QUOTE(Ex @ 2011 05 22, 12:07)
Izumrudnoje Jabloko ir
Black Prince vaisiai iki 300-400 gr. Tai ir pirmieji žiedai atitinkami manau, tik kad jie niekam tikę..
Pas mane dar ir ant Kiwi toks žiedas mezgasi, tai irgi kažin ar ten kas bus

nu bet pas tave tai tikra obelėlė tas Izumrudnoe jabloko

nu gryn medelis kur foto įdėjai atrodo su pomidoriukais
QUOTE(Ex @ 2011 05 23, 09:15)
Jei norit auginti dviem stiebais, tai vienas šoninis stiebas leidžiamas augti iš po pirma žiedine keke esančio pirmojo lapo pažasties ūglio.
Jei auginsite trim stiebais, tai kitas stiebas leidžiamas augti iš po tos pačios kekės apatinio antrojo lapo pažasties ūglio.
tikrai gera mokomoji medžiaga

net nusikopinau su visa vaizdine medžiaga

Žinosiu kaip vyšniniams tris šakas formuot
[quote=mairux,2011 05 23, 09:46]
Ar galima pomidorus laistyti per lietų? Žemė jau išdžiūvus, bet nežinau, ar gerai laistyti lyjant. Ar per lietų laikot šiltnamį atidarytą?
Šiaip tai reikėtų palaistyti, geriau iki vidurdienio laistyt ir po palaistymo šiaip rekomenduoja daryt skesvėjį, kad išsigaruotų perteklinė drėgmė, nes kai per daug drėgna ir vėsu pradeda visokios ligos kabintis ... Per lietų pas mane būna pradaryta, nebent didelis vėjas pučia, bet šiaip laikau pravirą dėl aukščiau išvardintų priežasčių

o šiaip gal kas profesionaliau pakomentuos tą reikalą
Man toks klausimas raugų specams

vakar prisiroviau jaunų dilgyniu ir dar gavau dovanų vištų mėšlo ir man pasakė, kad tą mėšlą su tom dilgynėm kartu užraugčiau ir po savaitės jau galėsiu laistyti tom srutom, tai va nežinau ar čia gerai padariau

ir paskui ar reikia skiesti ir kokiu santykiu