QUOTE(ateniuxxx @ 2011 07 19, 09:29)
del galo trumpumo nieko,o kaulo sako,po metu galesim suleisti gelio.
Papildyta:
bet tas gelis isnyks,o man reikia ,kad ji visada butu normali,kai vaziuosiu lig sueis metai as jam sakysiu viska.
Tas gelis kaip sako 1 metus laiko, vienai merginai toks gumbelis kaip pas mane, tai jai gelį leido. Man irgi manau suleis, bet kažkaip kas metus lankytis, kad gelį leistų na nežinau net

kai maži defektai manau geriau susitaikyti ir priprasti, o kur jau daugiau minusų manau darytis korekciją reiktų

tau galėtų šiek tiek galiuką pakoreguoti ir būtų labai gerai
Papildyta:
QUOTE(vtutsi @ 2011 07 19, 08:42)
Blogyte, perziurejau tavo nuotraukytes, nu man tavo nosyte super

is priekio buvo siauresne pries op, bet lyginant 6 men ir po metu tai skirtumas ir akivaizdus, o kadangi gydytojai sako, kad nosis keiciasi du metus tai ji manau dar pasiaures

Man bendras vaizdas labai grazus manau tikrai buvo verta
Žinok iki dabar maniau, kad neverta buvo op darytis, nes nuo 6 mėn. nustojau fotkintis ir atrodė, kad niekas nesikeičia, o nusifotkinus pamačiau, kad ir tiesesnė ir siauresnė šiek tiek

manau dar šiek tiek keisis, nes dar galiukas net nežinau kaip paaiškinti, bet toks lyg dar ne visai mano, ne visai jaučiu kaip savo dalį. Dabar foto įdėsiu po 1,5 metų.
Peržiūrėjau LaimingaMamyte foto, na nežinau aš tavo vietoje gal net nieko ir nedaryčiau

bet jei apsisprendus manau darykis, kad šiek tiek galiukas pakeltas būtų, nes tau prie smakro manau labiau derintųsi