Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai...2

QUOTE(ausrazs @ 2011 05 16, 19:26)
Atleisk, bet po šio pavasario nuotykių tikriausiai jau nebenorėsiu nieko niekada į kompaniją griebti verysad.gif .......

Liūdna dėl "nuotykio", o dar labiau liūdna dėl nenorėjimo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 05 16, 19:45)
Liūdna dėl "nuotykio", o dar labiau liūdna  dėl nenorėjimo... verysad.gif

Merginos, kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria šampano mirksiukas.gif Kas nebijote rizikos, bandykite pačios, padėsiu, patarsiu. Jeigu kas susigundysite užsisakyti iš Dimetris, pinigus patogiausia siųsti Western Union būdu (jie ten PayPal nesinaudoja), tai galima padaryti bet kuriame banke. Už sumos iki 580 Lt siuntimą šiuo būdu pašto paslaugos kainuoja 25 Lt - daug mažiau nei daugumos bankų tarptautiniai pavedimai
Atsakyti
Oi Aušraz Kiap gaila,kad siuntinukas prapuolė. Bet nenusimink. Kas ten per tokie nepatikimi siuntėjai. Šeip aš pati gėliu tai nesu siuntusi, tik šeip šmotkes visokias. Na bet dar nebuvo taip ,kad siuntinys dingtu, merginos iš amerikos siunčiasi, ir negirdėjau akd kas kur pradingtu.Tiesa nepatikimu parduotuviu visgi yra, bet su jais paprasčiausiai nieks neprasideda.
Gal ir tau pasitaikė panašus puslapis ir tiek. Aišku nuostuoliai, tai gaila, bet nereiktų atsoiisakyt patikrintų siuntėjų. ax.gif Šeip pamenu senus gerus laikus ,kai kooperuodavomės ir užsisakinėjom. Tiesa ir dar visos nemažos supranta kad yra rizika, užtat nemanau ,kad tavo kompanjonė nesupranta to.

Na o man tai leika laukt koj jūs vaikų įsiveisit, nes pati tai angliškai nė bu nė me lotuliukas.gif Na rusiškai prašom, bet su apmokėjimais tai man tamsus miškas.(aš paprastai prie ko nors jungiuosi tokiam reikalui)

Tiesa įsitaisiu keleta lapuku dabar kantriai laukiu vaikų doh.gif Tik ilgu laukt bus , reik nor vaika koki įsitaisyt, o tai jaučiu lapukus permylėsiu.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 05 16, 21:07)
Gal ir tau pasitaikė panašus puslapis ir tiek. Aišku nuostuoliai, tai gaila, bet nereiktų atsoiisakyt patikrintų siuntėjų. ax.gif

Ten buvo ne firma, o privati augintoja, savo tinklalapyje pristatant ir internetinę parduotuvėlę. Rusė, gyvenanti Šveicarijoje. Patikimų, žinoma, nereikia atsisakyti. Pavyzdžiui, iš Dibleys paprastai augalai atkeliauja puikiai.
Atsakyti
blush2.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 05 17, 21:13)

Oho kiek grazuoliu thumbup.gif o kur pavadinimai biggrin.gif
Ir as neiskenciu nepasigyrusi, padariau siandien uzsakyma is Lenkijos, ziuresiu kaip man cia gausis, bet padedant ausrazs gal kaip nors ir pasiseks, aciu jai labai uz kantrybe su mano kvailais klausimais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Litux: 17 gegužės 2011 - 20:07
nu jau ta paskutinė tamsi wub.gif
Atsakyti
Skarpionuke, smagu matyti tiek žiedų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Litux @ 2011 05 17, 21:06)
aciu jai labai uz kantrybe su mano kvailais

Klausimai - normalūs! smile.gif
Atsakyti
Skarpionuke, kuo vardu tas pirmas iš dešinės, rožinis?
Atsakyti
Pavadinimai
Stefanija, Iced Texas Twilight, Padarn g.gif (dzuke, nerandu tokio)
DS-Свет Далеких Планет
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 05 18, 10:41)
Padarn  g.gif  (dzuke, nerandu tokio)

Tikrai yra toks strepsas, Dibleys selekcija (klausiau vardo, nes man iš išvaizdos pasirodė kaip pramoninis blush2.gif )
Atsakyti
Na Padarn tikrai yra toks strepsioukas. ax.gif
Atsakyti