Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro sveikata - ar bandėt?

Sveikos merginos smile.gif
Jungiuosi prie jūsų... smile.gif Šiuo metu gyvenu kaune ir nuomojuosi gyvenamąją vietą pas tetukę. Nieko apie sibiro sveikatą nežinojau, kol ji neužsiminė. Man paliko labai didelį įspūdį ir pati tuo susidomėjau smile.gif šiuo metu naudoju kurilų arbatą vieškinimui ir arbatą kepenims smile.gif Taip pat tetukė įkalbėjo platinti tai, tai lyg ir užsiėmu tuo...

Šiaip esu apakus, ką man šeimininkė papasakojus... 2000m. jai plyšo meniskas, daktarai sakė, kad reikia operuoti ir keisti sąnarį, bet ji nenorėjo ir prašė alternatyvos. Daktarai pasiūlė vitaminus iš vaistinės, bet ji, kadangi yra sveikos gyvensenos šalininkė, nusipirko kelis vitaminus, arbatas savo sąnariui iš Sibiro sveikatos, ne kažkokių vaistinių.. ir ką jūs manot? 12 metų ji vartoja tuos vaistus ir jei nei skauda kelį, nei reikia operuoti. thumbup.gif

Tokios istorijos įkvepia ir skatina pačiai tuo įsitikinti. Nes pati esu jauna, bet negalavimų abstu pas mane... O sveika gyvensena tik ilgina gyvenimą ir gerina jo kokybę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sharune: 24 spalio 2012 - 12:13
Sveika, Šarūne. Smagu, kad jungiesi prie kol kas čia negausaus, bet tikrų "Sibiro sveikatos" gerbėjų būrio 4u.gif Rašyk ir toliau, ką vartojai, kokius pastebėjimus turi - viskas įdomu ir naudinga.

QUOTE(Sharune @ 2012 10 24, 11:56)
Sveikos merginos smile.gif
Jungiuosi prie jūsų... smile.gif Šiuo metu gyvenu kaune ir nuomojuosi gyvenamąją vietą pas tetukę. Nieko apie sibiro sveikatą nežinojau, kol ji neužsiminė. Man paliko labai didelį įspūdį ir pati tuo susidomėjau smile.gif šiuo metu naudoju kurilų arbatą vieškinimui ir arbatą kepenims smile.gif Taip pat tetukė įkalbėjo platinti tai, tai lyg ir užsiėmu tuo...

Šiaip esu apakus, ką man šeimininkė papasakojus... 2000m. jai plyšo meniskas, daktarai sakė, kad reikia operuoti ir keisti sąnarį, bet ji nenorėjo ir prašė alternatyvos. Daktarai pasiūlė vitaminus iš vaistinės, bet ji, kadangi yra sveikos gyvensenos šalininkė, nusipirko kelis vitaminus, arbatas savo sąnariui iš Sibiro sveikatos, ne kažkokių vaistinių.. ir ką jūs manot? 12 metų ji vartoja tuos vaistus ir jei nei skauda kelį, nei reikia operuoti.  thumbup.gif

Tokios istorijos įkvepia ir skatina pačiai tuo įsitikinti. Nes pati esu jauna, bet negalavimų abstu pas mane... O sveika gyvensena tik ilgina gyvenimą ir gerina jo kokybę smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2012 10 24, 17:04)
Sveika, Šarūne. Smagu, kad jungiesi prie kol kas čia negausaus, bet tikrų "Sibiro sveikatos" gerbėjų būrio  4u.gif Rašyk ir toliau, ką vartojai, kokius pastebėjimus turi - viskas įdomu ir naudinga.

Bandysiu neapleist smile.gif O pačios platinat ar perkat pas kažką? smile.gif
Atsakyti
Manau, kad šioje temoje dauguma pasisakiusių pačios perkasi su nuolaida, nes jeigu vartoji - tai tikrai verta. O užvien gali ir paplatinti, jei yra tam noro smile.gif
Atsakyti
Nelabai čia diskusijos vyksta, gal jus Sunday, papasakotumėt, ką naudojat, kiek laiko naudojat, ar padeda? smile.gif Aš pati kol kas naudoju kepenų arbatą tik, greitu laiku noriu pirkti plaukams kaukę, o netolimoje ateityje ir daugiau produktų smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sharune @ 2012 11 05, 21:04)
Nelabai čia diskusijos vyksta, gal jus Sunday, papasakotumėt, ką naudojat, kiek laiko naudojat, ar padeda? smile.gif Aš pati kol kas naudoju kepenų arbatą tik, greitu laiku noriu pirkti plaukams kaukę, o netolimoje ateityje ir daugiau produktų smile.gif)

Na ir kaip kepenų arbata? Mes irgi su saviškiu ketiname kepenims pagerti Gyvąją ląstelę, bet laukiame, kol bus galimybė atsivežti tiesiai iš Rusijos, nes ten žymiai priimtesnė kaina.

Šiaip aš jau čia nemažai prirašiau savo atsiliepimų, kol kas nieko ypatingai naujo smile.gif Dabar mano draugai Vita Cinkas (imunitetą tikrai palaiko, visi aplinkui serga, o aš kai tik kažką pajaučiu, iškart jo įkalu - ir toliau vaikštau sveikutėlė), Vita Jodas (kad žiemos šalčiai ne tokie baisūs būtų), Gamtinis inulino koncentratas ir Kurilų arbata.

4 m. dukrą stengiuosi palaikyti VitaCinku ir Novominu (pagal situaciją, šiaip stengiuosi kasdien neduoti), nes irgi vis kokia sloga limpa. Irgi pastebėjau, kad arba atsilaiko, arba gana lengvai praserga. Taip pat jai vis dar duodu Perlų arbatos, kad padėtų virškinimui. Žinoma, maistą irgi būtinai reikia prižiūrėti, bet kol kas nuo tol, kai pradėjau duoti, negrįžo mūsų problema su sustojusiu skrandžiu.

O vyras išvis nebežino, ką dar pagerti ir kokią sistemą dar pagerinti, nes ir taip puikiai jaučiasi biggrin.gif Bet jis ir VitaGermanį yra naudojęs pusę metų, ir Novominą, ir Cinką su Jodu karts nuo karto, ir dar kitokių papildų... Šiaip ar taip, vien papildai tikrai tėra viena sveiko organizmo mozaikos dalis, būtina ir mitybą prisižiūrėti, ir pasportuoti ar bent pasimankštinti, ir gerom mintim gyventi. Štai taip tik viskas ir susideda.

Gero vakaro visoms ir visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2012 11 05, 23:26)
Na ir kaip kepenų arbata? Mes irgi su saviškiu ketiname kepenims pagerti Gyvąją ląstelę, bet laukiame, kol bus galimybė atsivežti tiesiai iš Rusijos, nes ten žymiai priimtesnė kaina.

Šiaip aš jau čia nemažai prirašiau savo atsiliepimų, kol kas nieko ypatingai naujo smile.gif Dabar mano draugai Vita Cinkas (imunitetą tikrai palaiko, visi aplinkui serga, o aš kai tik kažką pajaučiu, iškart jo įkalu - ir toliau vaikštau sveikutėlė), Vita Jodas (kad žiemos šalčiai ne tokie baisūs būtų), Gamtinis inulino koncentratas ir Kurilų arbata.

4 m. dukrą stengiuosi palaikyti VitaCinku ir Novominu (pagal situaciją, šiaip stengiuosi kasdien neduoti), nes irgi vis kokia sloga limpa. Irgi pastebėjau, kad arba atsilaiko, arba gana lengvai praserga. Taip pat jai vis dar duodu Perlų arbatos, kad padėtų virškinimui. Žinoma, maistą irgi būtinai reikia prižiūrėti, bet kol kas nuo tol, kai pradėjau duoti, negrįžo mūsų problema su sustojusiu skrandžiu.

O vyras išvis nebežino, ką dar pagerti ir kokią sistemą dar pagerinti, nes ir taip puikiai jaučiasi biggrin.gif Bet jis ir VitaGermanį yra naudojęs pusę metų, ir Novominą, ir Cinką su Jodu karts nuo karto, ir dar kitokių papildų... Šiaip ar taip, vien papildai tikrai tėra viena sveiko organizmo mozaikos dalis, būtina ir mitybą prisižiūrėti, ir pasportuoti ar bent pasimankštinti, ir gerom mintim gyventi. Štai taip tik viskas ir susideda.

Gero vakaro visoms ir visiems  4u.gif

Oho, kokia gaminių istorija ;D Daug jau naudojat ir sveikai gyvenat, džiugu thumbup.gif

Arbata nesiskundžiu, patinka smile.gif Man dažnai negerai būna su skrandžiais ir virškinimu, tai padeda.. Dar turėjau kurilų arbatą grynai virškinimui, bet palikau ją mamai ir sau dar nenusipirkau smile.gif
Atsakyti
merginos , o gal kas bandete veido šveitikli, kauke su moliu , kaip jie kokios sudetis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinta: 14 lapkričio 2012 - 14:36
QUOTE(kinta @ 2012 11 14, 14:35)
merginos , o gal kas bandete veido šveitikli, kauke su moliu , kaip jie kokios sudetis?

Kadangi "Sibiro sveikatos" kūno priežiūros priemonės aptariamos atskiroje temoje, ten ir atsakiau 4u.gif

http://www.supermama...;#entry59215938
Atsakyti
Labas vakaras,
perskaiciau kas buvo parasyta, noriu dar paklausti jusu 4u.gif
Kur skaitote apie visas Sibiro sveikatos prekes? Ar yra LT katalogas?
Kur uzsisakote? supratau kad per konsultantus, bet kur man, tik pradedanciai dometis, dabar rasti konsultanta? g.gif

QUOTE(J.Buba @ 2012 08 18, 18:04)
Jei esi Vilnietė, tai visuomet prieš pirkdama kurią nors kosmetinę priemonę, pasitikrink jos sudėtį "Sibiro sveikatos" atstovybėje (Šeimyniškių g. 21). Tiesiog paprašyk pardavėjos paduoti tave dominantį produktą ir galėsi pasiskaityti sudėtį.

Tai cia kaip ju parduotuve? galima uzeiti ir paciupineti visas prekes?
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Pagiriamasis žodis arbatoms thumbup.gif .

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai/parašas bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba turėti parašą. Taip pat gali būti visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
QUOTE(Strakalas Makalas @ 2012 11 29, 23:27)
Labas vakaras,
perskaiciau kas buvo parasyta, noriu dar paklausti jusu  4u.gif
Kur skaitote apie visas Sibiro sveikatos prekes? Ar yra LT katalogas?
Kur uzsisakote? supratau kad per konsultantus, bet kur man, tik pradedanciai dometis, dabar rasti konsultanta? g.gif
Tai cia kaip ju parduotuve? galima uzeiti ir paciupineti visas prekes?

Sveika .tik pradedanciai siulau pirma pasiklausyti apie kompanija ,apie produktus ir .t.t. Juk vyksta prezentacijios ,mokymai ...nes kils dauk klausimu o ir norint pirkti su nuolaida reikia uzpildyti sutarti.

Papildyta:
QUOTE(kinta @ 2012 11 14, 16:35)

Labukas, Apie kosmetika kalbejio kosmetologe ,tai labai isgyre kauke su moliu ,nes ji isgydo sinusita ,bet apie sudeti nieko labai nesake smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 15 vasario 2013 - 18:33