Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 20, 17:30)
O kodel neparase, kad ir i alkoholizma itrauks ir draugus bei savo mergina... nes foto po straipsniu - Kristen, Tomas ir Robkes agentai... Kristen tuo metu buvo "nelegali" per "Prisimink mane" premjera ir negalejo gerti...  rolleyes.gif

irnesakyk.gif Gal iki rytojaus nespės biggrin.gif Skaičiau, kad ryt bus pasaulio pabaiga, tiksliau nusileis jėzus, pasiims devym aštuonis procentus tikinčiųjų, o kitus du proc, kurie netiki, paliks žemėj bigsmile.gif Gerai būtų, kad Robkę mums paliktų rolleyes.gif Tai bent tūsas būtų bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2011 05 20, 17:27)
nu bet is kur istraukia tokius vejus... kad seima ir draugai susirupine, o jo taigi nemato net, nes gastroliuoja arba filmuojas pastoviai...

Jei įjungtum fantaziją, dar netokį straipsniuką galėtum sukurpt apie bet kurią žvaigzdę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 20, 18:45)
Jei įjungtum fantaziją, dar netokį straipsniuką galėtum sukurpt apie bet kurią žvaigzdę cool.gif

gaila, kad turiu ka veikt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 20, 17:02)
Bullshit  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Absolutely cool.gif
As ir pijoke alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2011 05 20, 18:21)
drinks_cheers.gif Absolutely cool.gif
As ir pijoke alc.gif

hihihi.gif hihihi.gif Jau panašėja į: sveiki, mano vardas X, aš esu alkoholikas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet nuotraukas po straipsniu irgi parinko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 20, 17:30)

tada ir as i sias gretas isipaisau lotuliukas.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif Gal iki rytojaus nespės biggrin.gif Skaičiau, kad ryt bus pasaulio pabaiga, tiksliau nusileis jėzus, pasiims devym aštuonis procentus tikinčiųjų, o kitus du proc, kurie netiki, paliks žemėj  bigsmile.gif Gerai būtų, kad Robkę mums paliktų rolleyes.gif Tai bent tūsas būtų bigsmile.gif  biggrin.gif

Ateičiau į tą tūsą bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
Pasirodė foto su Robke viešbuty. 05.12-Роб в Hotel Cafe в Голливуде
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 20, 19:42)

Pasirodė foto su Robke viešbuty. 05.12-Роб в Hotel Cafe в Голливуде
user posted image

Bet kaip jauciu uzknisa tie paparaciai umn.gif box.gif i nosi duot tik bash.gif
Atsakyti
Galėtų palikt juos ramybėj. ax.gif

Nes dabar mielai leisčiau paparacius iššaudyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 20 gegužės 2011 - 18:48
Labukas 4u.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 05 20, 17:30)

Nu ir priskaldė malkų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
irnesakyk.gif Gal iki rytojaus nespės biggrin.gif Skaičiau, kad ryt bus pasaulio pabaiga, tiksliau nusileis jėzus, pasiims devym aštuonis procentus tikinčiųjų, o kitus du proc, kurie netiki, paliks žemėj  bigsmile.gif Gerai būtų, kad Robkę mums paliktų rolleyes.gif Tai bent tūsas būtų bigsmile.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Dėl tūso, tai liuks būtų thumbup.gif Bo aš likčiau su netikinčiais biggrin.gif O jei dar Robkė liktų ax.gif
~~~
Taip, čia tik laki fantazija hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 20, 19:42)

Sitoje fotkeje... Robertas, agente ir kas ten ziuri pro tarpa? g.gif Arba man vaidenasi...
Atsakyti
Na tokį straipsnį ir aš galėčiau parašyti mirksiukas.gif . Dar pridedi : artimi šaltiniai teigia ir t.t. O Įliustracijų prisirinkčiau iš google robert pattinson drunk.
Kai aš buvau jo metų, nevedusi ir be vaikų alc.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 20 gegužės 2011 - 19:13