Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Nakviša @ 2011 05 10, 15:11)
Pažiūrėkit, kokia graži impozantiška moteris:

http://eurovisionblo...oxe_3864x-1.jpg

ji tikrai grazi moteris, jos koncertine suknele kaip suknele, bet kaip sakiau pacioje pradzioje, mane truputi nervina labai isirezusios kelnaites, labai jau ryskiai jos matosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 10 gegužės 2011 - 15:19
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 10, 16:16)
ji tikrai grazi moteris, jos koncertine suknele kaip suknele, bet kaip sakiau pacioje pradzioje, mane truputi nervina labai isirezusios kelnaites, jos labai jau ryskiai jos matosi

O kodėl jus tai nervina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 10, 17:11)
tik kazkodel visi pastebi didele nosi, atlepusias ausis ir t.t., nebutu standartu, nepastebetu
idomu butu isgirsti kaip gyvenasi tiem kurie turi rimtu defektu

Dideliu nosiu turetojos yra jausmingos moterys mirksiukas.gif Didele nosis, nebutinai yra negrazi schmoll.gif Atlepusios ausys manau yra defektas, tai cia tiktu plastine operacija, manau tevai galetu pinigelius pataupyt, kad pakoreguot si defekta.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 15:19)
Dideliu nosiu turetojos yra jausmingos moterys mirksiukas.gif Didele nosis, nebutinai yra negrazi schmoll.gif Atlepusios ausys manau yra defektas, tai cia tiktu plastine operacija, manau tevai galetu pinigelius pataupyt, kad pakoreguot si defekta.

tai apie ka as ir kalbu, plastika yra bandymas pritempti iki "normalios" isvaizdos
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 15:14)
Visuomet kritika plaka, taip yra, pasirodei viesumoj, ir tave sukritikuoja, jei negali pakest kritikos, nesirodyk viesumoj.

Matote, čia ne kūno sudėjimas, ne nosis, ne ausis, ne dar kažkas.
Elementariai blogas patarėjas šalia. Rūbą pakeisti galima bet kuriuo metu.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 10, 15:18)
O kodėl jus tai nervina?  g.gif

atitraukia demesi nuo bendro vaizdo, vokalo ir dainos
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 10, 16:22)
atitraukia demesi nuo bendro vaizdo, vokalo ir dainos

Manęs neatitraukia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 10, 15:19)

moteriai su didele nosimi ne iki jausmingumo, ir jei jos paklausi kas geriau ar didele nosis ar ne toks didelis jausmingumas, manau pasirinkimas aiskus
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 05 10, 17:11)
Pažiūrėkit, kokia graži impozantiška moteris:

http://eurovisionblo...oxe_3864x-1.jpg

Man ji grazi moteris kokiu yra dauguma, bet, kad ten ypatingai butu grazi, tai nemanau.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 10, 15:23)
Manęs neatitraukia.  g.gif

na tuomet cia mano asmenine problema, visada pastebiu detales ir smulkmenas biggrin.gif
Atsakyti
O šiaip tai, man regis, kad eurovizija nėra muzikos ir vokalo atsiskleidimo vieta- tai yra kažkoks šou- kas geriausiai ir visapusiškiausiai išnaudos televizijos galimybes...
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 10, 17:20)
tai apie ka as ir kalbu, plastika yra bandymas pritempti iki "normalios" isvaizdos

Vat ir kalbam apie skirtingus dalykus, kad pritempt iki norm. isvaizdos, o neikist i kazkokius standartus, Kiekviena nosis yra ypatinga ir ji negali but kazkaip apipiaustyta iki kazkokio tai standarto, ji pirmiausiau turi tikt prie veido formos jo bruozu.
Atsakyti