kol pratinomes prie dazelio ritmo tai daznai ateidavau pasiimt pries pietu miega kaip tik valgydavo pietus, tai esu pati paragavus ir kotleto ir sriubos
tikrai gan skaniai pagaminta buvo , bet kaikuriu patiekalu nelabai suprantu pvz, kaip isvirta 'slapenka' ir morku salotos su cesnaku
lopselinukam man kazkaip nelabai
mano mergina salotu tokiu nevalgo
o jau vietoj desros galetu buti desrele manau
dar man uzkliuvo kad buna viena diena zuvies kotletas ir + zuviene sriuba
per tuos pacius pietus galetu nebut zuvis zuviuota
Mano mergina antri metai lanko darželį,bet niekada nebuvo jokių bėdų dėl maisto
Ir tikrai vaikai gauna,tai kas parašyta meniu. Ir pieną duoda pusryčiams tik,bet retokai. Vakare visada gauna tai vaisių,tai sausainių,tai bandelę. Aišku,po rimto maisto
Gal man tik vienas maistas atrodo vaikams netinkamas tai silkė
Bet auklėtojos sako,kad vaikai ją retai ir valgo
namuose taip nevalgo kaip daržely
matyt, jam patinka daržely maistas. Valgo - ir gerai. Meniu paskaitau, pasidomiu karts nuo karto, nusiskundimų neturiu.
QUOTE(Isila @ 2009 03 17, 15:23)
namuose taip nevalgo kaip daržely
matyt, jam patinka daržely maistas. Valgo - ir gerai. Meniu paskaitau, pasidomiu karts nuo karto, nusiskundimų neturiu.
Aš taip pat,namie tokių košių iš vis neverdame,o vaikui jos naudingos,tai darželyje jų gauna.Ir šiaip darželyje valgo daugiau nei namie.
QUOTE(Baniukas @ 2009 03 19, 12:39)
Aš taip pat,namie tokių košių iš vis neverdame,o vaikui jos naudingos,tai darželyje jų gauna.Ir šiaip darželyje valgo daugiau nei namie.
maniskis ir darzelyje labai noriai valgo
QUOTE(elyt @ 2006 10 25, 09:01)
Aišku su auklėtoja pakalbėt galima, tik nežinau kaip jos sprendžia tokią problemą - vienas vaikas valgo, o kiti ką daro? Seiles varvina. Gal per tėvų susirinkimą pasiūlyt priešpietines arbatėles - vaikai atsineša vaišių ir kokią 11 val. visi draugiškai pasivaišina
QUOTE(Zuikienaa @ 2007 10 30, 16:10)
O tu savo akim matei kaip auklėtojos dešras nurankiojo??? Gal auklytė dėl pakeisto meniu atsinešė tik duoną su sviestu. Gal neskubėkim taip iškarto daryti išvadų
Gi pasitaiko visokių kuriozų, čia toks vienas iš mūsų gyvenimo: nueinu pasiimt vaiko, turėtų būt jau pavalgę vakarienę, bet dar tik ruošiasi. O gi turėjo būt pieniška grikių sriuba. beverdant sriubą "sutraukė" pieną. Virėjos turėjo greit keist meniu ir virė kažkokią košę. Nu maža kas atsitiko, gal tiekėjai tos žadėtos dešros laiku nepristatė ir liko tik duona su sviestu
Bent pas mus, kas parašyta, tas ir būna. Nebent pasitaiko, kai nematau
O kad namie bėga valgyt, tai pvz aš saviškį pasiimu po 17 val, o valgo jie 15.30. O paskui dar laksto kiek, dažniausiai lauke būna. Ir išalksta.
Mes tik savaite einame tai sako aukletojos, kad valgo darzelyje, bet kai grista nieko nebenori, pilva jai pucia, viduriai uzkieteje, atsirugsta vis, nakti blogai miega, nes pilva skauda, nezinau kol nejo i darzeli tokiu bedu nebuvo
QUOTE(jur @ 2009 06 18, 08:28)
Mes tik savaite einame tai sako aukletojos, kad valgo darzelyje, bet kai grista nieko nebenori, pilva jai pucia, viduriai uzkieteje, atsirugsta vis, nakti blogai miega, nes pilva skauda, nezinau kol nejo i darzeli tokiu bedu nebuvo 
na naturalu,juk darzelio maistas kitoks,nei namie...todel reikia pilvukui adaptuotis...pasiziurekite meniu,ka konkreciai tomis dienomis valgo,gal kazkokiu produktu nauju yra,tokiu kokiu jus nevalgete namie
QUOTE(jur @ 2009 06 18, 10:28)
Gali pilvelis streikuoti ir nuo streso patiremo darzelyje, gal valgo ne kad nori o baimindamasi o gali ir organizmas kazko netoleruoja..
As dar savaji vedziau neilgai bet nieko nevalgo ir pasakoja kad desreles ir desreles
QUOTE(lemurmur @ 2009 06 23, 14:56)
Gali pilvelis streikuoti ir nuo streso patiremo darzelyje, gal valgo ne kad nori o baimindamasi o gali ir organizmas kazko netoleruoja..
As dar savaji vedziau neilgai bet nieko nevalgo ir pasakoja kad desreles ir desreles
tai bandziau rasti kur tas meniu kabo
bet taip ir neradau, klaust aukletojos neklausiau kur..
vistiek nieko nevalgo 
Pas mus tai rūbinėlėj, prie durų. Kiek pamenu, pas dičkį irgi rūbinėlėj kabodavo.
gali ir metus nevalgyt- protestuos, o vaikai zino, kad tai gali padeti ir kai kuriems padeda- mamos pradeda i darzeli nevesti
Bet nieko cia nuostabaus, kad nevalgo- jums irgi ne visose kavinese skanu. Pavalgyt tikrai turi uztekti, juk ten visokios kaloriju ir ingradientu normos- viskas paskaiciuota
Mano maziukui lopselyje vietos nelabai buvo, tai prasiau, kad i darzelio gr. priimtu. Bet man paaiskino, kad per mazas ir neatitiks maziukams nustatytu maisto ir ergonomikos normu, del kuriu darzeli nubaus atitink. inspekcijos! Dar +- du men. gali nusizengti, bet daugiau, grieztai ne
Vot taip