Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

QUOTE(Preila @ 2011 05 18, 17:46)
Savita1, megztukas galetu buti ilgesnis.
p.s. is ku dzinsai. bigsmile.gif

Linutelia jau atseke biggrin.gif is AE smile.gif

QUOTE(Linutelia @ 2011 05 18, 17:56)
Savita, pirmas visas derinukas su Pararuffle shirt laaabai fainas, ir marskinukai, ir dzinsiukai labai tinka (turbut is AE, ane? Koki dydi emei ju? Atitinka siaip dydi?), ir balerinkos labai tinka. Pamenu man jos kazkaip nelabai patiko, niu bet ziuriu siaip tikrai graziai atrodo  4u.gif  wub.gif
Amour tank irgi super wub.gif
Ai niu kaip visada ant taves man viskas graziai ziurisi  wub.gif

Aciu bigsmile.gif
Dzinsai 2 dydis.
Atsakyti
Savita, sukneles ant taves laaabai graziai atrodo, ta rozine tai isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
Savita, viskas patiko, ypač suknytės ir golfukas, matosi, kad labai smagus turėtų būti ir spalva labai wub.gif O su tais dydžiais ir ilgiais, tai mistika doh.gif Kažkuri mergaitė rodė violetinį tokį patį factory megztuką, tai tikrai buvo ilgis normalus, žymiai ilgesnis už šitą pilką...
Atsakyti
Savita suknutes labai jau abi wub.gif Juoda tikrai grazesne nei ta violetine, bet dydis ko gero violetines geresnis, ar ne?
balti marskinukai slepia visus figuros grozius, megztinukas ant kelniu trumpokas, bet jei su kokiu sijonuku nezemintu liemeniu manau atrodytu thumbup.gif
vis del to golfuko spalvos abejojau, aisku jo jau ir nebera. Ar cia ta "rustic burn " spalva? grazus.
Niu ir as dar koju negyriau wub.gif man moteru kojos daugiau maziau normalios, nepastebiu, bet jusu tikrai iskirtines, nuodeme dzinsus nesioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 05 18, 19:24)
Niu ir as dar koju negyriau wub.gif man moteru kojos daugiau maziau normalios, nepastebiu, bet jusu tikrai iskirtines, nuodeme dzinsus nesioti mirksiukas.gif

Aha, Savitos kojos tikrai labai grazios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 05 18, 18:24)
Savita suknutes labai jau abi wub.gif Juoda tikrai grazesne nei ta violetine, bet dydis ko gero violetines geresnis, ar ne?
balti marskinukai slepia visus figuros grozius, megztinukas ant kelniu trumpokas, bet jei su kokiu sijonuku nezemintu liemeniu manau atrodytu  thumbup.gif
vis del to golfuko spalvos abejojau, aisku jo jau ir nebera. Ar cia ta "rustic burn " spalva? grazus.

Na, va, man juoda irgi graziau drinks_cheers.gif Bet tvirciau laikosi violetine g.gif
Ne, golfo spalva CERISE smile.gif
O del koju, nugis aciu, aciu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Savita, visos foto kokius 35 kartus dailesnės, kur turbūt ant auto fotkinta arba kažkas fotografuoja. Pačiai veidrodyje taip gerai nesigauna biggrin.gif
visi gražiai, tik antras megztukėlis truputį išaugtinis atrodo g.gif juoda suknelė ypač dailiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2011 05 18, 18:33)
Savita, visos foto kokius 35 kartus dailesnės, kur turbūt ant auto fotkinta arba kažkas fotografuoja. Pačiai veidrodyje taip gerai nesigauna  biggrin.gif
visi gražiai, tik antras megztukėlis truputį išaugtinis atrodo  g.gif  juoda suknelė ypač dailiai  smile.gif

Ai, per veidrodi man paprasciau fotkinti, tik ten tokia bulkute pasidarau lotuliukas.gif Storina kazkaip ar ka g.gif
O ant auto labai uzknisa fotografuoti, nes pas mane tas laikmatis nenusistato normaliai, tai po 2s jau pleskina, as net nebunu spejusi kartais i poza isokti biggrin.gif
Atsakyti
Savita, nu bet jau koju dailumelis, eik tu sauuu wub.gif
man ta rozine suknute nuostabiai ant taves atrodo, o tas ruffle megztukas tikrai trumpokas... ax.gif gerai kad nebeemiau jo rolleyes.gif

as pasiemiau siandien factory pencil skirt, bet , manau, ner ko rodytis ax.gif 6 dydis toks ant ribos, gal galetu mazesnis but, nes jis toks su elastanu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 18 gegužės 2011 - 17:45
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 18, 19:44)

as pasiemiau siandien factory pencil skirt, bet , manau, ner ko rodytis  ax.gif  6 dydis toks ant ribos, gal galetu mazesnis but, nes jis toks su elastanu  g.gif

Pasirodyk 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 18, 18:44)
Savita, nu bet jau koju dailumelis, eik tu sauuu  wub.gif
man ta rozine suknute nuostabiai ant taves atrodo, o tas ruffle megztukas tikrai trumpokas...  ax.gif  gerai kad nebeemiau jo  rolleyes.gif

Bet zinok idomiai, pamenu su tuo factory megstiniu buvo Kristelos foto, irgi XS dydis, tik dabar jos nerandu kazkaip g.gif Tai tas megstinis ilgas jai buvo ir dar sake, kad netrumpas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 18, 18:49)
Pasirodyk  4u.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif Zinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ikalbejot biggrin.gif
kazkaip nesmagu su vienu daiktu rodytis ax.gif bet kazkaip nieko nebeperku visai blush2.gif
ismatavimai 69-97 (metro neberandu, gal kokiu cm ir skirias biggrin.gif )
patarkit ar ne didelis g.gif nes kai lenkiu koja - meta rauksle rolleyes.gif trecia foto specialiai idejau, kad matytus ax.gif 6 dydis 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

ir dar dabar toks moteriskas dalykas blush2.gif as nestumo metu turejau laabai dideliu komplikaciju su desines kojos giliojom venom, ir man ta koja taip ir liko siek tiek storesne visam gyvenimui(cia mano didziausias gyvenimo kompleksas doh.gif ) ypac tai matos ties keliu ir blauzda doh.gif ir ma atrodo, kad sis sijonas butent tai dar labiau akcentuoja doh.gif bukit geros, sakykit tiesiai sviesiai unsure.gif
user posted image
Atsakyti