Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

QUOTE(Koarlete @ 2011 07 12, 22:08)
O pas ka ir kada dareisi?

dariausi pas Jankuna,rugsejo 13
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte** @ 2011 07 13, 14:47)
Kaip liudna girdeti sad.gif Ir dar kiek pamenu tavo nosyte visai grazi buvo ir pries operacija.
Gal dar kazkiek pasikeis. Kitos sako, kad nosyte keiciasi net iki 3 metu.

jau as buciau buvusi geriau su senaja nosimi,man reikejo patrumpinti,tai nuemus galiuka,reikejo siektiek kaulo labai mazai,nueme jo per daug,ir kai lieciu nosies kaula kur nuiimtas jis jauciu grioveli,ar jums kuriai nesijaucia?
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujokė šiame forume smile.gif
Deja, taip pat turiu ne visai gražią nosį ( su kuprele).
Perskaičiau daug Jūsų pasisakymų šia tema.
Turiu prašymėlį : blush2.gif blush2.gif
Gal galėtumėt atsiųsti man savo nosyčių nuotraukytes prieš ir po operacijos į PM?

Būčiau tikrai labai Jums dėkinga smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos smile.gif skaiciau skaiciua jusu temuke... Tai mano mazyte svajone, nosyte... as galeciau kaip nors paziureti i nuotraukas? padetu apmastytmams.Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2011 07 14, 09:30)
dariausi pas Jankuna,rugsejo 13
Papildyta:

jau as buciau buvusi geriau su senaja nosimi,man reikejo patrumpinti,tai nuemus galiuka,reikejo siektiek kaulo labai mazai,nueme jo per daug,ir kai lieciu nosies kaula kur nuiimtas jis jauciu grioveli,ar jums kuriai nesijaucia?

Gaila, kad tu nepatenkinta op verysad.gif griovelis pas mane buvo, bet dabar tik vos vos jaučiasi, užtat gumbelis taip ir liko, dėl jo aš labiausiai nepatenkinta. Pas mane irgi per daug nugarėlės nuėmė. Įdėsiu per kelias dienas nuotraukų pamatysi kas gavosi.
Atsakyti
sveikos,

jei keitete slaptazodi, atsiuskite i AZ smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ir as noreciau slaptazodzio 4u.gif Vakare atsiusiu sumodeliota nuotrauka. Pasakysite savo nuomone apie busima nauja nosyte 4u.gif
Atsakyti
apgailestauju del tavo to gumbelio g.gif , laukiu idek foto idomu paziureti..
Atsakyti
Pakeičiau slaptažodį, kas negavote rašykite į až (aišku tos kurios turėjote priėjimą biggrin.gif ), kelis psl tik perverčiau, tai paskutinėm išsiunčiau, o kitų nežiūrėjau, manau taip bus man lengviau, o ir laiko sutaupysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 15 liepos 2011 - 20:32
Nisunciau savo nosies modeliavima i pasta. Lauksiu komentaru...
Blogyte laukiu tavo nosytes nuotrauku bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Turiu problemą/kompleksą. Mano nosis yra labai didelė ir su kuprele. sad.gif Visi tyčiojasi, o skaudžiausia, kai tai pasako tau patinkantys vaikinai... Ar 16-metei būtų galima/verta darytis operaciją?
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2011 07 16, 14:54)
Sveiki. Turiu problemą/kompleksą. Mano nosis yra labai didelė ir su kuprele. sad.gif Visi tyčiojasi, o skaudžiausia, kai tai pasako tau patinkantys vaikinai... Ar 16-metei būtų galima/verta darytis operaciją?

Su tevu sutikimu nepilnamiaciai viska galima smile.gif
O ar verta niekas negali pasakyti, nes nezinom kokia pas tave problema ar aplamai problema yra smile.gif
Atsakyti
Laba visom,
As irgi noriu iu pasitaisyt nosyte. Ji kazkada buvo sulauzita ir nelabai esetiskai atrodo. Gal ir as galiu gaut kodus...Aciu 4u.gif
Atsakyti