Gal kas zinot, ar per menstruacijas galima eiti i masaza? Kaip pradejau lankyti, lyg tai minejo, kad negalima, dabar nerandu niekur, kad butu nurodyta, kad negalima

QUOTE(hermess @ 2012 05 03, 16:20)
Gal kas zinot, ar per menstruacijas galima eiti i masaza? Kaip pradejau lankyti, lyg tai minejo, kad negalima, dabar nerandu niekur, kad butu nurodyta, kad negalima 

Galima, tik pirma diena nepatartina.
Fabijoniskes sestadieniui paskelbe akcija !
QUOTE(hermess @ 2012 05 03, 16:20)

as buvau, sake galim, tik silpnesne programa pilvi parenka, ir bent jau man tai isjunge spinduliukus

pavydziu toms merginoms, kurios sako, kad joms cia ir geras laiko praleidimas. nes as po 3 -iju kartu uzleidau butent del to, kad man buvo nuobodoka visa valanda vis kazka prideti prie besisukancio bugno. bandziau ir zurnala skaityti bet aisku ne itin patogu. kitas dalykas -speju esu perauksta tam bugnui (182 cm)-nesigauna man atsisoti taip kaip nuotraukoje, ir pasiekti butens tam tikra kuno dalim bugna. tenka biski issikraipyti. kol kas renkuosi joga. ziuresim kaip su ja bus:)
Va cia uzmaciau, kad galima registruotis nemokamai pabandyti masaza kaune ir dar kazkuriam mieste, gal kam tiks:
http://www.manosveik...s-dienos-progra
http://www.manosveik...s-dienos-progra
na kai kuriom tikrai didelis efektas, matau ,kaip suliekneja panos . tai lengvas budas pasigrazinti, kodel nesumokejus tos kainos, tuo labiau, kad sveikatai naudinga.ant saves kazkaip dar nematau rezultato
QUOTE(Mystery @ 2012 05 18, 10:35)
ai, jau 26, bet buvo trys pertraukos, viena 3 savaites, kita 2,, kita savaite. kazkaip si pavasari is ligu neislipu
Gundausi ir as pabandyt:) Apimciu mazint labai nereikia, bet visai nieko pries buciau pastangrint oda ir atsikratyt celiulito, bet bijau pries vasara melyniu...Jei atsiranda jos, ar labai ryskios buna? ar greit praeina?
QUOTE(NePaprastaa @ 2012 05 18, 11:49)
Gundausi ir as pabandyt:) Apimciu mazint labai nereikia, bet visai nieko pries buciau pastangrint oda ir atsikratyt celiulito, bet bijau pries vasara melyniu...Jei atsiranda jos, ar labai ryskios buna? ar greit praeina?
Melyniu buna ne visiem ir jos ne ryskios, o jeigu lyginti su melynem po vakuminio tai isvis nesimato. As irgi bijojau melyniu, po pirmo karto buvo bet pradejau iskarto tepri kremu ir praejo, poto matyt, priprato kunas ir nauju nebeatsiranda.
kelios nedideles buvo
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 18, 11:01)
ai, jau 26, bet buvo trys pertraukos, viena 3 savaites, kita 2,, kita savaite. kazkaip si pavasari is ligu neislipu
O rezultatai matosi Kazkas pasikeite?????
QUOTE(Otra @ 2012 05 10, 13:51)
Man tai kaina visiskai neadekvati
tupineji aplink bugna ir moki tokius pinigus
as geriau uz tuos pinigus baseine paplaukiosiu, dziakuzi pagulesi, povandeninem srovem issimasazuosiu 

na teigti taip gal vienapusiskai gal nereikia.
pvz as nemegeja jokiu dziakuzi, man smirdalyne baisiausia ten. i sporto kluba gal ne visos ir drista eit, nes reik apranga nusipirkti, gal kiti nedrista sportuot prie visu ir t.t.
o cia pakankamai intymi aplinka, gali 1 ar su draugu sportuot, plepet ir t.t.
as vel nuejau po ilgo laiko (fabijoniskese lankausi),., tai oho kaip net vakare pradejau jausti vidine slaunu puse, pilvuko raumenis. atrodo siaip plepejom, ant durniaus sportavau, o isjudino kaip reikiant viska

QUOTE(NePaprastaa @ 2012 05 18, 10:49)
man nebuvo nei vienos ;0
taip kad nebijokit

nebent pas jus l. jos greit issoksta