Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 12, 22:58)
O tikrai 4 atsiute? Gal sumaise g.gif ismatuokit ilgi ties uztrauktuko pradziA.. 6 dydzio tai 50cm g.gif

Tikrai 4, ir ant maišelio 4 dydis, ir ant pačių šortų 4 užrašyta, ir dar ant etikėtės 4 rašo unsure.gif cry.gif

Atsakyti
Savita1, suknele tikrai nuostabiai atrodo ir labai tinka bigsmile.gif O prie nuomoniu prie koju ir as jungiuos thumbup.gif

Belle du jour pirmoji maikute labai patiko bigsmile.gif Bandau ir as ja gaudyti, bet nesekmingai kol kas rolleyes.gif

QUOTE(Siges @ 2011 05 12, 21:56)
O aš baisiam nuliūdime esu sad.gif

console.gif
Kiek skaitau, susidarau ispudi, kad chino padidinti dydziai.. Gal ne visi, bet daugumoj. Man paciai 0 dydis su 89 buvo maisas, o dabar su 93 puikiai g.gif
Atsakyti
O įdomu J.Crew ir Factory 3" chino šortai vienodo dydžio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 12, 23:07)
O įdomu J.Crew ir Factory 3" chino šortai vienodo dydžio? g.gif

Itariu, kad kaip ir su kitais jcrew rubu dydziais-mistika. Kerpa jie is lempos biggrin.gif. Idomumo delei ismatuokit ties klubais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 12 gegužės 2011 - 22:14
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 12, 23:13)
Itariu, kad ir su kitais jcrew rubu dydziais-mistika. Kerpa jie is lempos biggrin.gif. Idomumo delei ismatuokit ties klubais

Na rytoj ryte reikės pamatuoti dry.gif Bet susinervijau tai nerealiai dry.gif
Atsakyti
Truputį pataisiau FB, bet manau ir taip susigaudysit smile.gif

Kadangi labai daug megztukų ir maikelių, tai kurių daug vienodų modelių iškėliau į atskirą katalogą (pvz. amour tank 10 nuotraukų bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 12, 23:15)
(pvz. amour tank 10 nuotraukų  bigsmile.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Rinksim graziausia amura.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 12, 22:32)
Nu va  unsure.gif  bet cia kaip sprantu nuo genu priklauso.. Buna sakaliukai panos, bet keliai vistiek stori  biggrin.gif arba apkunesnes bet su laaaabai israiskingais kelenais wub.gif  kaip savitos  wub.gif savita, tureciau tokias kojas kaip tu- su triusikais tik ir vaiksiociau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vien su trusikais ilgai neprivaiksciosi.... hihihi.gif

QUOTE(Siges @ 2011 05 12, 22:56)

Tikrai dideli ir gerokai unsure.gif As turiu chino 3'' su 93cm dvejus 2 dydzio, viskas OK. Turiu ir 4 dydzio pora sortuku, tai tikrai neskestu taip kaip jus su siais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 12 gegužės 2011 - 22:31
QUOTE(savita1 @ 2011 05 12, 23:30)
Tikrai dideli ir gerokai unsure.gif As turiu chino 3'' su 93cm dvejus 2 dydzio, viskas OK. Turiu ir 4 dydzio pora sortuku, tai tikrai neskestu taip kaip jus su siais ax.gif

Nu tai kiba būsiu rimtai save nesąmoningai numatavus, nes man ir 26 dydis Toothpick cord geras, dabar panešiojus, tai ir prasitampė, tai rinkės dar ir kabo laisvos doh.gif lotuliukas.gif O gi kai tik užsisakiau, kažkuri rašė, kad su 95 cm "be šansų" įsiskiepyt į 26 unsure.gif

Bet kad matuoju plačiausią, anot manęs, vietą doh.gif Nesusipratimas kažkoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 12, 22:05)

Kiek skaitau, susidarau ispudi, kad chino padidinti dydziai.. Gal ne visi, bet daugumoj. Man paciai 0 dydis su 89 buvo maisas, o dabar su 93 puikiai  g.gif

OMG tai kaip bus man su90cm ir0 dydziu unsure.gif taiplaukiuu,neduok d busdideli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 13, 06:48)
OMG tai kaip bus man su90cm ir0 dydziu unsure.gif taiplaukiuu,neduok d busdideli doh.gif

Bus geri. siek tiek pasitampys, bet nieko baisaus
Atsakyti
O tai kokio dydzio tada man reikia su 90 cm klubais 3 chino sortu? g.gif
Atsakyti