Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro sveikata - ar bandėt?

sveikutes smile.gif jungiuosi ir as prie Sibiro sveikatos klienciu smile.gif turiu kauke su moliu. ryt galesiu parasuti sudeti smile.gif
o siaip senokai vartoju mikroelementus,tai atsiliepimai tik labai geri! smile.gif turejau rimtu sirdeles bedu,kurias jau pamirsau smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti apie Vita mama zirnelius unsure.gif :
Ar kas naudojote? Ar yra kokiu nors rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(kopjolita @ 2013 03 04, 14:07)
Noriu paklausti apie Vita mama zirnelius  unsure.gif :
Ar kas naudojote? Ar yra kokiu nors rezultatu?

Sveiki, aš esu davusi savo dukrai - ir vitaminų žirnelius, ir su mumijo. Rimtų bėdų neturėjom, labiau profilaktiškai, todėl ir akivaizdaus poveikio nepajutau. Peršaldavo panašiai kaip ir anksčiau, kažkokio išskirtinio imuniteto pakilimo nepastebėjau. Apetitas pas maniškę visada buvo geras, tad iš savo patirties negaliu pasakyti, ar skatina.
Vitamininiai žirniukai specifinio skonio, nes į juos įeina žiedadulkės. Mumijo žirniukai irgi specifiniai, bet ganėtinai skanūs - duodavau iš ryto vos atsibudus vietoj saldainių smile.gif
Žodžiu, mano nuomonė būtų neutrali. Man nepatinka tai, kad niekur nenurodomos sudėtyje esančių vitaminų dozės - neturiu jokio supratimo, kiek ten jų yra ir ar jų užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Grazina22 @ 2012 06 19, 19:32)
Sveikos merginos ,as SIBIRO sVEIKATOS PRODUKTUS PRADEJAU NAUDOTI NUO ,,sVAROS SALTINIU ,,juos jau baigiu isgerti ,ir tada pradesiu gerti Trigelma,bijau bet reikia...O siap geriu dar arbata ,taipat naudojiu Balzamus ,visi kolkas superiniai produktai ,kvieviu visus isbandyti ,nes ir kainos nera jau tokios baisios , Sekmes visom

Papildyta:
O geriant ,, Svaros saltinius ,, po dviejiu savaiciu ,kepenu srytyje ismete spuogais ,truputi perstejio ,bet dabar viskas jau ok.

Turiu problemų su veido oda. Anytos paveikta smile.gif pradėjau gerti švaros šaltinius- poveikis: oda gražesnė netapo, tačiau atsirado daug energijos, nebekankina galvos skausmai. Tikrai dar kartosiu po kokio mėnesio,nes esu skaičiusi, kad ne visada poveikį pajunti po pirmo karto.
Šiuo metu geriu Trigelm...na tas gvazdikėlių medus užmuša tikrąją to žodžio prasme schmoll.gif bet užsispyrusi toliau tesiu kursą, nes nieko nėra neįmanomo.
Tiesa dar veido odai naudoju Sibiro rožių aliejų - labai puikus produktas. smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mane domina preparatas nuo kirmeliu ar galima ji naudoti nesciosioms ar maitinancioms ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As i jus patarimo kreipiuosi. Man vienas pazistamas rekomendavo pagerti Vitacink, bet (atsiprasau, kad taip pagalvojau- toks jausmas, kad is komerciniu konsultanto paskatu...nes nieko apie ji daug nepapasakojo, tik sako - GERAS.) O kaip, is kur, kodel, kuo remiantis?
Siaip mano problema - letinis nuovargis, galvos skausmai ir visiska energijos stoka. As net pasportuoti negaliu, nes po darbui esu tokia issunkta, kad vos parsivelku...

Taigi ieskau sau pagalbos - sako, gerk Vitacink, bet man ir sudetis neaiski ir sita kompanijaa (MLM) - jus kaip praktikes mergytes, papasakokite apie tai daugiau ir ka rekomenduotumete pagerti, energijai atstatyti ...

Aciuka
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edit_a @ 2014 06 19, 19:31)
Sveikos merginos,

As i jus patarimo kreipiuosi. Man vienas pazistamas rekomendavo pagerti Vitacink, bet (atsiprasau, kad taip pagalvojau- toks jausmas, kad is komerciniu konsultanto paskatu...nes nieko apie ji daug nepapasakojo, tik sako - GERAS.) O kaip, is kur, kodel, kuo remiantis?
Siaip mano problema - letinis nuovargis, galvos skausmai ir visiska energijos stoka. As net pasportuoti negaliu, nes po darbui esu tokia issunkta, kad vos parsivelku...

Taigi ieskau sau pagalbos - sako, gerk Vitacink, bet man ir sudetis neaiski ir sita kompanijaa (MLM) - jus kaip praktikes mergytes, papasakokite apie tai daugiau ir ka rekomenduotumete pagerti, energijai atstatyti ...

Aciuka
4u.gif

O mažakraujystės kartais neturit? g.gif
Cinkas geriausiai tinka kaip imunitetą stiprinantis - nemanau, kad nuo nuovargio ir galvos skausmų padės.
Atsakyti
Edit_a nueikit pas gydytojus del sitokiu simptomu... bet kas negali jums patarinet, ka vartot.. juk gali but ir rimtos problemos cia.. as vartoju viena kita sibiro medicinos papilduka.. man padeda.. bet gaila, kad mazai tera informacijos, mazai atsiliepimu apie tuos papildus.. Dazniausiai tik reklama, siulymas isigyt, arba platintoju info.. O noris is vartojanciu zmoniu isgirst nesalisku atsiliepimu..
Atsakyti
Sveikos,
Aš esu susidūrusi su Sibiro sveikatos produktais. Juos vartoju jau 3 metus pagal gydytojos homeopatės-natūropatės rekomendacijas. Ir labai džiaugiuosi, kad dingo visos mano turėtos problemos smile.gif labai panašiai jausdavausi ir aš...be energijos...kaip išsunkta...sunku atsikelti..sunku prisiversi ką daryti...o sportuoti...nei ūpo nei jėgų... dabar tai dingo smile.gif bet aš turėjau dar ir širdelės problemų ir klinikose ištyrė iš visų pusių mane ir nieko nenustatė. Sako neturėtum taip jaustis...kraujo tyrimai geri...viskas ok.
Tai ieškojau kitokių metodų ir susidūriau su mikroelementų tyrimu iš plauko. Kirpo man plaukus iš pakaušio sruogą ir siuntė kažkur į Maskvą. Nustatė, kad 7 iš 14 pagrindinių mikroelemtų mano organizme beveik nėra sad.gif tada gydytojai sudėliojo programą ir gėriau tiek homeopatinius, tiek sibiro sveikatos produkciją. Vienas iš trūkumų buvo cinkas, tai ir pora pakelių cinko sugėriau smile.gif nors mano pagrindiniai trūkumai kalis ir selenas. Bet, manau, esmė, kad kiekvienam žmogui turi būti kitoks sprendimas...ir unikalus gydymas. O ir vien vaistai ar papildai nepadės... reikia ir kvėpuoti išmokti ir mitybą prisižiūrėti ir sportuoti, kas tavo jėgoms smile.gif aš pamėgau jogą smile.gif
Tas gydymasis gan nepigiai kainuoja...nes tyrimas ~160 lt tada buvo ir kas mėnesį ~200 lt mikroelementams išleisdavau. Pirmus metus, paskui kiek mažiau. O dabar tik omegard-3 nusperku kartą per metus ir kalio. Tai iki 200 lt metams išleidžiu. Tai tokia mano patirtis smile.gif
O visus aprašymus man labiausiai patinka skaityti angliškam puslapy:
http://www.sibvaleo....product/4EN470/

O čia kiek plačiau apie mikroelementus ir tyrimą iš plauko:
http://www.harmonija...odas-plaukuose/

Gal kam pravers smile.gif linkiu sveikatėlės!
Atsakyti
QUOTE(InGutti @ 2014 06 20, 10:57)
Sveikos,
Aš esu susidūrusi su Sibiro sveikatos produktais. Juos vartoju jau 3 metus pagal gydytojos homeopatės-natūropatės rekomendacijas. Ir labai džiaugiuosi, kad dingo visos mano turėtos problemos smile.gif labai panašiai jausdavausi ir aš...be energijos...kaip išsunkta...sunku atsikelti..sunku prisiversi ką daryti...o sportuoti...nei ūpo nei jėgų... dabar tai dingo smile.gif bet aš turėjau dar ir širdelės problemų ir klinikose ištyrė iš visų pusių mane ir nieko nenustatė. Sako neturėtum taip jaustis...kraujo tyrimai geri...viskas ok.
Tai ieškojau kitokių metodų ir susidūriau su mikroelementų tyrimu iš plauko. Kirpo man plaukus iš pakaušio sruogą ir siuntė kažkur į Maskvą. Nustatė, kad 7 iš 14 pagrindinių mikroelemtų mano organizme beveik nėra sad.gif tada gydytojai sudėliojo programą ir gėriau tiek homeopatinius, tiek sibiro sveikatos produkciją. Vienas iš trūkumų buvo cinkas, tai ir pora pakelių cinko sugėriau smile.gif nors mano pagrindiniai trūkumai kalis ir selenas. Bet, manau, esmė, kad kiekvienam žmogui turi būti kitoks sprendimas...ir unikalus gydymas. O ir vien vaistai ar papildai nepadės... reikia ir kvėpuoti išmokti ir mitybą prisižiūrėti ir sportuoti, kas tavo jėgoms smile.gif aš pamėgau jogą smile.gif
Tas gydymasis gan nepigiai kainuoja...nes tyrimas ~160 lt tada buvo ir kas mėnesį ~200 lt mikroelementams išleisdavau. Pirmus metus, paskui kiek mažiau. O dabar tik omegard-3 nusperku kartą per metus ir kalio. Tai iki 200 lt metams išleidžiu. Tai tokia mano patirtis smile.gif
O visus aprašymus man labiausiai patinka skaityti angliškam puslapy:
http://www.sibvaleo....product/4EN470/

O čia kiek plačiau apie mikroelementus ir tyrimą iš plauko:
http://www.harmonija...odas-plaukuose/

Gal kam pravers smile.gif linkiu sveikatėlės!

thumbup.gif drinks_cheers.gif Viskam pritariu, puikūs dalykai, kai neveiksnioji tradicinė sveikatos sistema nieko neranda, arba randa kažką, bet nieko žmonėms neišaiškina ir išrašo cheminius vaistus doh.gif
Atsakyti
turejau probelmu su sirdim.. naktim jausdavau skausma, permusimus.isbandziau keleta maisto papildu sirdziai-nepasijutau geriau. Vat pagerus treciaja sibiro medicinos gyvybes lastele, tikrai pagerejo. sitas papildas man padejo iveikt problema. bet kad isitikint ir suzinot kazka daugiau, placiau noris rast daugiau informacijos internete.. gal kas zinot, kur ieskot VARTOJUSIU ZMONIU KOMENTARU IR ATSILIEPIMU??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelmante: 22 birželio 2014 - 11:17
Prisijungiu ir as prie vartojančių šią produkcija rato. Tema paskutiniu metu apmirusi, bet manau pavyks ją atgaivinti.
Atsakyti