Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai...2

Nuo tokių skaitinių man paūmės vegetacinė disfunkcija wacko.gif

Na, o čia į temą apie P.Jenikejevą
DS-Ekspressija
user posted image

Dar noriu jo veislių user posted image, gal kas turit ką pasiūlyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 12 liepos 2011 - 12:34
Dzūke, nuostabiai gražu wub.gif

Mąstau, reikėtų su Tavim kooperuotis nusipirkti Klasmann'o g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 12, 13:31)
Dar noriu jo veislių user posted image, gal kas turit ką pasiūlyt blush2.gif

Pasiūlyt neturiu, pati esu laukime. Kai kurias veisles turi Jelena. Galima pirkti ir tiesiogiai iš Dimetris.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 12, 13:38)
Dzūke, nuostabiai gražu wub.gif

Mąstau, reikėtų su Tavim kooperuotis nusipirkti Klasmann'o g.gif  biggrin.gif

Aha biggrin.gif

O kas čia? Substratas ar vaistai ? biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai substratas, bet gali būti ir vaistai augintojo nerimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 12, 13:47)
Šiaip tai substratas, bet gali būti ir vaistai augintojo nerimui lotuliukas.gif

Tai perkam biggrin.gif A tai jo tik Vilniuj yra g.gif , mūsų kaime ne unsure.gif
Atsakyti
Tai va, kad Vilniuje ir po 250 l pakuotės doh.gif (dabar ieškau vežėjo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 12 liepos 2011 - 12:53
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 12, 13:44)
Pasiūlyt neturiu, pati esu laukime. Kai kurias veisles turi Jelena.  Galima pirkti ir tiesiogiai iš Dimetris.

Sėkmingai susilaukt biggrin.gif

Nu, pagyvensim-pažiūrėsim ką čia su DS'ais....
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 12, 13:53)
Tai va, kad Vilniuje ir po 250 l pakuotės doh.gif (dabar ieškau vežėjo)

Aš tai kaip ir turėčiau vežėją, bet po dviejų savaičių pasirodys g.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau kalbinti DPD, bet aš jiems negaliu garantuoti, kad parduotuvė gražiai įpakuos (koks ten "gražiai", taigi maišas paprastas, bet ne ant euro padėklo) ir pati praduotufvė atsiskaitys už pergabenimą, žoždiu, komplikuota.
Ryt į Vilnių važiuoja maniškis, bet jis nelabai nori turėti kokių nors reikalų su mano gėllige verysad.gif
Rankų dar nenuleidžiu. Mane nuo penktadienio apėmė tokia neviltis: Lankavoj pirkau atseit gero "Compo" subtrato. Kai prasidariau - prastas kvapelis ir visa žemė kiaurai permirkusi, nežinia, kiek laiko tokia šlapia būna. Juk negalima subtrato laikyti saulėje ir lietuje, o ten aikštelė po atviru dangumi, žodžiu, apie tai nepagalvojau....
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 12, 09:42)

Nuo drėgmės ta sutręšusi mediena turėtų pūti  g.gif

Normaliai, niekas nepūna taip, kad puvimo požymiai jaustųsi. Manau, priežastys dvi - substrato aš neskandinu, taip, kad nuolat šlapias būtų, priešingai, laikau ties perdžiūvimo riba. Antra - kas supuvo, tas jau nebepus biggrin.gif . Suyra tas supuvęs medis į labai smulkius gabalėlius, norint dar galima persisijoti, net ne kiekvienas supras, kad mediena ten. Be to lapinams kaktusams - tai natūralios augavietės imitavimas. Esu ir internete radusi mokslinės literatūros, su rekomendacija dėti medžio puvenų į jų substratą. Bandyti su gesnerijiniais man susimąstė tik dėl bendrų rekomendacijų abiems augalų grupėms dėti sintetinių purentojų.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 12, 13:31)
Na, o čia į temą apie P.Jenikejevą
DS-Ekspressija

Vajetus koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Dzūke, o tu užsiauginai šitą iš lapo? Beje,man iškilo klausimas - o jūs mergaitės nebandote kooperuotis ir bandyt parsisiųst iš Dimetris? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 12 liepos 2011 - 17:16
Kooperuotis netgi nėra tikslinga: siuntimo kaina - tokia smulkmena palyginti su lapų kainomis rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Pagaliau ir as sulaukiau savo tingunuko Moroznyje Uzory pirmojo ziedelio bigsmile.gif Tik niekaip nepagavau grazios foto:kotelis trumpas,o dar ir ziedelis zemyn ziuri smile.gif
user posted image
Atsakyti