Pritilus tema
Ar kas dar lankote?

pas mane 5 kartai like, niekaip nedamusu:)
Visos st udios su RollShaper aparatais orogramas sudaro is 18 zingsniu. Masazo klinika, tai kiek girdejau, isvis nesamones daro, ka nori ta ir masazuoji, jokio eiliskumo nera
O kur vaikstot ?
Cia tai tikraiusiai gandai, nes as pati vaikstau i masazo klinika (siaures miestely, kokia ten gatve nepamenu), tai ten viskas is eiles ir nuosekliai, bet kas man visu svarbiausiai, kad efektyviai. As ten vaikstau jau kokie 2 metai, aisku, ne pastoviai, su pertraukom. Tai celiulitas pamirstas reikalas
Kitas dalykas kodel as pasirinkau eiti cia, o ne istudija figura, nors ten salia yra, kad man nereikia su svetimu zmogum mankstintis. Cia gal kalti mano kompleksai... Ten yra 2 kabinetai, tai jei einu su drauge, galim eiti i viena kabineta kur du aparatai, o jei ateinu viena einu i atskira kabineta
Tai man labai patinka, viena sau masazuojuos ir ilsiuosi vienu metu
Nu, ir aisku visu pirma mane ten suviliojo kaina, visai nebrangu, o as dar jei kokia akcija nutaikau, tai nusiperku abonementa is karto, tai ten is vis juokinga kaina.
Kad po 40 rezultatu jokiu tai tikrai keista
kiek kartu lankete per savaite ? Kremus naudojote ? Sis masazaz kaip tik turejo sureguliuoti medziagu apykaita YPAC po 40 kartu.
JO, pritariu, po 40 kartu nesimato rezultato, tai keista
Net su "kocelu" 40 kartu pasimasazavus manau kazkoki rezultata pamatytume

O kur vaikstot ?
Cia tai tikraiusiai gandai, nes as pati vaikstau i masazo klinika (siaures miestely, kokia ten gatve nepamenu), tai ten viskas is eiles ir nuosekliai, bet kas man visu svarbiausiai, kad efektyviai. As ten vaikstau jau kokie 2 metai, aisku, ne pastoviai, su pertraukom. Tai celiulitas pamirstas reikalas

Kad po 40 rezultatu jokiu tai tikrai keista

JO, pritariu, po 40 kartu nesimato rezultato, tai keista

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 19, 23:45)
pas mane 5 kartai like, niekaip nedamusu:)
kur lankot? kiek ten pas jus galioja abonimentas?

QUOTE(Sanliv @ 2012 11 06, 15:07)
Sveikos merginos
noriu paklausti, kad čia yra klaipedieciu, kurios patartu kur nueiti masazu su roll shaper, kad nebutu lb brangus, gal kur pigiau yra 

Manau, kad radau kur pigiausia Klaipėdoje šie masažiukai

10 kartų kursas kainuoja 170 Lt, o perkant iš karto 20 kartų kursą - 300 Lt

Jeigu reikia duosiu kontaktus į AŽ

Aš ėjau dešimt kartų kas dvi dienas, jokio rezultato. O turėtų matytis, nes celiulito tikrai turiu, nei apimtys pamažėjo, nieko. Nors viskas buvo atliekama pagal eiliškumą ir prižiūrint.
Nusivyliau. Geriau rankomis atliekami masažai ir sporto salė.
Labai žavydžiu toms, kurioms veikia jie.
Nusivyliau. Geriau rankomis atliekami masažai ir sporto salė.

Labai žavydžiu toms, kurioms veikia jie.

As galiu pasigirti, kad man veikia. Einu kas antra diena, jau antra 10 kartu kursa. Ir negaliu pasakyti kiek cm palieknejau, bet ant koju pati matau, kad dailesnes. Siaip kas liecia celiulita, tai man atrodo nelabai sumazejo, bet va apimtys dziugina

QUOTE(Pastaba @ 2011 11 09, 11:36)
Buvau Krusiu g. 7, tikrai aiskina ir nuolat buna salia, priziuri ar neperstipriai ir pan.
Man irgi Kuršių g. 7 labai patinka

Sveikos
As irgi lankau siuos masazus. Nusipirkau pradziai 10-ies masazu abonementa, tai jau 7k ejau kasdien. Rezultatai - po 4 masazu liemuo -3cm, klubai -2cm, ranka -0,8cm buvo
Dabar nueisiu pirmadieni ir teks geros savaites ar net dvieju pertrauka padaryti, nes neturesiu kur vaiko palikti.. Saziningai darau visus 18 pratimu ant to masazuoklio, pagal 14 programa - daugiausiai demesio apatinei kuno daliai ir pilvo apaciai. Iki nestumo pas mane buvo smelio laikrodzio figura, o po gimdymo buvau obuolys, kuris pavirto i kriause.. Prie to pacio dar zumba soku 2k i savaite, laukiu garu puodo ir pandysiu dar su mityba tvarkytis.
Celiulitas gal nebent nezymiai pamazejo, bet pikciausia, kad tiek daug minuciu leskom, o jos neploneja
Planuoju kita abonementa paplidomai pasiimt dar i vacu shaper 30min, tai is viso "drozciausi" ten 1,5h.. Gal iki vasaros bent biski pasismailinsiu..

Dabar nueisiu pirmadieni ir teks geros savaites ar net dvieju pertrauka padaryti, nes neturesiu kur vaiko palikti.. Saziningai darau visus 18 pratimu ant to masazuoklio, pagal 14 programa - daugiausiai demesio apatinei kuno daliai ir pilvo apaciai. Iki nestumo pas mane buvo smelio laikrodzio figura, o po gimdymo buvau obuolys, kuris pavirto i kriause.. Prie to pacio dar zumba soku 2k i savaite, laukiu garu puodo ir pandysiu dar su mityba tvarkytis.
Celiulitas gal nebent nezymiai pamazejo, bet pikciausia, kad tiek daug minuciu leskom, o jos neploneja

nu kiek zinau tai kasdien eiti negalima, limfa 2 diena tvarkosi, per didelis kruvis oeganizmui, as pati vaiksciojau 2-3 kart i savaite