Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

Na ir prisigincijot doh.gif .
As irgi esu Maclaren naudotoja. Jau antras vaikas jame vazinejasi.Tiksliau turiu XLR.
Rudeni nusipirkau dar ir Jane sketuka, kitam vaikui pasodint kai pavargsta. Va tada ir palyginau. Tiksliau nebuvo net ka lyginti, nes Jane mane visiskai nuvyle: ratai nors ir gerokai buvo didesni, bet barskejo ziauriai, stumti buvo labai sunku, nemanevringas ir stabiliai i viena puse vezima ,,nesdavo". Palyginti Maclarenas yra tikras geris. Beje, XLR labai vertinu del patogumo vaiko miegui, o kaip zinia ir dvimetis ir mazulis dar megsta kartais kelionese nusnusti. Maziausiasis taip patogiai ir placiai guli, kad yra sociai vietos rankytes virs galvos atmesti. Na, vaziuojant prastais keliais be abejo pakrato, bet tai yra sketukams neisviangiama. Man irgi nepatinka krepsys daiktams susideti, nes man labai nepatogu juos is ten isimti, ypac kai vaikas guli.

Mazajam nuo gimimo naudojau lopsini Peg Perego. Aisku, kad plauke kaip laivas, visgi vasara man geriau naudot sketuka thumbup.gif , nors ir pakrato kartais mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2011 06 17, 15:33)
Na ir prisigincijot doh.gif .
As irgi esu Maclaren naudotoja. Jau antras vaikas jame vazinejasi.Tiksliau turiu XLR.
Rudeni nusipirkau dar ir Jane sketuka, kitam vaikui pasodint kai pavargsta. Va tada ir palyginau. Tiksliau nebuvo net ka lyginti, nes Jane mane visiskai nuvyle: ratai nors ir gerokai buvo didesni, bet barskejo ziauriai, stumti buvo labai sunku, nemanevringas ir stabiliai i viena puse vezima ,,nesdavo". Palyginti Maclarenas yra tikras geris. Beje, XLR labai vertinu del patogumo vaiko miegui, o kaip zinia ir dvimetis ir mazulis dar megsta kartais kelionese nusnusti. Maziausiasis taip patogiai ir placiai guli, kad yra sociai vietos rankytes virs galvos atmesti. Na, vaziuojant prastais keliais be abejo pakrato, bet tai yra sketukams neisviangiama. Man irgi nepatinka krepsys daiktams susideti, nes man labai nepatogu juos is ten isimti, ypac kai vaikas guli.

Mazajam nuo gimimo naudojau lopsini Peg Perego. Aisku, kad plauke kaip laivas, visgi vasara man geriau naudot sketuka thumbup.gif , nors ir pakrato kartais mirksiukas.gif .

Oi niekas nesigincija smile.gif

na as sutinku, kad maclarenai tikrai aukstoskokybes ir geri vezimai smile.gif
gerai, kad del Jane paraset, nes ir ju sketukus ziurinejau smile.gif bet taip ir nujauciau, kad nieko gero is ju sketuku .

Atsakyti
oi ne erikiuxxx, jau po maclarenu ir bugaboo i jane sketukus tikrai neziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
niu va, grįžau iš sodybos, buvau radusi skelbimą dėl Maclaren Techno XLR Stroller - Coffee Pink, man bent jau gražus pasirodė, užsimaniau būtent tokio, bet, ar man skirtas sužinosiu tik šeštadienį, nes stoviu eilėje 2. Čia dėvėtas. O iš kur siunčiatės naujus? Dar nieko gitulios vežimaitis, būtų dar užklotėlis mergaitiškas, sakyčiau, nesuku galvos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 06 17, 12:12)
Nu jau nesutikciau. ......, bet dabar tikrai nsutinku, kad XLR neturi amortizacijos ir barska. Labai puikiai amortizuojas ir netarska.

Tikrai netarska ir amortizacija jis turi.Aisku,nelyginkim su dideliais,sportinaiis vezimais.

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 17, 16:08)
Na man po emmaljungos, joks maclarenas nelinguoja kazkodel

Ne nu,tai jus lyginant nesulyginamus dalykus.Gi skirtingo "kalibro" vezimai.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 06 17, 15:53)
oi ne erikiuxxx, jau po maclarenu ir bugaboo i jane sketukus tikrai neziurek  mirksiukas.gif

aisku,zinosiu ...kazkaip maniau jane sketukai turetu buti neblogi

QUOTE(Blueta @ 2011 06 17, 18:08)
Tikrai netarska ir amortizacija jis turi.Aisku,nelyginkim su dideliais,sportinaiis vezimais.
Ne nu,tai jus lyginant nesulyginamus dalykus.Gi skirtingo "kalibro" vezimai.

ne nu tiesiog vieniem maclarenas linguoja smile.gif man jis jai jau bendrai pasakius,tai barska,bet gi jau rasiau,kad ko noreti is sketuko biggrin.gif bet vistiek kitiem jis linguoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 06 17, 17:06)
Dar nieko gitulios vežimaitis, būtų dar užklotėlis mergaitiškas, sakyčiau, nesuku galvos. g.gif

Na tas ciuzinukas visokiu spalvu, nei mergaitiskas labai, nei bernikiskas, man jis visai linksmai atrodo biggrin.gif O gal jums vietoj komufliazinio koki geltona ar oranzini medvilnini pasiut, ar linini vasaros karsciams biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mamukai

Noriu paklaust ar kuri nauojot Maclarena vaikui nuo gimimo? Su pirmu vaikuciu turejau Maxi cosi Mura, dabar turiu tik Maclarena XLR ir galvoju ar bandyti apsieiti tik su juo ar vis del to pirkti normalu lopsini vezima unsure.gif Kazkaip bijau, kad mazam vaikui gali buti nepatogu tokiam vezime, o ir pusnys.... Bet is kitos puses vel pirkti nauja vezima doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 06 18, 20:27)

Noriu paklaust ar kuri nauojot Maclarena vaikui nuo gimimo? Su pirmu vaikuciu turejau Maxi cosi Mura, dabar turiu tik Maclarena XLR ir galvoju ar bandyti apsieiti tik su juo ar vis del to pirkti normalu lopsini vezima unsure.gif  Kazkaip bijau, kad mazam vaikui gali buti nepatogu tokiam vezime, o ir pusnys.... Bet is kitos puses vel pirkti nauja vezima doh.gif  unsure.gif

Turedama XLR pirkciau lopsini kuo didesni kad ilgiau mazyli jame veziociau, o paskui ir MC XLR pakaktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 06 18, 20:27)
Labas, mamukai

Noriu paklaust ar kuri nauojot Maclarena vaikui nuo gimimo? Su pirmu vaikuciu turejau Maxi cosi Mura, dabar turiu tik Maclarena XLR ir galvoju ar bandyti apsieiti tik su juo ar vis del to pirkti normalu lopsini vezima unsure.gif  Kazkaip bijau, kad mazam vaikui gali buti nepatogu tokiam vezime, o ir pusnys.... Bet is kitos puses vel pirkti nauja vezima doh.gif  unsure.gif

Nuo gimimo tai as jo nenaudociau.Ypac ziema,jis gi neapsiltintas,toks vejo perpuciamas....
Manyciau,reik lopsinio.
Atsakyti
Yra gana nemazai kas naudoja XLR nuo gimimo. Tik reiktu gal ju firmini lopsiuka dasipirkt. Nors pazystu, kas ir be lopsiuko vazinejo, dejo i silta vokeli ir tiek, Guldosi tai jis pilnai gi. Tik klausimas, kur jus gyvenat ir kokiais keliais vazinejat. Jei nevisur nuvalyti, su juo galit nepravaziuot ziema.
Siaip jei turit minti vazinet su XLR nuo gimimo, as vietoj jusu taip ir padaryciau. Pavazineciaus savaite dvi, o jei jau matysit, kad neapseinat su juo, kad truksta didelio vezimo, gi parduotuviu niekas neuzdarys, skelbimu visu neistrins, nueisit ir nusipirksit. Juk neprivaloma viska nusipirkti iki leliuko gimimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 06 18, 19:27)
Labas, mamukai

As tokiam vezime naujagimio neveziociau, jokio konforto kudikiui...
Atsakyti