QUOTE(Sharune @ 2012 11 05, 21:04)
Nelabai čia diskusijos vyksta, gal jus Sunday, papasakotumėt, ką naudojat, kiek laiko naudojat, ar padeda?

Aš pati kol kas naudoju kepenų arbatą tik, greitu laiku noriu pirkti plaukams kaukę, o netolimoje ateityje ir daugiau produktų

)
Na ir kaip kepenų arbata? Mes irgi su saviškiu ketiname kepenims pagerti Gyvąją ląstelę, bet laukiame, kol bus galimybė atsivežti tiesiai iš Rusijos, nes ten žymiai priimtesnė kaina.
Šiaip aš jau čia nemažai prirašiau savo atsiliepimų, kol kas nieko ypatingai naujo

Dabar mano draugai Vita Cinkas (imunitetą tikrai palaiko, visi aplinkui serga, o aš kai tik kažką pajaučiu, iškart jo įkalu - ir toliau vaikštau sveikutėlė), Vita Jodas (kad žiemos šalčiai ne tokie baisūs būtų), Gamtinis inulino koncentratas ir Kurilų arbata.
4 m. dukrą stengiuosi palaikyti VitaCinku ir Novominu (pagal situaciją, šiaip stengiuosi kasdien neduoti), nes irgi vis kokia sloga limpa. Irgi pastebėjau, kad arba atsilaiko, arba gana lengvai praserga. Taip pat jai vis dar duodu Perlų arbatos, kad padėtų virškinimui. Žinoma, maistą irgi būtinai reikia prižiūrėti, bet kol kas nuo tol, kai pradėjau duoti, negrįžo mūsų problema su sustojusiu skrandžiu.
O vyras išvis nebežino, ką dar pagerti ir kokią sistemą dar pagerinti, nes ir taip puikiai jaučiasi

Bet jis ir VitaGermanį yra naudojęs pusę metų, ir Novominą, ir Cinką su Jodu karts nuo karto, ir dar kitokių papildų... Šiaip ar taip, vien papildai tikrai tėra viena sveiko organizmo mozaikos dalis, būtina ir mitybą prisižiūrėti, ir pasportuoti ar bent pasimankštinti, ir gerom mintim gyventi. Štai taip tik viskas ir susideda.
Gero vakaro visoms ir visiems