Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai...2

QUOTE(*finy* @ 2011 06 26, 20:18)

Amarai, bet kodėl jie po augalu g.gif , gal dar nespėjo užlipt unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Eikit sau,mergaites,tikrai? blink.gif Jie turi tokius bespalvius sparnelius.Dauguma apsiverte,aukstyn kojom ir nejuda.Ant augalo nera,gerai papurciau,ir zeme parausiau... O po salia esanciu nieko nera g.gif Dar nei karto neteko tokiu "draugu" tureti,tai dabar kaip supratau,reikes ieskoti actaros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 06 26, 20:48)
dabar kaip supratau,reikes ieskoti actaros  unsure.gif

Kam taip žiauriai? Amarams užtenka ir švelnesniu insekticidų, jų yra nemažas pasirinkimas. Galiausiai amarus galima pavaišinti ir vandeniu su trupučiu "Fairy" smile.gif
Atsakyti
Fairy nenaudoju.O del actaros,tai matyt man kazkaip istrigo sis pavadinimas ax.gif Reikes gal pasiklausineti geliu parduotuvese.Sakykim tai amaras,tai tie vabaliukai jau turetusi kasdien matytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julia B. @ 2011 06 25, 13:36)
Mano mylimi augaliukai zydi

Julia B., tik dabar apsižiūrėjau: man atrdodo, kad 'Geronimo' vazonėlis didokas, jis nėra labai platus, bet aukštokas, tai ir tūris turbūt ne pats mažiausias
Atsakyti
*finy*, kaip pavyko kovot su amarais?

Nebeišsitenkam! biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dzūke, koks gražus gausybės ragas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas mergaites,o grazuoliu jusu auginamu prisiziurejau,tiesiog myliu siasgelytes,skaitinejau beveik puse temos,bet ir niekaip nesupratau apie trasas,tai kokiom reiktu tresti?ka reiskai jusu tie vardinami skaiciukai ?
idedu savo dvi grazuoles smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
meljola, jūsų strepsai, kaip matyti, puikiai auga ir žydi, tai ir nieko nereikia keisti, taip ir toliau auginkite, tręškite tuo, kuo iki šiol tręšėte (jei tręšėte) Mūsų ilgoji diskusija apie trąšas reiškia, kad vieno kategoriško patarimo turbūt negali būti, - kiekviena augintoja išbando ir prisitaiko trąšas pagal savo auginimo būdą. O tie skaičiukai reiškia makroelementų kiekius trąšose.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 06 30, 21:01)
meljola, jūsų strepsai, kaip matyti, puikiai auga ir žydi, tai ir nieko nereikia keisti, taip ir toliau auginkite, tręškite tuo, kuo iki šiol tręšėte (jei tręšėte) Mūsų ilgoji diskusija apie trąšas reiškia, kad vieno  kategoriško patarimo turbūt negali būti, - kiekviena augintoja išbando ir prisitaiko trąšas pagal savo auginimo būdą. O tie skaičiukai reiškia makroelementų kiekius trąšose.

Aciu AUSRAZS uz atsakyma,seip niekada nenaudojau jokiu trasu gelems apie 3metus,vienintele trasa strepsiukams ir kitomsmao gelytems yra vanduo is akvariumo,kazkur buvau paskaicius kad tai naudinga tai kai keiciu vandeni visada uom palaistau visas savo gelytes,ar dar kas taip darote,jei ne siulyciau,kas laikote akvariuma,nepilkit lauk tovandens,liekit kambarinius augalus,labai auga kaip isproteje. smile.gif
Atsakyti
meljola, taip, naudoju akvariumo vandenį, jis minkštas ir su kai kuriomis trąšomis smile.gif Tik
Atsakyti

Ir aš noriu pasidžiaugti šiuo metu žydinčiais Litux ir Dzūkelės strepsiukų žiedais:

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti