Visumoj man gražu ir ne DS'ai
Pasižiūrėjau į savo apkrautas palanges ir kampus.... šiek tiek atlėgau turėti dar
Nors yra veislių kurių norėčiau, bet man labai sunku ko nors atsisakyt ,atlaisvinant vietą kitai veislei
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 13, 14:29)
Man jie be protiškai gražūs, bet matyt ne tiek, kad statyčiau ant kortos minimum 400 lt
Buvau likusi pora savaiteliu be neto
Jusu groziais pasidziaugiau, o pas mane nieko gero gelytes kazkokios ne tokios kaip turetu buti
itariu joms nepatinka karsciai, auga zydi bet tai pavytusios tai koks lapas nuruduoja taip ir vargstu, galvoju gal perlaisciau, bet kita diena nusprendziu kad per sausos
O cia mano namuose pirmas prasiskleides Sioned ziedelis

Jusu groziais pasidziaugiau, o pas mane nieko gero gelytes kazkokios ne tokios kaip turetu buti

QUOTE(dzūkė @ 2011 07 13, 14:29)
Papildyta:
QUOTE(Litux @ 2011 07 13, 20:53)
Gražus SPLIT'as
, Sioned taip pat
Dėl lapo nieko negaliu pasakyt
Skaitau nieko bloga
Dėl lapo nieko negaliu pasakyt
Ačiū.
Aš manau, kas tas violetinumas rodo kažkokį augalo fiziologinį sutrikimą, dėl kurio paskui augalas silpsta, nyksta. Taip buvo su vienu strepsus - iš pradžių violetinės gyslos, paskui tarpgysliai, vėliau viršutinėje dalyje tarsi sausos apnašos... Jau visai nabagą įkišau į durpinę tabletę, žiūrėsim, ar išgyvens.
Aš manau, kas tas violetinumas rodo kažkokį augalo fiziologinį sutrikimą, dėl kurio paskui augalas silpsta, nyksta. Taip buvo su vienu strepsus - iš pradžių violetinės gyslos, paskui tarpgysliai, vėliau viršutinėje dalyje tarsi sausos apnašos... Jau visai nabagą įkišau į durpinę tabletę, žiūrėsim, ar išgyvens.
mėlynavimai (violetinavimai) - vienas iš fosforo trūkumų požymių. Nežinau konkrečiai dėl strepsų, bet kitiems augalams yra taip, tai manyčiau ir šitiems verta pamėginti padidinti fosforo kiekį trąšose.
Kuklūs Heidi žiedeliai, realiai labiau melsvi, nei nuotraukoje gavosi:

Kristin. Įdomi tuo, kad dalis žiedų yra... be žiedlapių. Nežinau, ar jį kelionė per karštį paveikė (mažutį, be pumpurų augaliuką parsisiunčiau), ar tai veislės trūkumai, bet dalį žiedų teko skinti - iš pradžių galvojau gal kas apgraužė, paskui supratau, kad neišsivystė. Nepaisant to, vis tiek labai gražus mano akiai augalėlis

Kristin. Įdomi tuo, kad dalis žiedų yra... be žiedlapių. Nežinau, ar jį kelionė per karštį paveikė (mažutį, be pumpurų augaliuką parsisiunčiau), ar tai veislės trūkumai, bet dalį žiedų teko skinti - iš pradžių galvojau gal kas apgraužė, paskui supratau, kad neišsivystė. Nepaisant to, vis tiek labai gražus mano akiai augalėlis
QUOTE(rusma @ 2011 07 15, 09:30)
Kristin.
Man yra labai gražūs strepsiukai su "taškeliais".
Gražus Kristin
Man ir Kristin gražūs žiedai - tokie UCH....
, ir Heidi gražūs - tokie trapūs ir lengvučiai