Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai su roll shaper aparatais

Atlankiau 20 kartų. Efekto nėra jokio. Eidavau po du kartus per savaite. Masažas malonus, bet, kad apimtys mažėtų ar celiolitas dingtų, tai nieko panašaus. Kalanetika, treniruoklių salė ir pan. po dviejų mėn. iš karto duoda efektą. Manau, kad tie roll shaper tik akių dūmimas dėl apimčių mažinimo. Kad masažas malonus, tai taip sutinku smile.gif Beje, klausiau kitų merginų, kurios lankė ilgesnį laiką šiuos masažus, tai tą pati sakė, kad apimtys nemažėja, eina tiesiog, kad faina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ericita: 16 balandžio 2013 - 19:39
QUOTE(Ericita @ 2013 04 16, 19:38)
Atlankiau 20 kartų. Efekto nėra jokio. Eidavau po du kartus per savaite. Masažas malonus, bet, kad apimtys mažėtų ar celiolitas dingtų, tai nieko panašaus. Kalanetika, treniruoklių salė ir pan. po dviejų mėn. iš karto duoda efektą. Manau, kad tie roll shaper tik akių dūmimas dėl apimčių mažinimo. Kad masažas malonus, tai taip sutinku smile.gif Beje, klausiau kitų merginų, kurios lankė ilgesnį laiką šiuos masažus, tai tą pati sakė, kad apimtys nemažėja, eina tiesiog, kad faina biggrin.gif

O pas mane rudeni po 12 masazu nuo liemens 6 cm nuejo, nuo slaunu po 3 ir po 3 nuo ranku 4u.gif
Atsakyti
nu nežinau g.gif netikiu, kad nėra jokio poveikio. Aišku, jeigu po procedūros mes privalgom, o po to norim efekto tai tikrai nieko nesijaus schmoll.gif bet jeigu suderinus mitybą tai tikrai apimtys mažėja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Gal zinote ar tinka sie masazai, jeigu ant koju (slaunu) yra daug sutrukinejusiu kapiliaru? geda2:
Atsakyti
Žinau kad su išsiplėtusiom kojų venom tikrai negalima kojų masažuot.
Atsakyti
Na aš dar nė viso kurso neperėjau, o rezultatus jau matau. ir esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes as atlankiau is prdziu 5 kartuspaprastu,
paskui dar 5 kartus su infra raudonais spinduliais
mano kojos tapo svelnesnes, celiulitas netoks matomas,
eisiu dar smile.gif
nes rezultatus matau smile.gif thumbup.gif
man patiko thumbup.gif
tik laiko truksta doh.gif
Atsakyti
Jau praėjau 10 kartų. rezultatais labai patenkinta. Įlendu į senus džinsus, kuriuos buvau apraudojus jau. Dingo lašinys nuo vidinės šlaunų pusės. thumbup.gif Dar eisiu vieną kursą bigsmile.gif
Atsakyti
O kiek yra kursas?10 ar daugiau
Atsakyti
Kursas yra tiek, kiek jums reikia.
Atsakyti
sveikos, o man patiko tas roll aparatas, po ejau i kazkoki vakuuma su begimo takeliu:) cia figuraplius as buvau. nezinau kaip del celiulito, nes jo nelabai turiu. bet tikiuosi sumazinti apimtis bei pagerinti savijauta:)
Atsakyti
sveikutės 4u.gif šiuo metu dar porą valandų šiame puslapyje pardavinėjami masažiukai - pati pamačiau ir pagriebiau tik ką ax.gif ir galvoju, gal dar kuri nors pradžiuginsit save smile.gif

10 kartų už 159 lt ax.gif
Atsakyti