Įkraunama...
Įkraunama...

Jų didenybės POMIDORAI

[quote=Ex,2011 05 15, 07:25]

Jei tavo vyras užsiims, tai galima paprasčiausią "pavėsinę" jiems padaryt iš medinių kuolų kampuose, panašiai kaip šiltnamis, tik su polietileno stogu ir visiškai atvirais šonais... Darbo tame yra, bet kažko "ant snarglių" kaip padaryt neįsivaizduoju

Nu jo,nieko mandriau neiseis. Dekui
Atsakyti
Na, ir fokusai vyksta. Pas mane sianakt salna buvo. Gerai, kad vakare savo grazuolius apklojau ir zvakes uzdegiau. Sekmingai nakti isgyveno thumbup.gif Ar dar kur nors buvo salna?
Tik vat vakar pasodinau gelytes, tai nusalo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 05 15, 10:48)
Na, ir fokusai vyksta. Pas mane sianakt salna buvo. Gerai, kad vakare savo grazuolius apklojau ir zvakes uzdegiau. Sekmingai nakti isgyveno  thumbup.gif Ar dar kur nors buvo salna?
Tik vat vakar pasodinau gelytes, tai nusalo verysad.gif

Kokiam jū čia ašigalį gyvenat blink.gif ? Mano baigia atsigaut tik dabar po anų šalnų.Nebeišlaikytų daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 05 15, 11:22)
Kokiam jū čia ašigalį gyvenat blink.gif ? Mano baigia atsigaut tik dabar po anų šalnų.Nebeišlaikytų daugiau unsure.gif

Mano siltnamis varenoj stovi.
Atsakyti
Sveikutes brangiosios mamytes darzininkes. As kaip paprastai per daug uzsiauginau pomidoru daigu... I siltnami netelpa, o ismesti gaila blush2.gif Gal kuri nors noretu - mielai padovanociau. "Taifun" 4vnt., "S. Pierre" 3vnt., "Oranže" 2vnt. ir "Duo" 1vnt. Visi sie pomidorai aukstaugiai. Randuos Kauno raj. tarp Kacergines ir Zapyskio, bet vyras galetu vaziuodamas i darba ir i Kauna atvezti.
Jei kam reikia - skambinkit 864862191 drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paziurejau,kaip giedrulka sodina pomidorus lauke....ar uzauginat kas be chemijos juos po atviru dangum g.gif

Atsakyti
Įdomu kokios šiemet kainos daigų vyrauja. Man reik maždaug nuo iki g.gif Gal kas nesenai apsilankėt turguje?
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2011 05 15, 16:53)
Įdomu kokios šiemet kainos daigų vyrauja. Man reik maždaug nuo iki  g.gif  Gal kas nesenai apsilankėt turguje?

nedideliam miestelyje svyruoja nuo 1lt iki2lt
bet nemaciau nieko is retesniu veisliu...
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 05 15, 18:11)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 05 15, 17:11)

Ir didmiesty kainos panašios. Keletą pirkau po 1,50lt, o kur retesni tai ir po 2,50-3lt. Tik kad pasirinkimas nelabai didelis tų retesnių veislių.
Šiemet susigundžiau tokiu smulkiais karpytais lapais atrodo ,,Kanados princu ,,pardavėja užvadino biggrin.gif ir kažkokį persiką nusipirkau, tokį pūkuotais lapais, tik kažin kas iš jų užaugs, nes pernykštis kažkoks mandras tai nei vieno pomidoroi taip ir neužaugino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 05 14, 22:17)
Laba ,tai pries seja dalinomes ivairiom seklom,viena vienokiu seklu turejom ,kita kitokiu ,vienu zodziu vyko" mainu programa",o veliau kas kur gyvenam  ,pagal gyvenama vieta ,dalinomes daigais...jei reikes seklu - rudeni kreipkis  g.gif As issiimu seklu is savu pomidoru ir su  draugem - supermamom pasidalinu ,jei turesiu ,aisku jei pomidorai uzaugs, negaila, atsiusiu...

Na kad aš neseniai prisiregistravau blush2.gif o sėkliukiu labai norėčiau,tai lauksiu jūsų derliaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 05 14, 23:17)
Laba ,tai pries seja dalinomes ivairiom seklom,viena vienokiu seklu turejom ,kita kitokiu ,vienu zodziu vyko" mainu programa",o veliau kas kur gyvenam  ,pagal gyvenama vieta ,dalinomes daigais...jei reikes seklu - rudeni kreipkis  g.gif As issiimu seklu is savu pomidoru ir su  draugem - supermamom pasidalinu ,jei turesiu ,aisku jei pomidorai uzaugs, negaila, atsiusiu...

Idomu.kiek issilaiko savybes paciu issiimtose seklose g.gif Ar vasara paklausti smile.gif
Atsakyti