Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Etindros

Man tai kaip tik niekas nepasikeitė,ir dabar ir prieš jas aš buvau siaubingai nervuota ir paskutiniu metu depresuota,tai nieko naujo biggrin.gif tik va ta pienligė blink.gif dar tokio siaubo neturėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 06 03, 18:47)
as vartoju yasminelle, jos sudetimi identiskos etindros. tai galiu pasakyt ir mane kazkaip keistai jos veikia, nerimas puola, laimes nebenesa anksciau dziaugsma teike dalykai, labai greit susinervuoju  g.gif  o siandien dar ir silpnas kraujavimas prasidejo, nors isgeriau tik puse pakuotes dar  doh.gif  gasdina mane tos kt... o pradejau gerti vien del to kad per vestuves nesirgciau..  doh.gif

Siaubas, as lygiai tai pat jauciuosi. Jokio dziaugsmo schmoll.gif Viskas blogai, o dar ir tas kraujavimas.

Kiek laiko planuoji gerti?
Atsakyti
planavau 3 menesius gerti, kad per vestuves nesirgti tiek ir reiktu man isgerti, bet taip baisu , kai dar teplioja ir siaip ta nuotaika tokia siaubinga, kad nebutu taip kad bijodama vilko (mm per vestuves) uzsokau ant meskos (bjaurios savo nuotaikos per vestuves) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 06 03, 19:10)
planavau 3 menesius gerti, kad per vestuves nesirgti tiek ir reiktu man isgerti, bet taip baisu , kai dar teplioja ir siaip ta nuotaika tokia siaubinga, kad nebutu taip kad bijodama vilko (mm per vestuves) uzsokau ant meskos (bjaurios savo nuotaikos per vestuves)  doh.gif

Kaip as su tavimi sutinku!!!
Tai pat planuoju 3 men. Bet jau buvo minciu mesti dabar, bet viena menesi pagerus blogai organizmui taip staigiai mesti, o ir labai bijau visai sutrikuso ciklo arba kaip kazkur skaiciau nuolat besitesianciu stipriu mm...

Ir kaip dabar zinoti kas geriau?
Gal pakeitis kitas kt viskas butu kitaip... g.gif
Atsakyti
as irgi jau norejau mesti, bet galvoju tikrai tai nebus i nauda, nes isvis issireguliuos mm, ir butinai suveiks padlystes desnis, ir mm ateis butent per vestuves ir dar ziurek man dar stipresnes nei iprastai.
todel tyliai kenciu ir tikiu kad galbut pageres greitai.
o keista i kitas tabletes irgi nemenkas sokas organizmas, dar nepriprato prie vienu, ir jau iskart kitas pradeda gerti. gal dar reiktu palaukti..

o man dar nuo tu kt ir skrandzio skausmai prasidejo. kaip laikrodukas tiksliai 12- 1 h nakties prabundu nuo skrandzio maudimo, vos ne kasnakt tenka griebtis nospos. galvoju ar tik ne nuo kt cia man. siaip visada mano skrandis buvo jautrus, bet paskutinius metus kaip ir apsiramines buvo, o dabar vel skausmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 03 birželio 2012 - 19:23
QUOTE(MissR @ 2012 06 03, 19:22)
as irgi jau norejau mesti, bet galvoju tikrai tai nebus i nauda, nes isvis issireguliuos mm, ir butinai suveiks padlystes desnis, ir mm ateis butent per vestuves ir dar ziurek man dar stipresnes nei iprastai.
todel tyliai kenciu ir tikiu kad galbut pageres greitai.
o keista i kitas tabletes irgi nemenkas sokas organizmas, dar nepriprato prie vienu, ir jau iskart kitas pradeda gerti. gal dar reiktu palaukti..

o man dar nuo tu kt ir skrandzio skausmai prasidejo. kaip laikrodukas tiksliai 12- 1 h nakties prabundu nuo skrandzio maudimo, vos ne kasnakt tenka griebtis nospos. galvoju ar tik ne nuo kt cia man. siaip visada mano skrandis buvo jautrus, bet paskutinius metus kaip ir apsiramines buvo, o dabar vel skausmai.

As labai seniai esu gerusi, tai tada gydytoja po menesio pakeite i kitas. O sikart nesureagavo, as galvoju, gal man jos per silpnos (geriu tas su maziau hormonu) ir gal todel kraujuoju...
O man kartais, bet retai ir skrandi suskausta, bet dazniau skauda nugara... sad.gif ir uzeina baisus pyktis... unsure.gif
Atsakyti
O takart, pakeitus tabletes, iskart dingo visi salutiniai poveikiai, tepliojimas, bloga nuotaika?
man tai dar siauba kelia ta mintis, kad jeigu teplioja, vadinasi kt tabletes ne iki galo apsaugo nuo nestumo.. ar ne taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 03 birželio 2012 - 20:50
QUOTE(MissR @ 2012 06 03, 20:49)
O takart, pakeitus tabletes, iskart dingo visi salutiniai poveikiai, tepliojimas, bloga nuotaika?

As nepamenu kodel man jas pakeite, as jas geriau del veido odos, gal del to.
Bet pirmus menesius nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu, nei tepliojo nei ka, o va praejus 3 men, kaip tik viskas blogejo, labai pykindavo, tada ir meciau ir ciklas buvo kaip buves.
Sikart galvojau ir taip prasisuksiu, deja...matyt, nepavyks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 06 03, 19:10)
planavau 3 menesius gerti, kad per vestuves nesirgti tiek ir reiktu man isgerti, bet taip baisu , kai dar teplioja ir siaip ta nuotaika tokia siaubinga, kad nebutu taip kad bijodama vilko (mm per vestuves) uzsokau ant meskos (bjaurios savo nuotaikos per vestuves)  doh.gif

bet ar tikrai verta taip tručintis ir kentėti, jei geriat tik tam, kad mėnesinių nebūtų vieną dieną.. aš supratu- VESTUVĖS labai svarbi diena, bet net ir dėl jos neverta manau šitaip nuodytis... doh.gif juolab, jei taip blogai jaučiatės ir vartojat visai ne dėl kontracepcijos... 4u.gif Plius dar tai, kad Jums jos gal visai netinka, man pvz netiko pleistras,- kadangi neturėjau su kuo palyginti,- kankinausi, tikėjausi, kad priprasiu, bet nepripratau, pradėjau Etindros, bloga savijauta dingo praėjus maždaug 2 sav tada ir supratau, kad jos man tinka, nepalyginamai geriau nei pleistras... Juk Jūs jau ne pirmos savaitės kaip geriate, jei vis dar negera, gal ir nepraeis? g.gif Galiausiai, jei Jums MMM per vestuves išpuola, metusi gerti KT turėtumėt susirgti, taigi visai pasikeis Jūsų ciklas, maža tikimybė, kiad susinormalizavus ciklui MMM ir vėl sutaps būtent su TA DIENA 4u.gif
Aš čia neįkalbinėju, neturiu jokio suinteresuotumo gi, tiesiog Jūsų sveikatos gaila, o iš šono žiūrint kartais geriau matosi blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2012 06 03, 20:49)
man tai dar siauba kelia ta mintis, kad jeigu teplioja, vadinasi kt tabletes ne iki galo apsaugo nuo nestumo.. ar ne taip?  g.gif

ne, jei vartojate kaip priklauso dėl nėštumo nevertėtų baimintis, net jei ir teplioja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 04 birželio 2012 - 13:28
QUOTE(Thea! @ 2012 06 03, 15:24)
merginos o nebuvo kuriai šios kt pienligės užnešusios? g.gif  galvoju ar čia kt įtaka ar kaip doh.gif  prieš pat ilgą kelionę tokio siurprizo sulaukiau,tai net nežinau ką daryti unsure.gif

Buvo doh.gif
Atsakyti
Siandien isgeriau pirma tablete, ziuresiu, kaip jausiuos. Tikiuosi viskas puikiai tiks smile.gif Jei nepamirsu, pakomentuosiu, kas ir kaip
Atsakyti
dėl tepliojimų, tai aš labai nemalonų nuotikį turėjau, vartojant Cerazete (mini piliule) kol maitinau mp vaiką viskas gerai buvo, bet nutraukus maitinimą prasidėjo tepliojimai, paisirodė, kad gleivinė išplonėjo (nemaitinant harmonų ar ko oraganizmas negamino atitinkamų) tai tada man paskirė Etinor, būtent stipresnes. kaip esu rašius anskčiau toleruoju gerai, geriu 5 mėn
Atsakyti