Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas vaikų darželiuose-lopšeliuose

kol pratinomes prie dazelio ritmo tai daznai ateidavau pasiimt pries pietu miega kaip tik valgydavo pietus, tai esu pati paragavus ir kotleto ir sriubos blush2.gif tikrai gan skaniai pagaminta buvo , bet kaikuriu patiekalu nelabai suprantu pvz, kaip isvirta 'slapenka' ir morku salotos su cesnaku blink.gif lopselinukam man kazkaip nelabai schmoll.gif mano mergina salotu tokiu nevalgo schmoll.gif o jau vietoj desros galetu buti desrele manau g.gif dar man uzkliuvo kad buna viena diena zuvies kotletas ir + zuviene sriuba doh.gif per tuos pacius pietus galetu nebut zuvis zuviuota unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 15 sausio 2009 - 13:56
Mano mergina antri metai lanko darželį,bet niekada nebuvo jokių bėdų dėl maisto smile.gif Ir tikrai vaikai gauna,tai kas parašyta meniu. Ir pieną duoda pusryčiams tik,bet retokai. Vakare visada gauna tai vaisių,tai sausainių,tai bandelę. Aišku,po rimto maisto smile.gif Gal man tik vienas maistas atrodo vaikams netinkamas tai silkė doh.gif Bet auklėtojos sako,kad vaikai ją retai ir valgo schmoll.gif
Atsakyti
namuose taip nevalgo kaip daržely hihihi.gif matyt, jam patinka daržely maistas. Valgo - ir gerai. Meniu paskaitau, pasidomiu karts nuo karto, nusiskundimų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 03 17, 15:23)
namuose taip nevalgo kaip daržely hihihi.gif matyt, jam patinka daržely maistas. Valgo - ir gerai. Meniu paskaitau, pasidomiu karts nuo karto, nusiskundimų neturiu.

Aš taip pat,namie tokių košių iš vis neverdame,o vaikui jos naudingos,tai darželyje jų gauna.Ir šiaip darželyje valgo daugiau nei namie.
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2009 03 19, 12:39)
Aš taip pat,namie tokių košių iš vis neverdame,o vaikui jos naudingos,tai darželyje jų gauna.Ir šiaip darželyje valgo daugiau nei namie.

maniskis ir darzelyje labai noriai valgo
Atsakyti
QUOTE(elyt @ 2006 10 25, 09:01)
smile.gif  pasikalbėjau su auklėtoja kaip mama su mama ir viskas išsisprendė  biggrin.gif , bananų ir uobolių galima atnešti, ir mano širdžiai bus ramiau  ax.gif . Gerai kad nereikia konfliktuoti  thumbup.gif  , juk didžiąją dienos dalį vaikutis praleidžia darželyje , ir jam auklėtojos kaip antros mamos . group.gif .

Aišku su auklėtoja pakalbėt galima, tik nežinau kaip jos sprendžia tokią problemą - vienas vaikas valgo, o kiti ką daro? Seiles varvina. Gal per tėvų susirinkimą pasiūlyt priešpietines arbatėles - vaikai atsineša vaišių ir kokią 11 val. visi draugiškai pasivaišina
QUOTE(Zuikienaa @ 2007 10 30, 16:10)
blink.gif  Pirmiausiai, reiketu pasidometi, ar nepermazai vaikams per pietus pusrycius ar vakariene auklytes su aukletoja ideda valgyti! Teko susidurti su tokia situacija, kad maziukams pusryciams turejo buti duodama sumustinukai su mesyte, o vaikai gavo sumustinukus tik su sviestu! Kodel? Todel, kad aukletojos pasirode buvo labiau isalkusios nei mazameciai.

O tu savo akim matei kaip auklėtojos dešras nurankiojo??? Gal auklytė dėl pakeisto meniu atsinešė tik duoną su sviestu. Gal neskubėkim taip iškarto daryti išvadų 4u.gif
Gi pasitaiko visokių kuriozų, čia toks vienas iš mūsų gyvenimo: nueinu pasiimt vaiko, turėtų būt jau pavalgę vakarienę, bet dar tik ruošiasi. O gi turėjo būt pieniška grikių sriuba. beverdant sriubą "sutraukė" pieną. Virėjos turėjo greit keist meniu ir virė kažkokią košę. Nu maža kas atsitiko, gal tiekėjai tos žadėtos dešros laiku nepristatė ir liko tik duona su sviestu biggrin.gif . Pas mus irgi kartais būna, sūrelis, kuris turėjo būt priedas pusryčiams tampa priedu vakarienei dėl tiekėjų pavėluotų produktų pateikimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 22 gegužės 2009 - 19:38
Bent pas mus, kas parašyta, tas ir būna. Nebent pasitaiko, kai nematau lotuliukas.gif O kad namie bėga valgyt, tai pvz aš saviškį pasiimu po 17 val, o valgo jie 15.30. O paskui dar laksto kiek, dažniausiai lauke būna. Ir išalksta.
Atsakyti
Mes tik savaite einame tai sako aukletojos, kad valgo darzelyje, bet kai grista nieko nebenori, pilva jai pucia, viduriai uzkieteje, atsirugsta vis, nakti blogai miega, nes pilva skauda, nezinau kol nejo i darzeli tokiu bedu nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jur @ 2009 06 18, 08:28)
Mes tik savaite einame tai sako aukletojos, kad valgo darzelyje, bet kai grista nieko nebenori, pilva jai pucia, viduriai uzkieteje, atsirugsta vis, nakti blogai miega, nes pilva skauda, nezinau kol nejo i darzeli tokiu bedu nebuvo verysad.gif

na naturalu,juk darzelio maistas kitoks,nei namie...todel reikia pilvukui adaptuotis...pasiziurekite meniu,ka konkreciai tomis dienomis valgo,gal kazkokiu produktu nauju yra,tokiu kokiu jus nevalgete namie mirksiukas.gif gal kazkokiu produktu netoleruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jur @ 2009 06 18, 10:28)

Gali pilvelis streikuoti ir nuo streso patiremo darzelyje, gal valgo ne kad nori o baimindamasi o gali ir organizmas kazko netoleruoja..

As dar savaji vedziau neilgai bet nieko nevalgo ir pasakoja kad desreles ir desreles lotuliukas.gif tai bandziau rasti kur tas meniu kabo biggrin.gif bet taip ir neradau, klaust aukletojos neklausiau kur.. irnesakyk.gif vistiek nieko nevalgo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 06 23, 14:56)
Gali pilvelis streikuoti ir nuo streso patiremo darzelyje, gal valgo ne kad nori o baimindamasi o gali ir organizmas kazko netoleruoja..

As dar savaji vedziau neilgai bet nieko nevalgo ir pasakoja kad desreles ir desreles  lotuliukas.gif  tai bandziau rasti kur tas meniu kabo  biggrin.gif  bet taip ir neradau, klaust aukletojos neklausiau kur..  irnesakyk.gif  vistiek nieko nevalgo  blush2.gif

Pas mus tai rūbinėlėj, prie durų. Kiek pamenu, pas dičkį irgi rūbinėlėj kabodavo.
Atsakyti
gali ir metus nevalgyt- protestuos, o vaikai zino, kad tai gali padeti ir kai kuriems padeda- mamos pradeda i darzeli nevesti thumbup.gif Bet nieko cia nuostabaus, kad nevalgo- jums irgi ne visose kavinese skanu. Pavalgyt tikrai turi uztekti, juk ten visokios kaloriju ir ingradientu normos- viskas paskaiciuota thumbup.gif Mano maziukui lopselyje vietos nelabai buvo, tai prasiau, kad i darzelio gr. priimtu. Bet man paaiskino, kad per mazas ir neatitiks maziukams nustatytu maisto ir ergonomikos normu, del kuriu darzeli nubaus atitink. inspekcijos! Dar +- du men. gali nusizengti, bet daugiau, grieztai ne biggrin.gif Vot taip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti