QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 17, 14:11)
Nu man jie vistiek visi drebejo vaziuojant , ko noret is sketuko

o jus cia visos taip priraset, kad skaitant susidaro ispudis, jog sitie vezimai su tokiais amortikais, kad vos nelinguoja vaziuojant

dar ir misko keliais vaziuoja, ir sniegynais tikriausiai
nu faini jie man, nesiskundziau turedama, bet man jie visi iki vieno purtesi, daugiau ar maziau , bet... Ner ko stebetis, tokie jau tie sketukai..
Na tas krepsys tai tragedija, del to man jis keliaujant nepatiko, o dar jai koki krepsi ant rankenos uzkabinsi

tai reik laikyt kad neapvirstu
As dabar gerai nepamenu, bet jus su savo XLR kelis kartus lauke buot? Kiek pamenu, tuoj pat pardavet, nes toks jausmas, kad tikrai gerai net nepabandet. Jis tikrai visas linguoja ir amortizuoja. Pirma karta parduotuvej ji pastumdzius, galima pamanyti, kad jis iskleres, bet tai butent, kad jis visas linguoja ir vaikas jame nesikrato, kai pvz zippyje, nors ir dideli, pripuciami ratai, bet vaikas lopsyje sokinedavo, kai prastu keliu vaziuodavom. Ne visada tas didelis vezimas su dideliais ratais yra geras, jei amortizacijos ner. Juk ir su dviraciais tas pats, visi jie dideliais ratais, bet amortizacija duoda savo.