Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

Labai grazus rubeliai Savita1 wub.gif

Tik skaiciau, kad sakei tau AE dzinsiuku 2 dydis idealiai, o man atrodo pernelyg isireze blush2.gif Turejau progos ir as 2 dydi pasimatuoti su savo 90 cm, bet dziaugiuosi, kad pati uzsisakius laukiu 4 dydzio smile.gif Na nes pas tave nuotraukoje is arciau laaaabai rodosi, kad dzinsiukai mazoki, bet gal tik fotkej toks vaizas smile.gif

--

Vakar ir as gavau dar du Dulphine bling button megztukelius, tris maikes (pagaliau ir as turiu Amour Tank bigsmile.gif biggrin.gif ) ir dirziuka biggrin.gif Viskas kuo puikiausiai tiko wub.gif Dirziuka specialiai emiau ta odonuka plonyti, nu labai fainutis wub.gif Bet norint nesioti ant klubu L dydis idealiai, nes paziurejau, kad dalis dirzeliu skirti nesioti ant liemens smile.gif Tai norint ant klubu jau reik jamt didziausia smile.gif
Atsakyti
Saimita, man tai liuks tas sijonukas atrodo, ir su kojytem viskas tvarkoj 4u.gif

As lygiai tokio pacio sijonuko laukiu ax.gif Kokybiskas? Dar nieko neturiu is Factory, tai idomu ar viskas tvarkoj ten su juo bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 18, 17:58)
bukit geros, sakykit tiesiai sviesiai  unsure.gif

Tiesiai sviesiai - gyvenime nepastebeciau jei nepasakytumet, o ir pasakius nematau skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 18, 19:09)
Tiesiai sviesiai - gyvenime nepastebeciau jei nepasakytumet, o ir pasakius nematau skirtumo biggrin.gif

drinks_cheers.gif nei iki pasakant, nei pasakius, nebent centimetru matuojant biggrin.gif
o šiaip dailiai atrodo.
Gundyčiaus ir aš tuo sijonu, ale negreit panešiot nusimato, tai sėdžiu beveik rami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 18, 19:09)
Saimita, man tai liuks tas sijonukas atrodo, ir su kojytem viskas tvarkoj  4u.gif

As lygiai tokio pacio sijonuko laukiu  ax.gif Kokybiskas? Dar nieko neturiu is Factory, tai idomu ar viskas tvarkoj ten su juo bus  biggrin.gif

labai kokybiskas, tikrai nustebino tuo atzvilgiu, nes buvau skaicius,kad factory rubai prastesni 4u.gif

dekui smile.gif as kadangi zinau, tai labai net matau doh.gif skirtumas buvo 8cm, aciu dievui sumazejo ir liko vos pora doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 18, 18:58)

Va kada ilgis sijono super thumbup.gif Graziai atrodo bigsmile.gif
O del tu tavo koju, nu tai as nezinau ka pasakyti, nes nematau nieko, jokio skirtumo g.gif Gal cia tik tau taip atrodo tongue.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif aš irgi žiūrėjau žiūrėjau į tas kojas - nu man jos vienodos, neišsigalvok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 18, 18:09)

drinks_cheers.gif
Kai pasaket, bandziau per nuotrauka kazka iziuret del to skirtingo storio, bet niekaip nepavyko tongue.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 05 18, 17:05)

Noriu pagirti abi sukneles. Labai dailios. Jei juoda sunkele butu alyvines dydzio, butu dar dailiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 18 gegužės 2011 - 18:31
QUOTE(Siges @ 2011 05 18, 19:00)

Aciu smile.gif
O del dzinsu, tai as nzn, cia kaip kas megsta, as nenoreciau didesniu, nes ir sie dar issitampys gerokai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 18, 20:13)
labai kokybiskas, tikrai nustebino tuo atzvilgiu, nes buvau skaicius,kad factory rubai prastesni  4u.gif

Nu tai liuks, kad kokybiskas thumbup.gif wub.gif
lauksiu as savojo, tikiuosi ir mano bus kokybiskas biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino ar si XXS buvo?
http://www.jcrew.com...~~~~~/38805.jsp
as irgi gavau kruva rubu, bet fotosesija atkeliu porai dienu biggrin.gif si gavau, tai tokia patenkita wub.gif http://www.jcrew.com...~~~~~/31759.jsp
Atsakyti
nu tai gerai kad jus nematot tongue.gif tada nesiosiu drasiai ta sijona biggrin.gif
Atsakyti