Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 22:15)
Mes kaip sakant šviežienos, naujagimės  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jo jo nelabai kontroliuojamos lotuliukas.gif isproteje, neatslugus banga dar.Knygu skaitymas manes laukia.

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 17, 22:16)
Ne personazas Bela, bet Kristen  smile.gif

niu simpatiska mergaite, mazai skaiciau as apie ja, apie Teilora ir Roberta daugiau skaitinejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantik @ 2011 05 17, 21:19)
Nika saunuole, as ir planuoju, bet arciau rudens, man mano darbas visai patinka, bet kad alga pradejo netenkint  g.gif  verysad.gif tai baiigsiu mokslus, issilaikysiu teises ir bandysiu kelti sparnus  smile.gif

4u.gif Aciu smile.gif As grisiu 4 kursa pabaigti, ir irgi poto planuoju isvaizuoti.. arba magistro stujom uzsidirbti, arba magistro studijas, kur nors kitur pabaigti biggrin.gif Aisku cia tik planai... bet kol kas mastau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 17, 22:15)
Ir nutiestum raudoną kilimą Partizanei pas Džasperą bigsmile.gif  biggrin.gif

Čia dar pažiurėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantik @ 2011 05 17, 22:19)
Labas vakarelis  smile.gif
nepatikesit susirgau  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif ziema atsilaikiau, tai pavasaris koja pakiso sedziu apsisnaglejus kaip reikalas doh.gif

sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 17, 21:20)
lotuliukas.gif jo jo nelabai kontroliuojamos  lotuliukas.gif isproteje, neatslugus banga dar.Knygu skaitymas manes laukia.

As taip pat buvau is tu, kur pirma filmus perziurejau, o tada knygas skaiciau... tai zinok kaip apkereta, negalejau akiu atitraukt ax.gif Jau personazus is filmu galejau isivaizduot ir dar autores rasymo stilius toks itraukiantis, kad oj oj oj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 17, 22:20)
lotuliukas.gif jo jo nelabai kontroliuojamos  lotuliukas.gif isproteje, neatslugus banga dar.Knygu skaitymas manes laukia.

Atsimenu neperseniausiai vienu metu skaičiau knygą ir žiurėjau filmą. biggrin.gif Paskaitau sceną ar dvi, pasižiuriu kaip filme tai pavaizduota. Gerilaikai buvo. Dabar jau beveik viskas išlaižyta. Gal iki premjeros reiktų pertrauką padaryti, kad vėl kraujas konkuliuotu g.gif

Beje kaip jums Renesnė? Man ji tiesiog įdeali. Atrodo, kad photoshopu būtų padaryta bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 17, 22:21)
sveikatytes  4u.gif

Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2011 05 17, 22:24)
As taip pat buvau is tu, kur pirma filmus perziurejau, o tada knygas skaiciau... tai zinok kaip apkereta, negalejau akiu atitraukt ax.gif Jau personazus is filmu galejau isivaizduot ir dar autores rasymo stilius toks itraukiantis, kad oj oj oj  smile.gif

isvis manau, tiek knygos, tiek filmas ir ju dalys, nu turi kazka tokioo kur sukausto demesi nuo pradzios iki galo thumbup.gif Ir man taip juokinga paliko, kaip drauge pasake: oi paaugliu filmas... nu ne velnio schmoll.gif
Knygas naktim ,, rysiu,, nes man reik kad tylu, ramu butu, susikaupt. Ir filmo dalis ramumoj ziuriu, kitaip praranda prasme man. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 22:26)

Beje kaip jums Renesnė? Man ji tiesiog įdeali. Atrodo, kad photoshopu būtų padaryta  bigsmile.gif  user posted image

siandien atradau ir as sita mazyle, nu kokia nuostabi mergyte man wub.gif ( ieskojau informacijos apie Brekstancia ausra).Laukiu 4 dalies labai.
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 17, 22:27)

Knygas naktim ,, rysiu,, nes man reik kad tylu, ramu butu, susikaupt. Ir filmo dalis ramumoj ziuriu, kitaip praranda prasme man. doh.gif

Pritariu. Negaliu nei skaityti nei žiurėtijei kas nors kambaryje yra. Blaško ir šiaip ten ramybės reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 22:29)
Pritariu. Negaliu nei skaityti nei žiurėtijei kas nors kambaryje yra. Blaško ir šiaip ten ramybės reikia  rolleyes.gif

kad virpuliukai po kuna lakstytu rolleyes.gif
Atsakyti
Briliantik, sveikatos mirksiukas.gif Aš irgi žiemą atsilaikiau, o dabar..O dabar aš taip elegantiškai sergu...Temp beveik nėra, na ten viena kita dalelė. Gydytoja sako, kad angina, puliuoja, o aš tai ką aš žinau biggrin.gif Man tai neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 17, 22:34)
Briliantik, sveikatos mirksiukas.gif Aš irgi žiemą atsilaikiau, o dabar..O dabar aš taip elegantiškai sergu...Temp beveik nėra, na ten viena kita dalelė. Gydytoja sako, kad angina, puliuoja, o aš tai ką aš žinau biggrin.gif Man tai neskauda biggrin.gif

irgi sveikatytes 4u.gif bet kad ir orai nesamoningi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *aij*: 17 gegužės 2011 - 21:38