Man jos patinka nekeisiu jokiu salutiniu net galvos neskaudejo kas visad budavo.Tik krutinė padidejo tai pliusas
o ir kaina normali.

QUOTE(Garbanes @ 2013 10 22, 18:15)
Man jos patinka nekeisiu jokiu salutiniu net galvos neskaudejo kas visad budavo.Tik krutinė padidejo tai pliusas
o ir kaina normali.

gerai, kad jums tinka

Gal kas nors patarsite, ką man daryti, nes, atrodo, būsiu pridariusi klaidų.
Taigi praėjusį mėnesį gydytoja dėl tam tikrų ciklo problemų man paskyrė 6 mėn. vartoti šį vaistą. Pradėjau vartoti tvarkingai, kaip ir reikia, pirmąją mėnesinių dieną. Tvarkingai vartojau beveik tris savaites. Kol vieną vakarą, likus vos kelioms dienoms iki vartojimo pertraukos, vieną tabletę išgerti pamiršau
Bet išgėriau ryte, vėlavimas buvo ~12 val. Pabaigiau pakuotę, naujos nepradėjau ir dabar nesulaukiu mėnesinių
Dabar informaciniame lapelyje perskaičiau, kad jeigu paskutinę vartojimo savaitę pavėlavau išgerti daugiau nei 12 val., turėjau baigusi pakuotę iškart pradėti naują, ir nedaryti pertraukos. Jeigu būčiau pavėlavusi mažiau, pertrauką būtų reikėję daryti kaip ir priklauso. O tas nelemtas vėlavimas buvo apie 12 val. ir nežinau, kaip turėjau tai interpretuoti. Dabar mane ima siaubas, kad nebūčiau rimtai susigadinusi sveikatos. Ir nežinau, kaip elgtis toliau
Gal kas nors buvo susidūrę su tokia situacija? Kaip reikėtų elgtis?
Taigi praėjusį mėnesį gydytoja dėl tam tikrų ciklo problemų man paskyrė 6 mėn. vartoti šį vaistą. Pradėjau vartoti tvarkingai, kaip ir reikia, pirmąją mėnesinių dieną. Tvarkingai vartojau beveik tris savaites. Kol vieną vakarą, likus vos kelioms dienoms iki vartojimo pertraukos, vieną tabletę išgerti pamiršau

Gal kas nors buvo susidūrę su tokia situacija? Kaip reikėtų elgtis?
Na nemanau, kad susigadinsite sveikatą. Nieko tokio čia.
Yra man taip buvę, bet susirgau mmm. Dabar jums būtina papildoma apsauga, jei nėštumo neplanuojate
Kiek jūs laiko nesusergate ?
Yra man taip buvę, bet susirgau mmm. Dabar jums būtina papildoma apsauga, jei nėštumo neplanuojate

Kiek jūs laiko nesusergate ?
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 11 07, 18:32)
Gal kas nors patarsite, ką man daryti, nes, atrodo, būsiu pridariusi klaidų.
Taigi praėjusį mėnesį gydytoja dėl tam tikrų ciklo problemų man paskyrė 6 mėn. vartoti šį vaistą.
Taigi praėjusį mėnesį gydytoja dėl tam tikrų ciklo problemų man paskyrė 6 mėn. vartoti šį vaistą.
Pasidarykite kuo greiciau nestumo testa. O del sveikatos- nieko baisaus nenutiks

Dėl nėštumo esu gana rami - po šio liapsuso naudojame papildomą apsaugą. Pakuotę baigiau prieš 4 dienas, o nėra ne tik mėnesinių, bet ir jokių tipinių pms požymių - jokio pilvo maudimo ar pan. Neramu kažkaip

Aš penktą dieną šiaip susergu, per pertrauką. (išeina, kad trečiadieni paskutinę tabletę išgeriu, o pirmadienį mmmm)
Manau išlaukite visą pertraukos laiką, jei nebus mmm kreikitės į ginekologą.
Bet kažkodėl nemanau, kad čia kažkokia tragedija įvyko, del vienos tabletukės, juolab, kad neilgai pavėlavot išgert.
O šiaip, ilgainis kt vartojimas, bukina pms simptomus.
Sėkmės
Manau išlaukite visą pertraukos laiką, jei nebus mmm kreikitės į ginekologą.
Bet kažkodėl nemanau, kad čia kažkokia tragedija įvyko, del vienos tabletukės, juolab, kad neilgai pavėlavot išgert.
O šiaip, ilgainis kt vartojimas, bukina pms simptomus.
Sėkmės

Na, atrodo, problema išsisprendė - prasidėjo mmm. Be jokių pms simptomų. Panika vakar mane apėmė tada, kai vaistų informaciniame lapelyje perskaičiau, kad pavėlavus išgerti daugiau nei 12 val. reikėjo nebedaryti pertraukos ir imti iškart naują pakuotę arba nebaigti pakuotės ir iškart daryti pertrauką, o tada imti naują pakuotę. Esu žalia KT vartojime, čia pirmoji pakuotė po ~10 metų pertraukos. Gyveni žmogus ir mokaisi

Taip ir galvojau, kad bus viskas ok

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 08, 20:16)
Uzsisakiau etindros internetu per vaistine.lt, kaina 28, 70 
Papildyta:
Mano mm irgi atejo be jokiu pms

Papildyta:
Mano mm irgi atejo be jokiu pms
Aš jau 1,5 metų etindros geriu, pms nebėra pas mane visai. Žinau dieną kada susirgsiu, ir tiek

Nors toks pliusas kt vartojant