Prašau jūsų pagalbos, susidūriau su tokia problemėle. Naudojau puse metų yaz 24+4 KT ir man per būdavo mėnesinės kas 2 savaites, į pabaigą atrodo jau susitvarkė, nuėjau pas gydytoja ir sakė tai normalu, nes organizmas buvo nepripratęs. Paklausiau dėl etindros ir sakė galiu vietoj yaz vartoti, nes lygiai ta pati sudėtis. Tik vat kas nutiko...
Kai gerdavau Yaz, tai nebūdavo jokios pertraukos tarp vartojimo, o etindros yra savaitė. Mėnesinių ciklas nepakito, bet jos prasideda savaitė iki pakuotės baigimo ir per 7 dienų pertrauką jos nebesikartoja. Ar tai nieko blogo? Ar pertraukos metu esu apsaugota nuo pastojimo? Gal kaip galėčiau susitvarkyti tą ciklą? Labai prašau patarkit, būsiu labai jums dėkinga
Kai gerdavau Yaz, tai nebūdavo jokios pertraukos tarp vartojimo, o etindros yra savaitė. Mėnesinių ciklas nepakito, bet jos prasideda savaitė iki pakuotės baigimo ir per 7 dienų pertrauką jos nebesikartoja. Ar tai nieko blogo? Ar pertraukos metu esu apsaugota nuo pastojimo? Gal kaip galėčiau susitvarkyti tą ciklą? Labai prašau patarkit, būsiu labai jums dėkinga
QUOTE(Liinge @ 2011 12 20, 01:34)
Prašau jūsų pagalbos, susidūriau su tokia problemėle. Naudojau puse metų yaz 24+4 KT ir man per būdavo mėnesinės kas 2 savaites, į pabaigą atrodo jau susitvarkė, nuėjau pas gydytoja ir sakė tai normalu, nes organizmas buvo nepripratęs. Paklausiau dėl etindros ir sakė galiu vietoj yaz vartoti, nes lygiai ta pati sudėtis. Tik vat kas nutiko...
Pertraukos metu, tu taip pat apsaugota nuo neplanuoto pastojimo. Paskaityk informacini lapeli, ten labai dauk ats. rasi. O del ciklo

Baigiau pirmą pakuotę pirmadienį, laukiu mm
dar nėra 
Paaiškinkit man prašau, kuo skiriasi 2 mg ir 3 mg?
Ar labai blogai, jei pirmą mėnesį turėjau vienokias, o dabar per klaidą nusipirkau kitokias

QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 01 05, 08:56)
Baigiau pirmą pakuotę pirmadienį, laukiu mm
dar nėra 
Ar labai blogai, jei pirmą mėnesį turėjau vienokias, o dabar per klaidą nusipirkau kitokias 

kaitalioti nera labai gerai. Man gine paaiskino kad 2 mg mazina kraujavima lyginant su 3 mg
QUOTE(sanija @ 2012 01 05, 10:08)
kaitalioti nera labai gerai. Man gine paaiskino kad 2 mg mazina kraujavima lyginant su 3 mg

QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 01 05, 10:24)

skirtingi mg, tai yra kaip skirtingos KT. gaunasi, kad tu kitokias tabletes nusipirkai, nei kad yra gydytojos nurodyta, ir jų vartoti nederėtų. gal pamėgink parduoti tam, kas tokias vartoja
QUOTE(arbataa @ 2012 01 05, 14:38)
skirtingi mg, tai yra kaip skirtingos KT. gaunasi, kad tu kitokias tabletes nusipirkai, nei kad yra gydytojos nurodyta, ir jų vartoti nederėtų. gal pamėgink parduoti tam, kas tokias vartoja

QUOTE(Zuikiosaulute @ 2011 10 14, 16:06)
Pasidalinsiu patirtimi poilgesnių jų vartojimų. Jokių šalutinių poveikių, idealiai veikia, be to dar atradau internetinę vaistinę, kur jos kainuoja pigiau, nes pirkant vaistinėje.
Kol kas esu patenkinta. 

Žadu pradėti naudoti šias tabelets...
Dar būtų smagu sulaukti atsiliepimų...
Iki šiol mąsčiau dėtis spiralę,bet paskaičiau,kad nelabai kokie atsiliepimai...
Gal visgi liksim prie tablečių.
Priminkit,kiek laiko dar reikia saugotis pradėjus vartoti Etindros?
www.vaistine.lt mačiau,kad jų kaina 28 Lt.
QUOTE(mandelina @ 2012 01 08, 17:06)
Tai šiek tiek pigiau

QUOTE(mandelina @ 2012 01 08, 16:06)
jei pradedi gerti pirmąją mėnesinių dieną, tai apsaugo nuo pirmos dienos, o jei ne nuo pirmos dienos pradedama vartoti, tuomet savaitę reikia saugotis papildomomis priemonėmis