Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

QUOTE(amaral @ 2011 09 12, 19:42)
Sveikos, merginos smile.gif as jau kokius 1-2 metus seku si foruma, kartais apsiraminu, kad man nieko nereikia, kartais nebesinori ziureti i veidrodi. Ivairios jusu istorijos, jusu foto nemaciau, tad negaliu vertinti kada jau sakytume "reikia" tos op (kai kazkoks didelis defektas) , kada dar gerai pagalvoti ar verta smile.gif  Galvoju gal imesciau jums i bendra pasta savo profilio foto, gal pasakytumet ar kazkas is jusu daresi op "prie panasios situacijos"?

Sveika,
įmesk ir pasakysim ar tikrai reikia ar neverta lįsti ten kur nereikia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ar aš galėčiau patekti į paštą? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Cia proud_mommy smile.gif Noreciau pasto duomenu 4u.gif
Atsakyti
negaliu prisijungti prie pasto...
gal kas gali duomenis atsiusti, jei jie keitesi? 4u.gif
Atsakyti
Man tai įdomu kas pakeitė slaptažodį, nes ir aš įeiti nebegaliu.
Jei niekas iš senbuvių nekeitė, tai reikia kažkaip atkurti prieigą, mano el.paštas ten įvestas, bet telefono numeris kažkurios merginos įvestas su 36 arba 69 numerio galu, kuri įvedėt parašykite man į až, nes jau pradedu panikuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 13 rugsėjo 2011 - 20:02
Ir as neieinu sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 09 13, 20:39)
Man tai įdomu kas pakeitė slaptažodį, nes ir aš įeiti nebegaliu.
Jei niekas iš senbuvių nekeitė, tai reikia kažkaip atkurti prieigą, mano el.paštas ten įvestas, bet telefono numeris kažkurios merginos įvestas su 36 arba 69 numerio galu, kuri įvedėt parašykite man į až, nes jau pradedu panikuoti...

nu va tai tau...jei iseis ieiti,atsiuskit ir man duomenis,taip seniai buvau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mw****@yahoo.com tokiu kazkokiu adresu turejo buti issiusta instrukcija kaip atsatyti prieiga, kieno tai pastas, patikrinkite ir imkites veiksmu!
jau visikos nesamones darosi, ne vaiku darzelis cia juk unsure.gif
Atsakyti
Mano tas paštas, jau atkūrė slaptažodį, bet kažkokia kiaulė kitaip ir nepavadinsiu, ne tik pakeitė slaptažodį, bet viską ištrynė...nieko nebelikę...gal iš pavydo...įjungus rodė, kad buvo prisijungta iš Norvegijos. Kas nori atsiunčiu naują slaptažodį ir kas nors iš naujai besioperuojančių ar nesenai turėjusių op perimkit slaptažodžio dalinimą. Daugiau savo nuotraukų nekelsiu.
Gal kas žinote kaip atkurti kas buvo pašalinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 14 rugsėjo 2011 - 21:30
QUOTE(Blogytė @ 2011 09 14, 22:28)
Mano tas paštas, jau atkūrė slaptažodį, bet kažkokia kiaulė kitaip ir nepavadinsiu,  ne tik pakeitė slaptažodį, bet viską ištrynė...nieko nebelikę...gal iš pavydo...įjungus rodė, kad buvo prisijungta iš Norvegijos. Kas nori atsiunčiu naują slaptažodį ir kas nors iš naujai besioperuojančių ar nesenai turėjusių op perimkit slaptažodžio dalinimą. Daugiau savo nuotraukų nekelsiu.
Gal kas žinote kaip atkurti kas buvo pašalinta?

na dar graziau doh.gif doh.gif turiu itarimu,kas cia galejo buti,ypac kai pasakei del Norvegijos...geeeeedddaaaa
Atsakyti
Kas per kiaules musu laikais!!! Jeigu ne jos ikele, tai atsiprasant kokio **bio turi teise istrinti? Matyt ne visi namie zmogeliui. . . Graziai buvo sutvarkytas pastas, kad mergaites galetu apziureti darbelius ir kas renkasi issirinkti gydytoja. . . Paziurekite gal tas "proto bokstas" is siuksliadezes kartais neistryne.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2011 09 15, 07:57)
Kas per kiaules musu laikais!!! Jeigu ne jos ikele, tai atsiprasant kokio **bio turi teise istrinti? Matyt ne visi namie zmogeliui. . . Graziai buvo sutvarkytas pastas, kad mergaites galetu apziureti darbelius ir kas renkasi issirinkti gydytoja. . . Paziurekite gal tas "proto bokstas" is siuksliadezes kartais neistryne.... verysad.gif

Iš visur ištrynė ir aplankus visus kur buvo sutvarkyta pagal gydytojus...na žodžiu viską...matomai mergaitei protelis pasimaišė dėl nosies tai iš pavydo viską sutvarkė doh.gif
Atsakyti