Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 11, 15:06)
Mandagiai klausiat, bet biauriai mastot biggrin.gif

Na nezinau gal.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(derka @ 2011 05 11, 16:09)
Tragedija kam?

Akiai.
Atsakyti
QUOTE(derka @ 2011 05 11, 15:07)
Niekad nepasitaike, kad potencialus darbuotojas atsisake dirbti jusu firmoje del privalomo imidzo? Nors, aisku, tokie atvejai greit pasimirsta.  biggrin.gif Kaip turi žmogus normaliai atrodyti, sprendziate jus? Tarkim, sekretores stereotipas. Gal man, kaip moteriai, visai noretusi kitokio sekretores ivaizdziu, pvz. visai tiktu zavus vyrukas beatmano kostiumu, bet gyvename vyru visuomeneje, , kurioje akcentuojami reikalavimai moterims del miskingu teritoriju, makiazo daznio ir kt., ka cia taip puikiai isdeste kiwi kaip po savas paziuras.

nu niekaip negali palikti manes ramybeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 11, 15:09)

Akis reikia tausoti biggrin.gif
Atsakyti

Žinote kas vargina visose diskusijose, nesvarbu kokia tema?

Čiatinimas. Mane pvz. užknisa skaityti n psl. beprasmio čiatinimo. Tai joks turinys, jokia diskusija, nieko naudingo nerašot, tik krepštinat vieną kitą. T.y. pirmą kartą tai rašau, bet jau užpypinot panos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 11, 15:08)
O jus tik lolita skaitot bigsmile.gif

na sitas kurinys man iskart isnyro mintyse kalbant apie depiliacija moteru ir kokias emocijas sukele vyrui.
Turit kitu pavyzdziu? Mielai suzinociau, idomus vis ti visiokie pamastymai su isvadom, ne vien technika. smile.gif
Del isvaizdos dalinai su Wit sutinku, na jos greiciausiai tokia darbo sriti. asmeniskai mano situacijoje administratore turi buti reprezentatyti, o vant pvz kokia barizytoja ar analitike pirmiausiai smegenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 11 gegužės 2011 - 15:15
QUOTE(Moonte @ 2011 05 11, 15:08)
Be isvaizdos dar ne ka svarbu, kaip tu ja moki pateikti.
Nesenai buvau liudininke. Aerouostas, pastebejau grazia mergina. Bet kai ji issiziojo, geriau jau butu tylejusi, visas grozis nublanko.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 11, 15:11)
nu niekaip negali palikti manes ramybeje  mirksiukas.gif

Nieko asmenisko, tik cituoju klasikus.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 11, 16:19)
rodos niekam ant mozolio nelipau, niekam nieko nenurodinejau ir nediktavau blink.gif o pri..... i dusia labai lengva, ypac kai nematai zmogaus, ane

Kiwi, cia visai pasirodo nera idomi nekieno nuomone, cia yra kaip musio lauke, dvi puses, vieni palaiko viena puse, kiti kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 11, 15:47)
Aj, aš irgi nebežinau nieko, bet kiek pastebėjau, tai yra tokių, kuriems žmonės atleidžia kur kas daugiau nei kitiems...
Bet tai ne dėl išvaizdos, arba ne vien tik dėl jos...

būtent būtent..
ir aš kai kuriems tolerantiška kur kas daugiau nei kitiems. ir tai ne dėl išvaizdos ir nežinia dėl ko... ir suprasti savęs negaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 11, 15:12)
Žinote kas vargina visose diskusijose, nesvarbu kokia tema?

Čiatinimas. Mane pvz. užknisa skaityti n psl. beprasmio čiatinimo. Tai joks turinys, jokia diskusija, nieko naudingo nerašot, tik krepštinat vieną kitą. T.y. pirmą kartą tai rašau, bet jau užpypinot panos cool.gif

juk cia moterys "diskutuoja", neturetu stebinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 11, 17:11)
nu niekaip negali palikti manes ramybeje  mirksiukas.gif

O tai reiskia, kad ju puolamoji puse stipresne verysad.gif
Atsakyti