QUOTE(leilaleila @ 2012 04 06, 09:29)
niu ne visos tokios drasios, jei nesiulo tai ir neimi

.. o kas del programos, tai man labiausiai patiko sustiprinta pilvui programa, su ja ir koloriju daugiau susidegina

bet cia irgi salone kestucio g sudare ta programa, salone kreves pr man nieko nepasiule, matyt nepasiseke man
Gal reikia drasesnei buti

Kita vertus, gal ir as pati is karto nedrysciau imti to vandens, vet pirma karta padave, o paskui maciau kaip kitos pasiima, tai irgi nesikuklinau

Kad ir ta kreves administratore paklausia kokios programos noriu. Aisku, galetu ne tik klausti, o rekemenduoti.
Bandziau kelis kartus kur pilvui daugiau, gal ir neblogai. Tik keista, kitos ateina ir iskarto jau sako programos skaiciu, viska zino...
Pasigilinau labiau, tai jauciu, kad kad bendrauju su kokia nors kestucio salono darbuotoja, ir netiesiogiai menkinam kreves salona....

Ot ka konkurencija

Pati dirbu marketingo srityje, bet ziuriu, kad issiduriau

Taip sakant, su tais aparatais tas verslas toks pakankamai individualus, tai ir darosi kiekvieni sau reklama kaip ismano....
O norincioms is tikruju lankyti, tai tiesiog rekomenduoju rinktis ta salona, kuris jums yra arciau namu ar siaip patogesneje vietoje

As taip padariau, o del to, kad administratore atseit malonesne ar dar kazkas geriau, tai tikrai nesitrenkciau po darbo per kamscius i centra ar i Silainius....