Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(wit @ 2011 05 11, 15:30)
bet taip kaip mano darbuotojai turi atrodyti darbo vietoje, sprendžiu aš. baisu ane?

Taip, bet kai kam tai gali buti privalumas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(derka @ 2011 05 11, 16:36)
Aha, lieka tik issiaiskinti, kodel butent sitas zmogus grazus.

Hormonai - libido, jausmai, chemija ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 11, 15:38)
bala žino g.gif ..neatrandu sistemos

juk rasiau, kad is moters siluma eina (kurios bandys kalbeti apie radiatorius, nevarkit), ir ji man grazesne uz tas katalogines, bet saltas kaip ledas
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 11, 16:39)
Kodel moterys vengia turet uz save grazesne drauge?Siaip idomu kaip galvojat, ir klausima toki pateikt paprase manes drauge viena smile.gif

kažkaip jau taip gaunasi, kad mano visos draugės už mane gražesnės, bet man tai netrukdo anei kiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 11, 15:47)
kažkaip jau taip gaunasi, kad  mano visos draugės už mane gražesnės, bet man tai netrukdo anei kiek  ax.gif

o kas nustate, kad jos grazesnes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 11, 17:47)
kažkaip jau taip gaunasi, kad  mano visos draugės už mane gražesnės, bet man tai netrukdo anei kiek  ax.gif

Vadinsi jus grazesne biggrin.gif Tik apie save kukliai galvojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 11, 16:44)
juk rasiau, kad is moters siluma eina (kurios bandys kalbeti apie radiatorius, nevarkit), ir ji man grazesne uz tas katalogines, bet saltas kaip ledas

ką aš žnau kaip ten su šiluma. turiu siaubingo charakterio cholerikę draugę. nu niekas nepasakys, kad iš jos šiluma eina, greičiau velniai tuntais tongue.gif , bet aš ją myliu ir taškas wub.gif gal už tai, kad ji labai graži? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 11, 15:44)
Hormonai - libido, jausmai, chemija ir t.t.  biggrin.gif

Tada reiketu keisti diskusijos krypti, nes anksciau aptarti dalykai, pasirodo, su groziu neturi nieko bendro. Taigi: privalomas libido, jausmai, chemija. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 11, 16:49)
o kas nustate, kad jos grazesnes?  biggrin.gif

nu tai aš ax.gif aš gi su negražiais žmonėm nedraugauju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(derka @ 2011 05 11, 16:52)
Tada reiketu keisti diskusijos krypti, nes anksciau aptarti dalykai, pasirodo, su groziu neturi nieko bendro. Taigi: privalomas libido, jausmai, chemija.  tongue.gif

Bet is esmes, mes ziuredami i harmoninga zmogu, jauciame estetini pasitenkinima.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 11, 15:52)
ką aš žnau kaip ten su šiluma. turiu siaubingo charakterio cholerikę draugę. nu niekas nepasakys, kad iš jos šiluma eina, greičiau velniai tuntais tongue.gif , bet aš ją myliu ir taškas wub.gif gal už tai, kad ji labai graži? tongue.gif

lotuliukas.gif tai gal ji tu velniu ant taves nesiundo?
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 11, 15:53)
nu tai aš ax.gif  aš gi su negražiais žmonėm nedraugauju tongue.gif

o gal visos tos drauges taip pat kaip tu galvoja, kad tu grazi o jos ne g.gif
Atsakyti
koks įdomus draugystės matas biggrin.gif grožis biggrin.gif reiks peržiūrėt drauges atidžiau biggrin.gif
Atsakyti