Ačiū,kad suprantat mano liga

Saulyte8, gražu, bet sakyčiau tai dar ne pamišimas, tik jo pradžia

Gal pradžios pradžia, nes mano MB grasina interneta išjungti,kad nebematyčiau visu grožių

Mano liga panaši, kaip saulytes
Jo turiu tik 5 strepsusir 20 veisliu sanpauliju.Na dar 3 ritlenius/ ebt man tai liga.
kažkadaturėjaudaug, bet v
Šeimai nustatytos gėlėm palangės maišė gyvent, o lentynos vyras iš principo nedaro. Šeima negalėjo atsiadryt normaliai langų, nespas mus paėlpės butas irkaršta, o nevarstomos dalies lieka myzeris. Na išsikovojau vienintele palangę miegama kurios niekas nevarsto. Ant jos uždėta dar nuo senų laikų lentyna, ten ir talpinuosi. Labai gaila, akd ta lentynairvisapalangė labai jau trumpa irsiaura. taip kadvietos trūkumas, o noraidideli, Užtat noriu tik labai jau patikusiu veislių.Nes daugsauleist negaliu.
Tiesa kaulyju patobulint lentyną ir ruošiuos paslėpt kapo užuolaida, gal vyrui mažiau nervai ges.
labai laukiu DS-Persikovyj Sad vaikiuku, nes niekad nesu turėjusi kvapiančio ir dar spalva keičiančio strepso.

kažkadaturėjaudaug, bet v
Šeimai nustatytos gėlėm palangės maišė gyvent, o lentynos vyras iš principo nedaro. Šeima negalėjo atsiadryt normaliai langų, nespas mus paėlpės butas irkaršta, o nevarstomos dalies lieka myzeris. Na išsikovojau vienintele palangę miegama kurios niekas nevarsto. Ant jos uždėta dar nuo senų laikų lentyna, ten ir talpinuosi. Labai gaila, akd ta lentynairvisapalangė labai jau trumpa irsiaura. taip kadvietos trūkumas, o noraidideli, Užtat noriu tik labai jau patikusiu veislių.Nes daugsauleist negaliu.
Tiesa kaulyju patobulint lentyną ir ruošiuos paslėpt kapo užuolaida, gal vyrui mažiau nervai ges.
labai laukiu DS-Persikovyj Sad vaikiuku, nes niekad nesu turėjusi kvapiančio ir dar spalva keičiančio strepso.
NU ka čia aš žiogas prieš dzūke,ausraz ir skarpionuke.Jei ne šios auksinės mergaitės,kaži ir ka turėtumėm.

QUOTE(rimulėėė @ 2011 07 03, 16:04)
Rimuleee, didelių lūkesčių dėl strepsų kvapo geriau nepuoselėti, jis yra gana keistas, tikriausiai be visiems malonus

QUOTE(ausrazs @ 2011 07 02, 20:50)
Apie 'Osennyj Bliuz' ypatumą: žiedstiebiai ilgi, o žiedų ant vieno 7, ant kito - 8. Todėl bent pas mane žiedstiebiai linksta, šiandien juos surišau siūlu tarpusavyje, bet nepakenktų ir kokia atraminė lazdelė

Pas mane su Nissan Almera vaizdas panašus, Osenyj Biluz pumpuruojasi

QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 03, 14:09)
Va ir mano pamišimo įrodymas
Gražu

QUOTE(ausrazs @ 2011 07 03, 15:49)

"SUNSHIHE: veidrodinis atspindys " - čia tikrai atspindys ar du augalai?

Sulaukiau Silvia pirmo žiedelio

QUOTE(dzūkė @ 2011 07 03, 19:01)
čia tikrai atspindys ar du augalai?
Įspūdingas taškuotukas 

Sveikinimai sulaukus

Saulyte8,
grazute!
dzūkė, grazuole,tokios verta ir palaukti

QUOTE(ausrazs @ 2011 07 03, 18:26)
SUNSHIHE: veidrodinis atspindys