Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai su roll shaper aparatais

QUOTE(šanija @ 2012 04 02, 16:29)
hmm siandien buvau pirmoj proceduroje po poros valandu pastebejau kad mano pilvas padidejo, na  lyg lasinuku sluoksnis atsirastu, nezinau kaip cia aiskiau pasakyti... nes tikrai padidejo ir nebuvo toks minktas...  cia gal koks patinimas ar kas? ar taip isvis buna? blink.gif

kaip man sake, tai cia taip gali buti visam kunui, gali patinti po pirmo karto, nes suaktyvejo limfa, per kitus kartus ji prades po truputi salintis ax.gif
Atsakyti
As baigiau 10kursu masazus, aisku ir stengiausi maziau valgyti, gerti daug vanednes ir t.t. tai per 2men apimtys sumazejo: per pilva 10cm, slaunys 4cm, klubai 5cm, ranka 1cm,juosmuo 5 berodz .reikia paziureti uzrasus smile.gif

Siandien vel pradejau lankyti,noriu dar labiau apimtys sumazinti wub.gif
Atsakyti
As taip pat jau buvau keliuose masazuose su roll shaper'iu pasinaudojusi muzikinio teatro bilietukais, o paskui susigundziau ir nusipirkau abonenta.
Nors as sportuojanti, bet po pirmo karto labai jautesi koju raumenys. Po keliu apsilabkymu dar netyrineju saves ir neieskau kazkokiu rezultatu. Galbut labiau lankau del masazinio poveikio, limfos aktyvinimo, nors zinoma, liekninamasis efektas irgi pageidaujamas smile.gif
Man toks klausimelis - rupestis iskilo del tu infraraudonuju spinduliu - ar jie nekenksmingi? g.gif Kiek kur skaitinejau, tai raso, kad ne visiems tinka... O kaip zinoti prie kuriu as priklausau g.gif Mane suneramino del to, kad ant sedmens turiu apgama ir siaip as ju labai daug turiu. Po masazo ji sakyciau kuteno, dar net ir kita diena. Seimoje yra buve susdurimu su piktais apgamais. Dabar truputi neramu, ar tie spinduliai negali isprovokuoti apgamu supyktybejimo g.gif
O siaip tai masazais esu patenkinta smile.gif iseinu tokia energinga, kazka naudingo nuveikusi savo labui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2012 04 03, 16:03)
As taip pat jau buvau keliuose masazuose su roll shaper'iu pasinaudojusi muzikinio teatro bilietukais, o paskui susigundziau ir nusipirkau abonenta.
Nors as sportuojanti, bet po pirmo karto labai jautesi koju raumenys. Po keliu apsilabkymu dar netyrineju saves ir neieskau kazkokiu rezultatu. Galbut labiau lankau del masazinio poveikio, limfos aktyvinimo, nors zinoma, liekninamasis efektas irgi pageidaujamas smile.gif
Man toks klausimelis - rupestis iskilo del tu infraraudonuju spinduliu - ar jie nekenksmingi?  g.gif  Kiek kur skaitinejau, tai raso, kad ne visiems tinka... O kaip zinoti prie kuriu as priklausau  g.gif  Mane suneramino del to, kad ant sedmens turiu apgama ir siaip as ju labai daug turiu. Po masazo ji sakyciau kuteno, dar net ir kita diena. Seimoje yra buve susdurimu su piktais apgamais. Dabar truputi neramu, ar tie spinduliai negali isprovokuoti apgamu supyktybejimo  g.gif
O siaip tai masazais esu patenkinta  smile.gif  iseinu tokia energinga, kazka naudingo nuveikusi savo labui  smile.gif

Kurioje Kauno studijoje lankeisi? Turiu ir as 5-is nepanaudotus bilietus g.gif , vis neprisiruosiu blush2.gif o kiek laiko trunka seansas? Valanda, kaip ir normalus, ar 45 min skiria su teatro bilietu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 04 04, 17:00)
Kurioje Kauno studijoje lankeisi? Turiu ir as 5-is nepanaudotus bilietus g.gif , vis neprisiruosiu blush2.gif  o kiek laiko trunka seansas? Valanda, kaip ir normalus, ar 45 min skiria su teatro bilietu g.gif ?

Kreve pr. lankausi, trunka taip pat 1 val su teatro bilietu ar ne smile.gif Tie bilietukai lyg iki geguzes galioja, bent jau maneji taip buvo. Nepraziopsk pasinaudoti proga wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supersmile: 05 balandžio 2012 - 08:05
QUOTE(Supersmile @ 2012 04 05, 09:03)
Kreve pr. lankausi, trunka taip pat 1 val su teatro bilietu ar ne smile.gif Tie bilietukai lyg iki geguzes galioja, bent jau maneji taip buvo. Nepraziopsk pasinaudoti proga wink.gif

Aciu, kad priminei i data paziureti 4u.gif Tikrai iki geguzes 1 dienos mirksiukas.gif Bandysiu pasiskambinti. O programa leidzia pasirinkti ar ta pradine uzdeda? g.gif Kaip ten personalas? Norisi siltos atmosferos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 04 05, 15:06)
Aciu, kad priminei i data paziureti 4u.gif  Tikrai iki geguzes 1 dienos mirksiukas.gif  Bandysiu pasiskambinti. O programa leidzia pasirinkti ar ta pradine uzdeda? g.gif  Kaip ten personalas? Norisi siltos atmosferos biggrin.gif

as lankiausi kestucio 86 ir kreves pr. Nu galiu pasakyt, kad labai jaucias skirtumas personalo. Kestucio g tai ir paaaiskina, parodo, padeda ir bendrauja, o kreves pr, kai pasakiau kad ne pirma karta, tai administratore ijunge aparata ir nuejo uz sieneles prie savo stalo mokintis anglu kalba, jau nekalbu apie tai, kad vandens nepasiule. Taip,kad rinkciaus kestuciog. Kituose salonuose nebuvau, todel jei turi kelis bilietus gali isbandyt kelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 04 05, 16:06)
Aciu, kad priminei i data paziureti 4u.gif  Tikrai iki geguzes 1 dienos mirksiukas.gif  Bandysiu pasiskambinti. O programa leidzia pasirinkti ar ta pradine uzdeda? g.gif  Kaip ten personalas? Norisi siltos atmosferos biggrin.gif

Pirma karta manau visada siulo bendra programa, kur viskam panasiai vienodai laiko skiriama smile.gif Tiesa sakant man ta programa labiausiai ir patinko.
Papildyta:
QUOTE(leilaleila @ 2012 04 05, 22:45)
as lankiausi kestucio 86 ir kreves pr. Nu galiu pasakyt, kad labai jaucias skirtumas personalo. Kestucio g tai ir paaaiskina, parodo, padeda ir bendrauja, o kreves pr, kai pasakiau kad ne pirma karta, tai administratore ijunge aparata ir nuejo uz sieneles prie savo stalo mokintis anglu kalba, jau nekalbu apie tai, kad vandens nepasiule. Taip,kad rinkciaus kestuciog. Kituose salonuose nebuvau, todel jei turi kelis bilietus gali isbandyt kelis mirksiukas.gif

Sutinku del administratores smile.gif Tik man pasiseke, nes kai atejau pirma karta buvo kita mergina, tai ji man beveik ta visa valanda ir pasakojo, kalbejo, rode ir siaip labai bendravo. O kitus kartus jau buvo kita, tai labai skiriasi.
O vandeni tai ir paciai galima drasiai pasiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2012 04 06, 08:00)
Pirma karta manau visada siulo bendra programa, kur viskam panasiai vienodai laiko skiriama smile.gif Tiesa sakant man ta programa labiausiai ir patinko.
Papildyta:
Sutinku del administratores  smile.gif  Tik man pasiseke, nes kai atejau pirma karta buvo kita mergina, tai ji man beveik ta visa valanda ir pasakojo, kalbejo, rode ir siaip labai bendravo. O kitus kartus jau buvo kita, tai labai skiriasi.
O vandeni tai ir paciai galima drasiai pasiimti  mirksiukas.gif

niu ne visos tokios drasios, jei nesiulo tai ir neimi biggrin.gif.. o kas del programos, tai man labiausiai patiko sustiprinta pilvui programa, su ja ir koloriju daugiau susidegina mirksiukas.gif bet cia irgi salone kestucio g sudare ta programa, salone kreves pr man nieko nepasiule, matyt nepasiseke man verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leilaleila: 06 balandžio 2012 - 08:33
QUOTE(leilaleila @ 2012 04 06, 09:29)
niu ne visos tokios drasios, jei nesiulo tai ir neimi biggrin.gif.. o kas del programos, tai man labiausiai patiko sustiprinta pilvui programa, su ja ir koloriju daugiau susidegina mirksiukas.gif bet cia irgi salone kestucio g sudare ta programa, salone kreves pr man nieko nepasiule, matyt nepasiseke man verysad.gif

Gal reikia drasesnei buti wink.gif Kita vertus, gal ir as pati is karto nedrysciau imti to vandens, vet pirma karta padave, o paskui maciau kaip kitos pasiima, tai irgi nesikuklinau smile.gif
Kad ir ta kreves administratore paklausia kokios programos noriu. Aisku, galetu ne tik klausti, o rekemenduoti.
Bandziau kelis kartus kur pilvui daugiau, gal ir neblogai. Tik keista, kitos ateina ir iskarto jau sako programos skaiciu, viska zino... g.gif

Pasigilinau labiau, tai jauciu, kad kad bendrauju su kokia nors kestucio salono darbuotoja, ir netiesiogiai menkinam kreves salona.... g.gif Ot ka konkurencija mirksiukas.gif Pati dirbu marketingo srityje, bet ziuriu, kad issiduriau doh.gif Taip sakant, su tais aparatais tas verslas toks pakankamai individualus, tai ir darosi kiekvieni sau reklama kaip ismano....
O norincioms is tikruju lankyti, tai tiesiog rekomenduoju rinktis ta salona, kuris jums yra arciau namu ar siaip patogesneje vietoje 4u.gif As taip padariau, o del to, kad administratore atseit malonesne ar dar kazkas geriau, tai tikrai nesitrenkciau po darbo per kamscius i centra ar i Silainius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supersmile: 06 balandžio 2012 - 11:11
QUOTE(Supersmile @ 2012 04 06, 11:01)
Gal reikia drasesnei buti wink.gif Kita vertus, gal ir as pati is karto nedrysciau imti to vandens, vet pirma karta padave, o paskui maciau kaip kitos pasiima, tai irgi nesikuklinau smile.gif
Kad ir ta kreves administratore paklausia kokios programos noriu. Aisku, galetu ne tik klausti, o rekemenduoti.
Bandziau kelis kartus kur pilvui daugiau, gal ir neblogai. Tik keista, kitos ateina ir iskarto jau sako programos skaiciu, viska zino...  g.gif

Pasigilinau labiau, tai jauciu, kad kad bendrauju su kokia nors kestucio salono darbuotoja, ir netiesiogiai menkinam kreves salona....  g.gif  Ot ka konkurencija  mirksiukas.gif  Pati dirbu marketingo srityje, bet ziuriu, kad issiduriau  doh.gif  Taip sakant, su tais aparatais tas verslas toks pakankamai individualus, tai ir darosi kiekvieni sau reklama kaip ismano....
O norincioms is tikruju lankyti, tai tiesiog rekomenduoju rinktis ta salona, kuris jums yra arciau namu ar siaip patogesneje vietoje  4u.gif  As taip padariau, o del to, kad administratore atseit malonesne ar dar kazkas geriau, tai tikrai nesitrenkciau po darbo per kamscius i centra ar i Silainius....

na tikrai nedirbu nei vienam salone mirksiukas.gif gal ir per astriai pasakiau savo nuomone blush2.gif jokio tikslo neturiu kazka menkint 4u.gif , nes ir as manau, kad merginos renkasi ten kur joms arciau namu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2012 04 06, 11:01)
Bandziau kelis kartus kur pilvui daugiau, gal ir neblogai. Tik keista, kitos ateina ir iskarto jau sako programos skaiciu, viska zino...  g.gif

Pasigilinau labiau, tai jauciu, kad kad bendrauju su kokia nors kestucio salono darbuotoja, ir netiesiogiai menkinam kreves salona....  g.gif  Ot ka konkurencija  mirksiukas.gif  Pati dirbu marketingo srityje, bet ziuriu, kad issiduriau  doh.gif  Taip sakant, su tais aparatais tas verslas toks pakankamai individualus, tai ir darosi kiekvieni sau reklama kaip ismano....
O norincioms is tikruju lankyti, tai tiesiog rekomenduoju rinktis ta salona, kuris jums yra arciau namu ar siaip patogesneje vietoje  4u.gif  As taip padariau, o del to, kad administratore atseit malonesne ar dar kazkas geriau, tai tikrai nesitrenkciau po darbo per kamscius i centra ar i Silainius....

as manau jei moteris pasake savo nuomone, tai nereiskia, kad reikia iskart spresti jog jinai ten dirba smile.gif . Kazkas paklause kur fainiau, kazkas atsake kur fainiau ir tiek, visos mes juk giriame tai kas mums patinka, tam sis psl ir yra manau, kad issakyt savo nuomone mirksiukas.gif As ir vaikstau i tuos masazus, esu labai patenkinta, oda pagrazejo, lyg svelnesne pasidare, bet vaikstau i silainius. Tik nesakysiu kaip ten faina, nes ir mane apkaltins konkurencija biggrin.gif
Atsakyti