Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto Klubai Klaipėdoje

O aš porą mėnesių lankiau treniruotes sporto klube "Titanikas", tai labai, labai patiko trenerė Inesa thumbup.gif Ji dar dirba "West Gym". Gaila, kad "Titanike" vakar buvo paskutinė treniruotė, nes klubas porą mėn. nedirbs, pradės tik rugsėjį. Todėl šiandien nusipirkau abonimentą į grupinius užsiemimus PC Grandus sporto klube "VS Fitness". Kaip ten trenerės? Gal kas lankotės ir galite papasakoti daugiau? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mielieji,

turiu gerų žinių - Klaipėdoje nuo spalio mėn. atsidaro Impuls klubas ir jau dabar galima įsigyti narysčių už ypatingą kainą. Nusipirkusiems abonementą jau bus galima sportuoti DEMO klube, esančiame PC Arena, iki spalio mėn, o nuo spalio mėn. ir naujajame klube. Parašykite kam aktualu gauti daugiau informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2011 11 18, 22:17)
Kazkas klause apie west gym, tai galiu drasiai sakyt, kad minusu daugiau nei pliusu. Anksciau sportavau studlende, lb patiko, bet dabar ieskojau pigesnio ir arciau namu esancio varianto. Prasisoviau ir turbut vel ieskosiu naujo klubo arba grisiu i studlenda. Taigi west gym pliusai: yra stalo tenisas ir bokso kriause, nedidele kaina- tuo visi pliusai baigias. Minusai: tragiskos busenos treniruokliai, yra tik 1 takelis ir tas jau kuri laika neveikia, labai mazai vietos, yra tik 2 dusai(tai manau po grupiniu uzsiemimu tai lb didelis minusas, nors siap rubine tvarkinga), saleje niekada nebuna trenerio, nes kaip supratau jis ir registraturoj dirba arba siaip telika ziuri, nera pirties(man cia nemazas minusas nes po intensyvios trenkes lb megdavau pirty atsipalaiduot). Nepatarciau ten eiti nesportavusioms, netaisyklingai dirbdamos su treniruokliais ten greiciau liga gausit(o kaip zaliam zmogui zinot kaip su jais dirbt, jei treneris neparodo?). Tiesa, nieko nezinau apie grupines treniruotes, gal jos ir neblogos. Tuo paciu, gal kas patarsit koki nebrangu kluba su normalios bukles treniruokliais, pirtimi, kad vietos pakankamai salej butu ir kad karts nuo karto treneris pasirodytu?


juokinga skaityti. nori pigiai, bet kad viskas būtų. štai dabar bandau rinktis treniruoklį namuose (aišku ne faktas kad pirksiu, bet...), tai susidūriau su problema, kad visi pigūs man netinka, nes visur po galais yra ribojimas tavo svoriui, jei sveri daugiau 100 kg, viskas. autas. o visi kurie virs 100 kg - kainos is karto dvigubai ar isvis tokios kainos, kad baisu. tai isivaizduoju tokiam sporto klubui kiek reikia treniruokliu ir kiek investiciju. treniruokli turi pirkti ganetinai brangu, kad atlaikytu toki kruvi ir visas svorio kategorijas. nors kazkodel tikiu kad tuose sporto klubuose sportuoja visos iki 100 kg smile.gif smile.gif kazkodel. o cia dar pirciu, dar masazu turbut neblogai butu. ir pigiai svarbiausia.
Atsakyti
Kur patartumet lankyti kalanetika ar pilatesa centre?
H.Manto galerija,Kapitolijus ?Gal turit atsilepimu ar dar kur centre zinot reiktu rytiniu arba dieniniu treniruociu.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 08 28, 21:39)
Kur patartumet lankyti kalanetika ar pilatesa centre?
H.Manto galerija,Kapitolijus ?Gal turit atsilepimu ar dar kur centre zinot reiktu rytiniu arba dieniniu treniruociu.


Ne centre, bet netoli centro http://klaipeda.stimulus.lt/
Yra kokiu tik nori laiku ir treneriai labai faini, nei vienos nepriziuretos nepalieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte patarti kur būtų galima Klaipėdoje nebrangiai ir kokybiškai pasportuoti treniruoklių salėje? pasidalinkite savo patirtimi dėkui:)
Atsakyti
Sveikutes! Kokie atsiliepimai apie Studlendo Apelsina>? gal kuri sportavote su personaliniu treneriu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 10 15, 01:11)
sveikos, gal yra lankanciu tina dance sokiu studija saturne 3 aukste? domina joga bei zumba, gal kanors zinote kaip kas ten, gal yra buvusiu, idomu kokie ispudziai, kokios kainos  smile.gif


ZUMBA treniruotės vyksta Sendvario progimnazijoje pirmadieniais ir trečiadieniais 19 val. sporto salėje.
Atsakyti
Sveikos,

Prieš kelias dienas pastebėjome, kad Granduse(prekybos centras prie Baltijos žiedo) kabinama nauja iškaba " APELSINAS" tad čia buvusį Virklund sport keičia šis manau daug geresnis:) Jeigu gyvenate netoliese manau vertėtų pasidomėti, atidarymo proga turėtų būti patrauklių nuolaidųwink.gif
Papildyta:
DAr viena puiki vieta pasportuoti tai K-1 AKADEMIJA, Paryžiaus komunos gatvėje. Jie organizuoja Cross fit treniruotes bei Thai Bo aerobikos užsiėmimus, berods yra ir dar kitokių treniruočių. Tačiau čia tinginiauti neišeis cool.gif tempas aukštas, darbas su kūno svoriu bei svarmenimis, TRX treniruokliais, atitinkamai ir rezultatai kitokie:)
Atsakyti
Gal yra einančių į Stimulus? Labai domintų atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Pati paklausiau pati ir atsakysiu smile.gif

Aplinka labai jauki, grupės nedidelės. Bet turbūt kaip ir visur kitur nemėgtsamos apkūnios lankytojos. Nes prie tokių nei prieina nei pataria kaip teisngiau ką daryti. Turi treneriai sau mielas lankytojas tai jom pagrindinis dėmesys. Labai gerai suprantu, kad mielesni ir malonesni liekni žmonės, bet tie kas turi viršsvorio irgi žmonės ir gali visko nežinoti, taip pat kaip liekni susimokėjo už treniruotes.

QUOTE(vavute11 @ 2014 09 04, 13:46)
Ne centre, bet netoli centro http://klaipeda.stimulus.lt/
Yra kokiu tik nori laiku ir treneriai labai faini, nei vienos nepriziuretos nepalieka  mirksiukas.gif


Nesutinku su šiuo pasakymu, kad nepalieka nepriziuretu schmoll.gif
Atsakyti
Gal yra lankančių west gym? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti