Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Nakviša @ 2011 05 10, 15:53)
Šiaip, grįžtant prie Subjektyvios pasiūlytos temos. Dar kartą šiandiena peržiūrėjau nuotraukas TOS suknelės. Nu negraži ji man. Negraži, primena kalmarą, plius balta atlasinė suknelė, kuri išryškina ne tik privalumus, bet ir trūkumus ir t.t.
Nežinau, baisi ji. Tragiška. Bent jau man.

O aš vakar trumpai mačiau per TV ją su ta suknele, o man visai nieko, gal ne visiškai mano skonio, bet kažko baisaus nematau, nuo kėdės tikrai nenukritau, ta prasme, man nieko blogo dėl jos suknelės neatsitiko, tikiuosi, kad atlikėjai- irgi.
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 15:53)
Man neskauda, baikit biggrin.gif Bet buna tokiu biauriu liezuviu, oi nekenciu.

Tai už ką jų nekenčiat?
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 10, 16:53)
O kas nustatė kažkokius standartus?  g.gif  Ir kokie tie standartai?.. Kam ir kodėl jų laikytis?..

As nezinau kaip galima laikytis kazkokiu standartu, tai nesamone. Jei esi grazus tai ir esi grazus, ir ko ten laikytis.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 10, 14:53)
O kas nustatė kažkokius standartus?  g.gif  Ir kokie tie standartai?.. Kam ir kodėl jų laikytis?..

visuomene nustate tuos standartus, o baltos varnos ja labai erzina
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 10, 16:56)
O aš vakar trumpai mačiau per TV ją su ta suknele, o man visai nieko, gal ne visiškai mano skonio, bet kažko baisaus nematau, nuo kėdės tikrai nenukritau, ta prasme, man nieko blogo dėl jos suknelės neatsitiko, tikiuosi, kad atlikėjai- irgi.
Papildyta:

Tai už ką jų nekenčiat?

As sukneles nemaciau, na ir koks skirtumas ta suknele, kita kart bus kita suknele, vat del to ir nekenciu.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 14:58)
As nezinau kaip galima laikytis kazkokiu standartu, tai nesamone. Jei esi grazus tai ir esi grazus, ir ko ten laikytis.

o jei negrazus? ir neturi pinigu plastikai?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 10, 16:01)

O pagal ką jūs nustatot- gražus, ar negražus?
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 14:55)
Gi tema ne apie suknele blink.gif O apie grozi, diskutuojam tiesiai i tema bigsmile.gif

'Va kad ir neseniai plačiai išilgai iškritikuota Evelinos atlasinė suknelė. Tokie epitetai kaip "stora kiaulė/karvė" buvo vieni populiariausi, nors mano subjektyvia nuomone, Evelina labai graži moteris, moteriška figūra, puikia krūtine. Tiesiog normalaus kūno sudėjimo. Bet "ekspertams" reikia kūdenų, anoreksinio liesumo, kad nebūtų nei riebalinio sluoksnio, nei išlinkimų, nieko. Čia tik vienas iš momentų. "
Kiaule / karve aš jos nevadinčiau. Bet suknelė negraži.
Gali būti apkūnus, su riebaliukais, bet apsirengti taip, kad tas apkūnumas nuslenka kažkur toli toli į n-tąjį planą.
Kažkuriais metais, priverstinai žiūrėjau su draugaus viziją, viena daina kartu su dainininke siaubingai krito į akį. Ir pati atlikėja, buvo 1,5x didesnę už mūsų atstovę. Bet buvo tikrai gražu, labai gražu.
O čia... Suknelė - kalmaras, vat tie kur guli ką tik ištraukti, odelės dar nenudirtos.

Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 10, 15:03)
O pagal ką jūs nustatot- gražus, ar negražus?

nustatau ne as, aplink daug "ekspertu"
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 10, 17:00)
visuomene nustate tuos standartus, o baltos varnos ja labai erzina

O as kiwi nematau jokiu standartu schmoll.gif Kaip gali tarkim save pasiaukstinti, arba kaip kojas gali pasiilgint, as su tavim sutinku, kad ne vienas netelpa i tuos standartus, nes ju tu standartu nera schmoll.gif Jei pana auksta, tai veido bruozai nesimpatiski ir t.t, O jei esi grazus zmogus, tai ir esi grazus su savo standartu.
Papildyta:
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 10, 17:01)

O ka plastika pades, nieko schmoll.gif Tiesiog gyveni zmogau kaip yra ir nesuki del to galvos.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 15:08)
O as kiwi nematau jokiu standartu schmoll.gif Kaip gali tarkim save pasiaukstinti, arba kaip kojas gali pasiilgint, as su tavim sutinku, kad ne vienas netelpa i tuos standartus, nes ju tu standartu nera schmoll.gif Jei pana auksta, tai veido bruozai nesimpatiski ir t.t, O jei esi grazus zmogus, tai ir esi grazus su savo standartu.
Papildyta:

O ka plastika pades, nieko schmoll.gif Tiesiog gyveni zmogau kaip yra ir nesuki del to galvos.

tik kazkodel visi pastebi didele nosi, atlepusias ausis ir t.t., nebutu standartu, nepastebetu
idomu butu isgirsti kaip gyvenasi tiem kurie turi rimtu defektu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 10 gegužės 2011 - 15:12
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 15:01)
As sukneles nemaciau, na ir koks skirtumas ta suknele, kita kart bus kita suknele, vat del to ir nekenciu.

Pažiūrėkit, kokia graži impozantiška moteris:

http://eurovisionblo...oxe_3864x-1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 05 10, 17:03)
'Va kad ir neseniai plačiai išilgai iškritikuota Evelinos atlasinė suknelė. Tokie epitetai kaip "stora kiaulė/karvė" buvo vieni populiariausi, nors mano subjektyvia nuomone, Evelina labai graži moteris, moteriška figūra, puikia krūtine. Tiesiog normalaus kūno sudėjimo. Bet "ekspertams" reikia kūdenų, anoreksinio liesumo, kad nebūtų nei riebalinio sluoksnio, nei išlinkimų, nieko. Čia tik vienas iš momentų. "
Kiaule / karve aš jos nevadinčiau. Bet suknelė negraži.
Gali būti apkūnus, su riebaliukais, bet apsirengti taip, kad tas apkūnumas nuslenka kažkur toli toli į n-tąjį planą.
Kažkuriais metais, priverstinai žiūrėjau su draugaus viziją, viena daina kartu su dainininke siaubingai krito į akį. Ir pati atlikėja, buvo 1,5x didesnę už mūsų atstovę. Bet buvo tikrai gražu, labai gražu.
O čia... Suknelė - kalmaras, vat tie kur guli ką tik ištraukti, odelės dar nenudirtos.

Visuomet kritika plaka, taip yra, pasirodei viesumoj, ir tave sukritikuoja, jei negali pakest kritikos, nesirodyk viesumoj.
Atsakyti