Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Etindros

sveikos,

aš taip pat pradėjau gerti šias KT. Pradėjau gerti pirmąją mėnesinių dieną, tai tepliojo kokias dešimt dienų. Po to viskas susitvarkė ir dabar kai liko pora paskutinių tablečių iki pakuotės pabaigos, vėl pradėjo teplioti. Ar tai normalu? Čia organizmo prisitaikymas? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kažin ar sulauksiu per tas septynias dienas normalių mėnesinių. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siemkutė @ 2013 04 28, 22:22)
sveikos,

aš taip pat pradėjau gerti šias KT. Pradėjau gerti pirmąją mėnesinių dieną, tai tepliojo kokias dešimt dienų. Po to viskas susitvarkė ir dabar kai liko pora paskutinių tablečių iki pakuotės pabaigos, vėl pradėjo teplioti. Ar tai normalu? Čia organizmo prisitaikymas?  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kažin ar sulauksiu per tas septynias dienas normalių mėnesinių.  blush2.gif

Kaip man aiškino ginekologė, tinka ar ne šios KT sužinoma per 3 mėn., žinoma yra simptomai dėl kurių negalima laukti 3 mėn ir būtina nedelsiant kreiptis pas ginekologą ankščiau, o pilnas organizmo prisitaikymas prie KT įvyksta per 6 mėn. 4u.gif
Tepliojimas 1 mėn normalu, bet jeigu pajusit ką nors diskonfortiško organizme ar lyg balionas išpūstas gimdoje, iškarto reikia kreiptis pas ginekologę (žinoma simptomų daugiau yra) 4u.gif
Atsakyti
Visumoj aš šiaip gerai jaučiuosi, tik tas tepliojimas, taip kažkaip neramina truputi. Ačiū už atsakymą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Vartoju Etindros pirmą mėnesį, liko 4 piliulės, o man jau prieš dvi dienas prasidėjo kraujavimas blink.gif Tai ne tepimas, bet ir ne mėnesinės, kraujo labai mažai, bet jis ryškiai raudonas/rožinis. Maudžia pilvą visą laiką, jaučiuosi silpnokai verysad.gif Ar kam taip buvo? Gal per silpnos jos man?
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2013 05 07, 11:16)
Sveikos.  4u.gif
Vartoju Etindros pirmą mėnesį, liko 4 piliulės, o man jau prieš dvi dienas prasidėjo kraujavimas  blink.gif Tai ne tepimas, bet ir ne mėnesinės, kraujo labai mažai, bet jis ryškiai raudonas/rožinis. Maudžia pilvą visą laiką, jaučiuosi silpnokai  verysad.gif Ar kam taip buvo? Gal per silpnos jos man?

Etindros yra dviejų stiprumų- 0,02/3mg ir 0,03/3mg. Jei vartojate silpnesnes, pabandykit kitą pakuotę stipresnes. Turėtų parduot su tuo pačiu receptu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siemkutė @ 2013 04 28, 22:22)
sveikos,

aš taip pat pradėjau gerti šias KT. Pradėjau gerti pirmąją mėnesinių dieną, tai tepliojo kokias dešimt dienų. Po to viskas susitvarkė ir dabar kai liko pora paskutinių tablečių iki pakuotės pabaigos, vėl pradėjo teplioti. Ar tai normalu? Čia organizmo prisitaikymas?  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kažin ar sulauksiu per tas septynias dienas normalių mėnesinių.  blush2.gif

Man pradėjus gerti šitas KT tepliojo visą pirmą mėnesį iki naujos pakuotės. Kartais gausiau, kartais mažiau. Buvau net nusigandusi, nulėkiau pas gydytoją, bet ji sakė, kad 3 mėn. laikotarpiu tepimas gali būti. Pradėjus antrą pakuotę viskas susitvarkė. Tiesa, nors esu visiškai nelinkusi tukti (svoris visada buvo tarp 48-52), bet šitos tabletės šiek tiek priaugino svorio ir numušė libido. Kitų šalutinių poveikių nepastebėjau. Vartojau jas 8 mėn., dabar nutraukiau nes planuojame vaikiuką.
O vat nutraukus jas gerti labai pasijautė šalutiniai efektai - svaigsta galva, papurtęs pilvas, kartais paskausta kiaušides (niekad anksčiau jų nejausdavau, bet dabar tiksliai galėčiau pasakyti, kur jos yra smile.gif). Tikiuosi greitai praeis. Ir svoris pamažu krenta.
Atsakyti
Jau geriu antrą pakuotę, viskas susitvarkė, nei teplioja, nei kažkokių skausmų. Žodžiu viskas normaliai. thumbup.gif Kažkaip to svorio priaugimo, tai aš nenoriu 4u.gif Aš visada turiu žiūrėti ką valgau, kad nepriaugčiau. Tikiuosi taip ir nenutiks. g.gif
Atsakyti
Aš Lindynette kaip tik paskutinę pakuotę baigsiu ir pereisiu į Etindros, tik paskaičius bijau galvos skausmų sulaukti 4u.gif

QUOTE(Alaska @ 2012 12 29, 12:51)
Dabar jau daugiau kaip mėnuo kai jas geriu. Šalutinių poveikių jokių, jokios nuotaikų kaitos (kaip buvo su Lindynette), taigi, liksių prie jų ilgam smile.gif

O Lindynette sukelia nuotaikų kaitas? blink.gif Tai va kas čia man buvo paskutiniu metu biggrin.gif Iš ties ilgai Lydinetu nesiskundžiau, tik paskutiniais mėnesiais ir PMS skausmai grįžo, kraujavimas vėl padidėjo, tai todėl nusprendžiau keisti. O tas nepaaiškinamas nuotaikų kaitas tiesiog "nurašydavau" smile.gif bet gal ir dėl KT čia buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos!

pradėjau gerti etindros kontraceptikus, tai pirmosios mano kt apskritai. Norėjau paklausti vartojančių jas. Gal yra tokių kurių mėnesinės niekuomet nebuvo reguliaros ir gal galėtumėt mane apšviesti kaip būna pradėjus gerti kt? Ar jos susinormalizuoja ar per tą adaptacijos laikotarpį dar vis būna nereguliarios? Nes jau beveik baigiau pakuotę ir kažkaip baisu daros, ka reikės daryti, jeigu neprasidės kai bus jau kt gerimo pertrauka. Info lapelyje rašė, kad turėtų prasidėti per +- tris dienas, bet ką daryti jeigu jos apskritai neateis? Yra kam nors taip buvę? Nes mano ciklas visuomet svyruodavo nuo 28d iki 37d, tai kažkaip baisu, kad vėl nebūtų tas pokštas, kai menstruacijos užsivėlina. Ir nežinosiu ar jau reiks pradėt panikuoti ir bėgt testukų pirktis, ar sėdėt ir laukt?

Ir apskritai kai pirmą kartą vartojant kt, viskas taip baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bramborak @ 2013 07 18, 00:28)
Sveikos! 

pradėjau gerti etindros kontraceptikus, tai pirmosios mano kt apskritai. Norėjau paklausti vartojančių jas. Gal yra tokių kurių mėnesinės niekuomet nebuvo reguliaros ir gal galėtumėt mane apšviesti kaip būna pradėjus gerti kt? Ar jos susinormalizuoja ar per tą adaptacijos laikotarpį dar vis būna nereguliarios? Nes jau beveik baigiau pakuotę ir kažkaip baisu daros, ka reikės daryti, jeigu neprasidės kai bus jau kt gerimo pertrauka. Info lapelyje rašė, kad turėtų prasidėti per +- tris dienas, bet ką daryti jeigu jos apskritai neateis? Yra kam nors taip buvę? Nes mano ciklas visuomet svyruodavo nuo 28d iki 37d, tai kažkaip baisu, kad vėl nebūtų tas pokštas, kai menstruacijos užsivėlina. Ir nežinosiu ar jau reiks pradėt panikuoti ir bėgt testukų pirktis, ar sėdėt ir laukt?

Ir apskritai kai pirmą kartą vartojant kt, viskas taip baisu  unsure.gif

Jaudinatės avansu biggrin.gif Kiek supratau jums jos ir skirtos normalizuoti ciklą. Per tą savaitę kai negersite ir prasidės mm, per kelis mėn normalizuosis, nes iki tol kol organizmas pripras gali būti tepimų, bet jūs nerašot kad yra. Igiau geriant KT mm prasideda net valandų tikslumu. Pvz. man prasideda 4 d. kai negeriu, tai visada penktadienis po pietų ir pirmadienį po pietų jau galiu dėtis ne paketą, o tik įklotą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 07 18, 08:58)
Jaudinatės avansu  biggrin.gif  Kiek supratau jums jos ir skirtos normalizuoti ciklą. Per tą savaitę kai negersite ir prasidės mm, per kelis mėn normalizuosis, nes iki tol kol organizmas pripras gali būti tepimų, bet jūs nerašot kad yra. Igiau geriant KT mm prasideda net valandų tikslumu. Pvz. man prasideda 4 d. kai negeriu, tai visada penktadienis po pietų ir pirmadienį po pietų jau galiu dėtis ne paketą, o tik įklotą  4u.gif

Ką jau ką, bet jaudintis šiuose reikaluose moku. Kai tik pradėjau vartoti tai tepė gan ilgai, tik jau va dabar kažkaip nebetepa, bet kiek skaičiau, tai čia normalu, ,todėl ir neklausiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, po 6 metu pertraukos ir as pradejau gerti sias tabletes, pradziai pabandymui emiau mazesne 0.2. Geriu jau 5 diena ir visas dienas nuo ryto iki vakaro mane pykina, karais net nakti atsikeliu, atrodo eisiu i wc. Ar taip gali buti? daugiau jokiu tepliojimu ar skausmu kaip ir nera, tik tas nuolatinis pykinimas doh.gif
Atsakyti