Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

QUOTE(wife @ 2011 05 13, 07:27)
O tai kokio dydzio tada man reikia su 90 cm klubais 3 chino sortu? g.gif

tai gaunasi kad irgi 0 biggrin.gif nzn as net,cia gaunasi ziurint ant kaip pasiutu pataikysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Belle, grazus rubeliai ir puikiai tinka 4u.gif

Savita1, graziai suknute atrodo ir ilgio daugiau nereikia (cia juk cotton variantas, nera ji kazkokia progine, tad gali buti ir trumpesne). Tik dydzio manau 4 reiketu, man tas pats su silkine lorelei 0 dydziu - kaip ir tinka, neisirezia niekur, bet graziau butu laisvesne, dabar pirkciau 2 dydi mirksiukas.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 05 12, 20:45)
O kalbant apie grazias kojas, tai man jau senokai yra uzkliuve Renee Zellweger kojos. Tobulos ir ne kitaip wub.gif Siandien dar Zmoniu zurnale yra jos foto, labai grazu wub.gif
My Webpage  My Webpage

o man nera tobulos renee kojos unsure.gif Istreniruotas kunas labai grazu, bet cia jau perdaug, kojos kaip per anatomijos pamoka, kiekvienas raumenukas atskirtas - tokie dalykai grazu vyrams, o moteru linigoms norisi siek tiek svelnumo blush2.gif Pas tave dabar formos pats tas, nereik lygiuotis i renee mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 13, 06:48)
OMG tai kaip bus man su90cm ir0 dydziu unsure.gif taiplaukiuu,neduok d busdideli doh.gif

Tikiuosi, jums tiks ir lauksiu ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Savita1, Belle, labai jums gražiai rūbeliai atrodo thumbup.gif

Siges, gali būti, kad patys Jcrew ne tokią etiketę prisiuvo, nes šitie šortukai atrodo didžiuuuliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 13, 11:01)
Savita1, Belle, labai jums gražiai rūbeliai atrodo  thumbup.gif

Siges, gali būti, kad patys Jcrew ne tokią etiketę prisiuvo, nes šitie šortukai atrodo didžiuuuliai  blink.gif

as irgi taip manau blush2.gif
arba tikrai nesamoningai apimtis savo issimatavot g.gif
nes sakau, 6 dydzio ismatavimai 50cm ties klubais, o 4 tikrai maziau... tai jei jusu klubai tikrai 95 tikrai neturetu taip atrodyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 13, 11:10)
as irgi taip manau  blush2.gif
arba tikrai nesamoningai apimtis savo issimatavot  g.gif
nes sakau, 6 dydzio ismatavimai 50cm ties klubais, o 4 tikrai maziau... tai jei jusu klubai tikrai 95 tikrai neturetu taip atrodyt schmoll.gif

Pamatavau šortukus ties klubais, tai 48,5 cm kažkur unsure.gif

Tada pasimatavau save, kaip kažkuri čia pamokė, su siūlu pirma, paskui tą siūlą išmatavau su rulete doh.gif lotuliukas.gif Nes minkšto metro nebeturiu namie unsure.gif Tai nelabai supratau, bet rodo 90 cm ohmy.gif

GYVENIME tiek nesu turėju, na gal kokioj 7 klasėj unsure.gif Tada pasimatavau dar liemenį, tai pasirodo ne 68 cm, o 63 cm unsure.gif Tai truputį susinervijau, reikės šiandien nusipirkti tą normalų metrą ir pasimatuoti dar kartą, nes kai matavausi prieš gerą mėnesį ar daugiau tikrai buvo cieli 95 cm, be to kelis kart dar po to matavau unsure.gif

Tai panašu, kad čia vis tik mano bėdos, o ne šortukų dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 13, 12:29)
Pamatavau šortukus ties klubais, tai 48,5 cm kažkur  unsure.gif

Tada pasimatavau save, kaip kažkuri čia pamokė, su siūlu pirma, paskui tą siūlą išmatavau su rulete  doh.gif  lotuliukas.gif Nes minkšto metro nebeturiu namie  unsure.gif Tai nelabai supratau, bet rodo 90 cm ohmy.gif

GYVENIME tiek nesu turėju, na gal kokioj 7 klasėj  unsure.gif Tada pasimatavau dar liemenį, tai pasirodo ne 68 cm, o 63 cm  unsure.gif Tai truputį susinervijau, reikės šiandien nusipirkti tą normalų metrą ir pasimatuoti dar kartą, nes kai matavausi prieš gerą mėnesį ar daugiau tikrai buvo cieli 95 cm, be to kelis kart dar po to matavau  unsure.gif

Tai panašu, kad čia vis tik mano bėdos, o ne šortukų dry.gif

lotuliukas.gif
nu juos duodat lotuliukas.gif
tai aisku jei matavot ne su minkstu metru, o su kokiu kietu - nesamones rode rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 13, 11:29)

GYVENIME tiek nesu turėju, na gal kokioj 7 klasėj  unsure.gif Tada pasimatavau dar liemenį, tai pasirodo ne 68 cm, o 63 cm  unsure.gif Tai truputį susinervijaudry.gif

Tai jus nesinervinkit, o dziaukites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 13, 12:42)
Tai jus nesinervinkit, o dziaukites smile.gif

Labai teisingas patarimas, dauguma tokiu atveju dziaugtusi lotuliukas.gif

Idomumo delei pamatavai savo dvejus chino 3'' sortus, tai per klubus kur baigiasi uztrauktukas 48cm ax.gif
Atsakyti
Grobkit kas 3" chino short 2 dydis

http://www.jcrew.com...~~~~~/20858.jsp
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 13, 12:55)
Labai teisingas patarimas, dauguma tokiu atveju dziaugtusi lotuliukas.gif

Idomumo delei pamatavai savo dvejus chino 3'' sortus, tai per klubus kur baigiasi uztrauktukas 48cm ax.gif

Aha, aš irgi kaip džiaugčiausi, kad taip "nepastebėtai"svoris nukristų biggrin.gif
Savita, tu čia 2 dydžio šortus matavai? aš pamatavau chino 9'' šortų 4 dydį, tai irgi 48 smile.gif
Atsakyti
Na normaliu atveju ir aš džiaugčiausi, kad svoris nepastebimai krenta, ale kad man jau nenormaliai kažkaip unsure.gif Per nėštumą priaugau 20 kg, o nukrito kokie 25 ar daugiau turbūt unsure.gif Ir toks vaizdas, kad ir toliau nykstu unsure.gif

--

Nusiunčiau ir aš tą 2 dydį 3" chino, tik kad gal nelabai dabar kas perka, panašu g.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 13, 12:34)
lotuliukas.gif
nu juos duodat  lotuliukas.gif
tai aisku jei matavot ne su minkstu metru, o su kokiu kietu - nesamones rode  rolleyes.gif

Matavau su minkštu metru kažkada, tiesiog jis buvo mamos, tai grąžinau jai atgal, dėl to ir sakau, kad šiandien reik eit ir nusipirkt "nuosavą" lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti