Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Etindros

SVEIKOS MAMYTES IR MAN GYNEKOLOGE ISRASE SIAS KT,BET PASKAICIUS SUDETI PLAUKAI STOJASI PIESTU doh.gif .KA GALITE PATARTI g.gif ?
Atsakyti
Sveikos, noejau paklausti tu kurios jau vartoja ETINDROS! ar jums nuo ju padidejo krutine ar pasidare jautri???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elingutes mama @ 2011 12 05, 00:19)
SVEIKOS MAMYTES IR MAN GYNEKOLOGE ISRASE SIAS KT,BET PASKAICIUS SUDETI PLAUKAI STOJASI PIESTU doh.gif .KA GALITE PATARTI g.gif ?

O kitų KT sudėtis kuo kitokia?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 05, 12:28)
O kitų KT sudėtis kuo kitokia?

TAi vat kad nezinau,nes nesu vartojusi KT,uztat ir baugu. verysad.gif
Atsakyti
Galim pasiūlyt paskaityt paprastų nuskausminamų lapelį - ten taip pat rastumei įvairių baisumų smile.gif Čia gi tam ir parašo, kad perspėtų apie visas visas galimas/negalimas problemas smile.gif
Atsakyti
Na o kaip geriau jas pradeti gerti?Daktare man mynejo kad gali pradeti gerti nuo pirmos menesiniu dienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elingutes mama @ 2011 12 05, 16:11)
Na o kaip geriau jas pradeti gerti?Daktare man mynejo kad gali pradeti gerti nuo pirmos menesiniu dienos blush2.gif

Tai taip ir pradedama įprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 05, 15:32)
Tai taip ir pradedama įprastai smile.gif

o jus ar seniai vartojete suos KT?Ka galite apie juos pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(elingutes mama @ 2011 12 05, 17:59)
o jus ar seniai vartojete suos KT?Ka galite apie juos pasakyti?

Neseniai, dar tik pirmą pakuotę baigiau, kažkaip su mmm keistokai tik, pirmos visai negausios buvo, o dabar sergu ilgokai, nors irgi negausiai. Žiūrėsiu kaip čia vėliau bus.

O jums čia išrašė dėl sveikatos kažkokių problemų?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 05, 17:18)
Neseniai, dar tik pirmą pakuotę baigiau, kažkaip su mmm keistokai tik, pirmos visai negausios buvo, o dabar sergu ilgokai, nors irgi negausiai. Žiūrėsiu kaip čia vėliau bus.

O jums čia išrašė dėl sveikatos kažkokių problemų?

ne su sveikata viskas kaip ir gerai.Cia tik grinai apsisaugoti nuo neplanuoto nestumo.o jus del kokiu priezasciu pradejote gerti suos kt?
Atsakyti
QUOTE(elingutes mama @ 2011 12 05, 18:47)
ne su sveikata viskas kaip ir gerai.Cia tik grinai apsisaugoti nuo neplanuoto nestumo.o jus del kokiu priezasciu pradejote gerti suos kt?

Dėl tų pačių smile.gif anksčiau teko Logest gerti, bet dabar šias pasiūlė
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 05, 17:57)
Dėl tų pačių smile.gif anksčiau teko Logest gerti, bet dabar šias pasiūlė

Supratau,o jus darete kokia pertrauka?
Atsakyti