ji tikrai grazi moteris, jos koncertine suknele kaip suknele, bet kaip sakiau pacioje pradzioje, mane truputi nervina labai isirezusios kelnaites, labai jau ryskiai jos matosi
ji tikrai grazi moteris, jos koncertine suknele kaip suknele, bet kaip sakiau pacioje pradzioje, mane truputi nervina labai isirezusios kelnaites, jos labai jau ryskiai jos matosi
tik kazkodel visi pastebi didele nosi, atlepusias ausis ir t.t., nebutu standartu, nepastebetu
idomu butu isgirsti kaip gyvenasi tiem kurie turi rimtu defektu
Dideliu nosiu turetojos yra jausmingos moterys Didele nosis, nebutinai yra negrazi Atlepusios ausys manau yra defektas, tai cia tiktu plastine operacija, manau tevai galetu pinigelius pataupyt, kad pakoreguot si defekta.
Dideliu nosiu turetojos yra jausmingos moterys Didele nosis, nebutinai yra negrazi Atlepusios ausys manau yra defektas, tai cia tiktu plastine operacija, manau tevai galetu pinigelius pataupyt, kad pakoreguot si defekta.
moteriai su didele nosimi ne iki jausmingumo, ir jei jos paklausi kas geriau ar didele nosis ar ne toks didelis jausmingumas, manau pasirinkimas aiskus
O šiaip tai, man regis, kad eurovizija nėra muzikos ir vokalo atsiskleidimo vieta- tai yra kažkoks šou- kas geriausiai ir visapusiškiausiai išnaudos televizijos galimybes...
Vat ir kalbam apie skirtingus dalykus, kad pritempt iki norm. isvaizdos, o neikist i kazkokius standartus, Kiekviena nosis yra ypatinga ir ji negali but kazkaip apipiaustyta iki kazkokio tai standarto, ji pirmiausiau turi tikt prie veido formos jo bruozu.