Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

Labas vėlyvas rytelis 4u.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 19, 10:22)

o čia toms kas nematėt  lotuliukas.gif  jau antras momentas tai nerealus  biggrin.gif

Kristen! Kristen! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif antras dar geresnis lotuliukas.gif

Jei ne tai, kad reikia į paskaitas ir dar darbą atsispausdint, tai youtube'j sėdėčiau lotuliukas.gif noriu dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 19, 11:14)
Dabar galvoju ką čia nuo rudens toliau mokytis - toliau italų varyt ar kokia vokiečių, japonų...  unsure.gif  g.gif  biggrin.gif

g.gif biggrin.gif
Gabi tu pas mus mergicka...tikra savo bico panele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 19 gegužės 2011 - 10:32
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 19, 11:28)
Tai to ziurejimo...max 15 min. biggrin.gif

su mano vaiku neimanoma cool.gif lauksiu kol pietu miegos, nes kitaip prie kompo prieit truputi sudetinga. as dar sone kol perziuriu visus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *aij*: 19 gegužės 2011 - 10:36
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 19, 11:31)
Daiva41, mes suprantam, kad tu labai sergi, nekantri ir pan... ax.gif biggrin.gif   Bet kitos dar nepasieke tokios stadijos  schmoll.gif ...

lotuliukas.gif
Tipo berazumiu berazume biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*aij* @ 2011 05 19, 11:32)
su mano vaiku neimanoma  cool.gif  lauksiu kol pietu miegos, nes kitaip prie kompo prieit truputi sudetinga.  as dar sone kol perziuriu visus  biggrin.gif

O kiek leliukui metu? g.gif biggrin.gif
As galvojau, kad du leliukus turi, bet matyt antras vaikutis, tai vyras ?g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Style, as gi ka uzmirsau pasakyti...as uzmirsau ant tavo bico "uzvaziuoti" biggrin.gif ...jis viename interviu, kai jo paklause, ka jis galvoja apie Roberta, atsake...jis idiotas. O kai paklause, ka jis galvoja apie Kristen, tai atsake...ir ji tokia pati... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 19 gegužės 2011 - 10:34
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 19, 11:41)

O kiek leliukui metu? g.gif  biggrin.gif
As galvojau, kad du leliukus turi, bet matyt antras vaikutis, tai vyras ?g.gif  bigsmile.gif

taikliai pastebeta bigsmile.gif sunui 1.8m, tai neimanoma sedet prie kompo...as nika pasikeitus, per daug sekliu buvo ir rupejo, kaip gyvenu... va prancuzyte siek tiek zinau, kartu planavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 19, 11:41)

Style, as gi ka uzmirsau pasakyti...as uzmirsau ant tavo bico "uzvaziuoti" biggrin.gif ...jis viename interviu, kai jo paklause, ka jis galvoja apie Roberta, atsake...jis idiotas. O kai paklause, ka jis galvoja apie Kristen, tai atsake...ir ji tokia pati...  lotuliukas.gif

Kokia čia proga taip??? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 19, 11:49)
Kokia čia proga taip???  blink.gif  lotuliukas.gif

Tiesiog jo nuomone tokia apie juos biggrin.gif

Bet cia reikia Jamie interviu ziureti, zinoti kaip jis sneka ir bus aisku, ka jis turejo galvoje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.. pasiilgau bigsmile.gif Ryt laisvesne diena tai pulsiu skaityt ka praleidau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 19, 11:14)
Tai jei kas norit kalbų mokytis - sakykit... Kol aš čia dirbu galiu papigiai padaryt.  tongue.gif

buciau vilniovska tai prisijungciai, mokslai beveik baigesi tai laisvo laiko turesiu.
nium mergaites planuokit meeta vilniui blush2.gif ax.gif mano dienotvarke istustejo beveik, liko sulaukt recenzento klausimu ir 15 skaidriu ir psio bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantik @ 2011 05 19, 12:25)
nium mergaites planuokit meeta vilniui blush2.gif  ax.gif mano dienotvarke istustejo beveik, liko sulaukt recenzento klausimu ir 15 skaidriu ir psio bus smile.gif

Turi prisipazinti...meetuose kol kas niekaip negalesiu dalyvauti schmoll.gif
Pagrindine priezastis...Vyras ijunge taupymo programa ir kol atostogos neprasides ir nesibaigs jokiu nukrypimu nuo seimos i sali bigsmile.gif
Kita priezastis irgi yra, bet ji nereiksminga, tai as jos ir nevardinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 18, 23:43)
Ai irnesakyk.gif, as tai beveik sveika... man tik I stadija.  Ir nemastysiu...  schmoll.gif

Palauk, pamatysi BA ir vėl bus stadijos padidėjimas lotuliukas.gif
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 18, 23:46)
Gi dar viena priezasti prisiminiau kodel mazai vaidenuosi - italu kalbos kursus lankau... SI SI...  tongue.gif  Pirmas panaudojimas - VOLTURIAI... Varysiu i Voltera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kas su manim???

Oho, šaunuolė thumbup.gif Tikriausiai nelengva kalba? Bet dėl Volturių tai juk verta mirksiukas.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 19, 10:22)
o čia toms kas nematėt  lotuliukas.gif  jau antras momentas tai nerealus  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(briliantik @ 2011 05 19, 12:25)
mano dienotvarke istustejo beveik, liko sulaukt recenzento klausimu ir 15 skaidriu ir psio bus smile.gif

Na va jau ir pabaiga netoli clap.gif O tu jaudinais ok.gif
Atsakyti
"Kelyje" bus rodomas Venecijos kino festivalyje (rugpjucio 31 - rugsejo 10)

user posted image

Ir ten dalyvaus Kristen ploja.gif
Ech, greiciau ji ten baigtu kurti ir parodytu...

Tik man idomiau, ar jie dalyvaus MTV apdovanojimuose g.gif
Atsakyti