia sunku nuspeti kam skaudes, kam patins ir pan wink.gif

Tik pasidžiaugiau, kad krūtinės neskauda ir šiandien jau prisiliest negaliu doh.gif doh.gif Va ir pasigirk žmogau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Etindros geriu jau 8 dienas. Visada tablete isgeriu apie 18 val vakaro, bet atsikelus ryte nuolat suka pilva...
Ar jau galima myletis be papildomos apsaugos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 25, 11:31)
Etindros geriu jau 8 dienas. Visada tablete isgeriu apie 18 val vakaro, bet atsikelus ryte nuolat suka pilva...
Ar jau galima myletis be papildomos apsaugos?  blush2.gif

Galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 25, 10:33)

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti