Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 21, 15:55)
visa visa  biggrin.gif
bet paskutinis periodas kur jie ruosiasi kovai su Volterais (volturais) nezinau kaip tikslingai turetu buti, tai Bela sako, kad nejau mano dziaugsmas tik 4 menesiai, tiek kiek dukrai laiko.
O pagal knyga, kai jai buvo 3 menesiai, ji pamate savo seneli Ciarli, ir Bela jam paaiskino kad ji atrodo kaip mazas 2 metu vaikas.
Tai per ta menesi likusi ji pradejo graziai kalbet, tai visvien turetu buti nedaugiau 4 metu, nes jos vystomosi periodas jau letejo (pasak Karlaila)
Tai vat as ir pagalvojau, kad visgi nevisa knyga turiu.......

Miegojau... atsikeliau... gal del to dabar vis tiek nesuprantu, nors perskaiciau kelis kartus posta... doh.gif

Skaitydama knyga tu nepastebejai, kad kartais reikia labai idemiai skaityti, kad suprasti ta greita Renesmes vystymasi? g.gif

Kaip supratau skaitai kompiuterini varianta. Nepykit, bet jeigu jau taip sudomino istorija, as nepagailesiu knygai tu keliu litu. Tada nekils tokiu klausimu - visa knyga, ar ne ax.gif Beje, siandien Akropolio Maximoje knygoms nuolaida net 40 proc. unsure.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 21, 16:35)

Kaip supratau skaitai kompiuterini varianta. Nepykit, bet jeigu jau taip sudomino istorija, as nepagailesiu knygai tu keliu litu. Tada nekils tokiu klausimu - visa knyga, ar ne  ax.gif Beje, siandien Akropolio Maximoje knygoms nuolaida net 40 proc.  unsure.gif

Dar bibliotekos yra biggrin.gif
Atsakyti
Man bibliotekos nepatinka schmoll.gif Net nepamenu kada buvau..Gal mokykloj, kai reikėdavo skaityti privalomus kūrinius rolleyes.gif Nes dabar visas knygas perku, nes man patinka skaityti nesutrintą knygą ax.gif
Atsakyti
Aš anksčiau irgi tik savo skaitytdavau, bet kai mokslinės literatūros prisireikė, tai supratau, kad neįpirksiu visų. Aš tik Saulėlydį kol kas savo turiu, kitas ėmiau iš bibliotekos. Antra ir trečia tai žiauriai nuskaitytos, bet ketvirtą davė naujut naujutėlę wub.gif bigsmile.gif
Man naujos knygos kavpas wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikra Twilight ligonė privalo turėt savo Twilight knygas, kad bet kada galėtų atsiversti ir paskaityti cool.gif
Atsakyti
Tai vis dar nenešu jų atgal lotuliukas.gif

Prie geresnių laikų nusipirksiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Oi negerai, negerai lotuliukas.gif peržiūrinėju, kiek knygos kainuoja lotuliukas.gif
Kaip man patinka tie viršeliai be veidų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
oh tu, nu as ir norejau issiaiskinti, ar viska as perskaiciau, kokio amziaus mergaite buvo, kai pasibaige visa istorija???????
Pagalvojau:
jei aktore (10 metu) vaidins Renesme, tai kiek jai metu tame filme bus???
As galejau paklausti kuo viskas pasibaige ir t.t., bet juk yra tos, kurios nenori zinoti kaip viskas pasibaige, tai ir klausiu per aplinkui, kad issitikinciau ar tai viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 21, 18:54)
Pagalvojau:
*jei aktore (10 metu) vaidins Renesme, tai kiek jai metu tame filme bus???
**As galejau paklausti kuo viskas pasibaige ir t.t., bet juk yra tos, kurios nenori zinoti kaip viskas pasibaige, tai ir klausiu per aplinkui, kad issitikinciau ar tai viskas  rolleyes.gif

*O skaitei, ką užsispyrėlė rašė g.gif Nes panašu, kad ne cool.gif
** O kas čia tokios g.gif Nes bent jau aš pamenu tik tas, kurios nenori matyti foto/filmuotos medžiagos iš filmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 21, 20:00)
*O skaitei, ką užsispyrėlė rašė g.gif Nes panašu, kad ne cool.gif
** O kas čia tokios g.gif Nes bent jau aš pamenu tik tas, kurios nenori matyti foto/filmuotos medžiagos iš filmo rolleyes.gif

* taip, skaiciau, ir viska pamenu ir jos greita augima ir protinius sugebejimus ir dantukus ne pagal amziu, bet visvien ji pagal knyga nera tokia didele kaip aktore kuri cia buvo ideta. Taip, taip, as zinau kad ja apdoros ant kompi ir t.t. bet 10-te tai kazkaip jau perdaug, gal as cia kazko nesuprantu, tiek to, viskas, nebesigilinam, pati viska pasiaiskinsiu, nes matyt as nemoku aiskinti kas mane domina.
** Nezinau, pagalvojau, jei nenori matyt kas bus filme, tai gal nenori zinoti kas jame isviso bus kol jo neparodis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 21, 20:12)
* taip, skaiciau, ir viska pamenu ir jos greita augima ir protinius sugebejimus ir dantukus ne pagal amziu, bet visvien ji pagal knyga nera tokia didele kaip aktore kuri cia buvo ideta. Taip, taip, as zinau kad ja apdoros ant kompi ir t.t. bet 10-te tai kazkaip jau perdaug, gal as cia kazko nesuprantu, tiek to, viskas, nebesigilinam, pati viska pasiaiskinsiu, nes matyt as nemoku aiskinti kas mane domina.

O kodėl per daug? Kompu kaip reiks taip ir apdoros. Šiuolaikinės technologijos dar ne tiek gali cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 21 gegužės 2011 - 20:20
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 21, 18:56)
Tai vis dar nenešu jų atgal  lotuliukas.gif

Prie geresnių laikų nusipirksiu  lotuliukas.gif

http://www.knyguklub...aram=saulelydis mirksiukas.gif greitu laiku ir as turesiu wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Daiva oro_buckis.gif, jo savaitgalis bigsmile.gif pagaliau ax.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 21, 17:56)
Oi negerai, negerai  lotuliukas.gif  peržiūrinėju, kiek knygos kainuoja  lotuliukas.gif
Kaip man patinka tie viršeliai be veidų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O man tai patinka knygos su veideliais ax.gif kazkaip fainiau man ant virseliu tuos personazus matyt rolleyes.gif
Atsakyti