as irgi vengiu situ diskusiju, bet visgi...
QUOTE(Kristule05 @ 2011 07 26, 16:56)
bet juk ne mes pasilikusieji dejuojam,o dažniausiai,tie emigravusieji grįžę iš mūsų likusiųjų šaiposi

gal jūsų pažįstami ir ne,bet kiek man teko kalbėti,tai visi juokiasi iš mūsų,kad likom,kad gyvenam bomžyne

ir kaip mes čia pragyvenam ir iš bado nemirštam

ir sakau visiems,ir pragyvenam ir pavalgę,ir apsirengę ir laimingi čia , tai dažniausia pažiūri į tave,lyg iš kitos planetos būtum
Man pvz yra atvirksciai, per pastarus metus kai sneki su draugais ir giminem tikrai retai tenka isgirsti kazka gero ir teigiamo, jei atmesti asmeninius/seimyninius dalykus (na vaiko gimima, vestuves ar pan). Dazniausiai bendrines naujienos yra apie tai kad atlyginima mazino, vel atleidines zmoniu is kurios nors darbovietes, vel pabrango kazkokie komunaliniai. Jie nesiskundzia, nera taip, kad galo su galu neristu, bet konstatuoja fakta, kad gyvenasi sunkiau ir tiek. O po to klausia - gal jus galvojat kada grizti?

Cia snekant apie jaunus zmones. O jei sneketi apie vyresnius, tai visgi tikrai jiems sunku yra, ir uzmetykit akmenim, bet as labiau linkeciau pvz mano mamai tokios senatves kokia galetu tureti cia, negu tokia, kokia svieciasi Lt
Gaila, jei jusu pazistami yra tokie, kad saiposi, bet nereiskia, kad visi taip masto
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 26, 23:23)
Aš pvz. nieko gero toj emigracijoje iš esmės nematau. Taip, vardan pinigų verta lėkt. Bet imant globaliau, nieko gero.
O as kaip tik manau, kad del pinigu lekti neverta. Nebent esi labai jaunas ir nuleksi pusmeciui/metams kokiam konkreciam tikslui uzsidirbti, studijoms ar pan. O siaip zmogus turi gyventi vietoje, kur jauciasi gerai, pas save, savo sultyse. Jei to nera, nepades jokie pinigai, vistiek jausis blogai, ir nors bambedamas ant Lt, giliai viduj nores grizti. Ir tokiu zinau nemazai.
As pasirinkau vieta kuri man tinka pagal buda, temperamenta, krauja, vadink kaip nori. Kur zmones man patinka, kur kiekviena diena kaifuoju nuo saules ir klimato. Ir nera cia gal pinigingai patrauklus krastas, bet jauciuosi labai gerai
QUOTE(mot99 @ 2011 07 27, 09:25)
jei pasakysit, kad salyje kurioje dabar gyvenat turit nuosava busta sostineje ar bent kuriam dideliam mieste, nauja automobili kiekvienam pilnameciui seimos nariui, atostogaujat bent pora kartu i metus ivairiose pasaulio salyse, gaunat visapusiska medicinine prieziura, aktyviai leidziat laisvalaiki - teatrai, koncertai, renginiai, sportas ar medziokle ( na cia pagal pomegius) - tada pripazinsiu, kad taip, jus gyvenat normaliai ir Lietuvoje per keleta metu vidutiniam pilieciui tai sunkiai imanoma.
As. Tiesa automobiliai nera siu metu, o keliu metu, bet uztad 3 transporto priemones 2 seimos nariams. Tinka? Ka tai keicia?
QUOTE(Moonte @ 2011 07 27, 09:35)
Yra nemazai jaunimo, kurie isvyke is Lietuvos, bet ne todel kad jiem cia yra blogai, o todel kad pasiule studijuoti, stipnedija, salygas uzsienyje.
Butent, pasiule ar surado geresnes salygas. O jus manot, kad baige studijas ir gave kazkur geresnes salygas ir pasiulymus darbui jie tikrai gris...?