Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

Na nezinau, bet XT puikiai rieda ir misko takeliais ir kaimo keliukais, teko isbandyti biggrin.gif , Questo neturejau, lygint negaliu, bet kai mano pana ne is menku ir beveik 2 metuku, tai mums sis modelis idealus visur thumbup.gif .

As myliu didesnius vezimus, zaisliniai man nepatinka uztai ir dziaugiuos XT mirksiukas.gif

Zinoma neatsisakom iki siol ir PP gt3 , kaime miegot mums pats gazas bigsmile.gif
Atsakyti
Nu man jie vistiek visi drebejo vaziuojant , ko noret is sketuko biggrin.gif o jus cia visos taip priraset, kad skaitant susidaro ispudis, jog sitie vezimai su tokiais amortikais, kad vos nelinguoja vaziuojant biggrin.gif dar ir misko keliais vaziuoja, ir sniegynais tikriausiai biggrin.gif

nu faini jie man, nesiskundziau turedama, bet man jie visi iki vieno purtesi, daugiau ar maziau , bet... Ner ko stebetis, tokie jau tie sketukai..

Na tas krepsys tai tragedija, del to man jis keliaujant nepatiko, o dar jai koki krepsi ant rankenos uzkabinsi biggrin.gif tai reik laikyt kad neapvirstu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 17, 14:11)
Nu man jie vistiek visi drebejo vaziuojant , ko noret is sketuko biggrin.gif o jus cia visos taip priraset, kad skaitant susidaro ispudis, jog sitie vezimai su tokiais amortikais, kad vos nelinguoja vaziuojant biggrin.gif dar ir misko keliais vaziuoja, ir sniegynais tikriausiai biggrin.gif

\]

Nu nelyginu as jo visai su pvz. savp pp, bet sketuku klaseje jie super man, nu sniegas subtilus dalykas lotuliukas.gif , geriausia tiktu roges manau tongue.gif biggrin.gif

Pirkiniu krepsys tai taip, bet as juo nesinaudoju niekad, nes maista pirkti vaziuojam be vaiko ir vezimo smile.gif , o koki niekuti imest uztenka.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 17, 14:11)

nu faini jie man, nesiskundziau turedama, bet man jie visi iki vieno purtesi, daugiau ar maziau , bet... Ner ko stebetis, tokie jau tie sketukai..
Na tas krepsys tai tragedija, del to man jis keliaujant nepatiko, o dar jai koki krepsi ant rankenos uzkabinsi biggrin.gif tai reik laikyt kad neapvirstu doh.gif

As dabar gerai nepamenu, bet jus su savo XLR kelis kartus lauke buot? Kiek pamenu, tuoj pat pardavet, nes toks jausmas, kad tikrai gerai net nepabandet. Jis tikrai visas linguoja ir amortizuoja. Pirma karta parduotuvej ji pastumdzius, galima pamanyti, kad jis iskleres, bet tai butent, kad jis visas linguoja ir vaikas jame nesikrato, kai pvz zippyje, nors ir dideli, pripuciami ratai, bet vaikas lopsyje sokinedavo, kai prastu keliu vaziuodavom. Ne visada tas didelis vezimas su dideliais ratais yra geras, jei amortizacijos ner. Juk ir su dviraciais tas pats, visi jie dideliais ratais, bet amortizacija duoda savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 17 birželio 2011 - 13:42
Nu erikiuxxx ir suskelei lotuliukas.gif Juk visiems ir taip aisku, kad su savo turimais tankais nelyginam, o kalbam apie amortizacijos geri sketuku tarpe biggrin.gif Savaime suprantama, kad mano lopsinis bebecaras amortizavo geriausiai, o va jane slalomas prasciau uz bebecara, bet penkis kartus geriau uz XT. Nu bet XT sketuku tarpe labai gerai amortizuoja. O del kazkio padrebejimo ar pabarskejimo, tai turbut kai perki sketuka ir nusiteiki sketukui su jo specifine remo konstrukcija, o ne dideliam sportiniam, kuris susilenkia tik kokioj pora tasku, o daugiau remas monolitinis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 17 birželio 2011 - 13:44
QUOTE(Požiūris @ 2011 06 17, 15:40)
As dabar gerai nepamenu, bet jus su savo XLR kelis kartus lauke buot? Kiek pamenu, tuoj pat pardavet, nes toks jausmas, kad tikrai gerai net nepabandet. Jis tikrai visas linguoja ir amortizuoja. Pirma karta parduotuvej ji pastumdzius, galima pamanyti, kad jis iskleres, bet tai butent, kad jis visas linguoja ir vaikas jame nesikrato, kai pvz zippyje, nors ir dideli, pripuciami ratai, bet vaikas lopsyje sokinedavo, kai prastu keliu vaziuodavom. Ne visada tas didelis vezimas su dideliais ratais yra geras, jei amortizacijos ner. Juk ir su dviraciais tas pats, visi jie dideliais ratais, bet amortizacija duoda savo.

Nors cia maclarenu tema, bet papriestarausiu, del zippio. Nezinau ar labiau amortizuojanti vezima eitu rast. As dabar gyvenu kur keliai vienos duobes, bet zippis per jas praktiskai plaukia, vaikas uzmiega issyk tongue.gif:P:P
Papildyta:
Paklausi, tai kodel tada keiciu i maclarena, iskart atsakysiu, todel, kad zippis triju daliu, kurios man nereikalingos ir nenoriu, kad guletu 10 metu iki sekancio vaiko, ir dar todel, kad zajobas uzejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai mamkos, lyginam sketukus ir vezimus visureigius su pripuciamais ratais biggrin.gif

As abu turiu ir abu naudoju tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 06 17, 15:01)
Nors cia maclarenu tema, bet papriestarausiu, del zippio. Nezinau ar labiau amortizuojanti vezima eitu rast. As dabar gyvenu kur keliai vienos duobes, bet zippis per jas praktiskai plaukia, vaikas uzmiega issyk tongue.gif:P:P
Papildyta:
Paklausi, tai kodel tada keiciu i maclarena, iskart atsakysiu, todel, kad zippis triju daliu, kurios man nereikalingos ir nenoriu, kad guletu 10 metu iki sekancio vaiko, ir dar todel, kad zajobas uzejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as zippy po 3men pardaviau, man jis lievas buvo. MX3 nepalyginamai geresnis. Isbandysi-pamatysi, kad tas zippy toli grazu ne idealus vezimas smile.gif
Iskart matyti, kaip kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 17 birželio 2011 - 14:18
QUOTE(Troja4 @ 2011 06 17, 14:16)

As abu turiu ir abu naudoju  tongue.gif  lotuliukas.gif

As irgi uz du vezimus thumbup.gif Kaip sakant visiems gyvenimo atvejams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 06 17, 13:43)
Nu erikiuxxx ir suskelei  lotuliukas.gif  Juk visiems ir taip aisku, kad su savo turimais tankais nelyginam, o kalbam apie amortizacijos geri sketuku tarpe  biggrin.gif  Savaime suprantama, kad mano lopsinis bebecaras amortizavo geriausiai, o va jane slalomas prasciau uz bebecara, bet  penkis kartus geriau uz XT. Nu bet XT sketuku tarpe labai gerai amortizuoja. O del kazkio padrebejimo ar pabarskejimo, tai turbut kai perki sketuka ir nusiteiki sketukui su jo specifine remo konstrukcija, o ne dideliam sportiniam, kuris susilenkia tik kokioj pora tasku, o daugiau remas monolitinis.  4u.gif

drinks_cheers.gif

Na man po emmaljungos, joks maclarenas nelinguoja kazkodel g.gif gal brokuotas papuole biggrin.gif
del xlr atvazinejau tiek , kiek uzteko suprasti , kad toli grazu jis ne mano svajoniu vezimas smile.gif

Pirkiniu krepsio maistu nenaudoju, o kelionese yra ka ir be maisto susideti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 birželio 2011 - 15:09
Nu jo, jei as lyginciau su bebecaru, tai man irgi nelinguotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 06 17, 15:09)
Nu jo, jei as lyginciau su bebecaru, tai man irgi nelinguotu  lotuliukas.gif

Aciu dievui biggrin.gif as jau pagalvojau , kad pas mane viena brokuotas papuole karsta.gif biggrin.gif
pas tave irgi kazkoks ne toks tada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 birželio 2011 - 15:32