Atlankiau 20 kartų. Efekto nėra jokio. Eidavau po du kartus per savaite. Masažas malonus, bet, kad apimtys mažėtų ar celiolitas dingtų, tai nieko panašaus. Kalanetika, treniruoklių salė ir pan. po dviejų mėn. iš karto duoda efektą. Manau, kad tie roll shaper tik akių dūmimas dėl apimčių mažinimo. Kad masažas malonus, tai taip sutinku
Beje, klausiau kitų merginų, kurios lankė ilgesnį laiką šiuos masažus, tai tą pati sakė, kad apimtys nemažėja, eina tiesiog, kad faina
QUOTE(Ericita @ 2013 04 16, 19:38)
Atlankiau 20 kartų. Efekto nėra jokio. Eidavau po du kartus per savaite. Masažas malonus, bet, kad apimtys mažėtų ar celiolitas dingtų, tai nieko panašaus. Kalanetika, treniruoklių salė ir pan. po dviejų mėn. iš karto duoda efektą. Manau, kad tie roll shaper tik akių dūmimas dėl apimčių mažinimo. Kad masažas malonus, tai taip sutinku
Beje, klausiau kitų merginų, kurios lankė ilgesnį laiką šiuos masažus, tai tą pati sakė, kad apimtys nemažėja, eina tiesiog, kad faina 
O pas mane rudeni po 12 masazu nuo liemens 6 cm nuejo, nuo slaunu po 3 ir po 3 nuo ranku
Sveikos:)
Gal zinote ar tinka sie masazai, jeigu ant koju (slaunu) yra daug sutrukinejusiu kapiliaru? geda2:
Gal zinote ar tinka sie masazai, jeigu ant koju (slaunu) yra daug sutrukinejusiu kapiliaru? geda2:
Sveikutes as atlankiau is prdziu 5 kartuspaprastu,
paskui dar 5 kartus su infra raudonais spinduliais
mano kojos tapo svelnesnes, celiulitas netoks matomas,
eisiu dar
nes rezultatus matau
man patiko
tik laiko truksta
paskui dar 5 kartus su infra raudonais spinduliais
mano kojos tapo svelnesnes, celiulitas netoks matomas,
eisiu dar
nes rezultatus matau
man patiko
tik laiko truksta
O kiek yra kursas?10 ar daugiau
Kursas yra tiek, kiek jums reikia.
sveikutės
šiuo metu dar porą valandų šiame puslapyje pardavinėjami masažiukai - pati pamačiau ir pagriebiau tik ką
ir galvoju, gal dar kuri nors pradžiuginsit save 
10 kartų už 159 lt
10 kartų už 159 lt