Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

Labai gaila, kad tokie dalykai dedasi ir negalima niekuo pasitiket. Budavo smagu pasiziureti pasikeitimus.
Atsakyti
Kas iš naujai pasidariusių/besidarančių op nori apsiimti slaptažodžio dalinimu? Parašykite man į až, duosiu slaptažodį, nes jau virš metų man po op, tai jau norisi į pensiją eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 09 15, 19:06)
Kas iš naujai pasidariusių/besidarančių op nori apsiimti slaptažodžio dalinimu? Parašykite man į až, duosiu slaptažodį, nes jau virš metų man po op, tai jau norisi į pensiją eiti  biggrin.gif

Tai turbut jau viskas sugija ir atrodo puikiai. Man kazkaip letokai laikas eina, jau buvo 6 men. bet gydytojas sako dar tikrai viskas keisis reikia palaukt nors metu, o tada ziuret ar viskas patinka.
Atsakyti
QUOTE(vtutsi @ 2011 09 15, 09:59)
Tai turbut jau viskas sugija ir atrodo puikiai. Man kazkaip letokai laikas eina, jau buvo 6 men. bet gydytojas sako dar tikrai viskas keisis reikia palaukt nors metu, o tada ziuret ar viskas patinka.

Ne puikiai, yra prie ko prikibti jei įsižiūriu smile.gif bet jau susitaikiau su gumbeliu ir viskas, šiaip nosytė manau ir po 1 metukų dar vos vos keičiasi, taip, kad gali tikėti gydytojo žodžiais 4u.gif
Atsakyti
O kas is sioje temoje bendraujanciu yra is Norvegijos??? Pasakykit veisai, kas cia per paslaptis???
Ka galiu pasakyti, tam zmogui turbut gyli depresija, gal nosis nepavyko, gal dar kas gyvenime blogai... galima tik pagaileti ja, ir dziaugtis kad mes savoje vietoje o ne jos... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na as jau apie pora men. negalejau prisijungti prie pasto net ir su nauju slaptazodziu sad.gif Jai kas turit kokiu itarimu kas galejo tai padaryti pasakykit viesai tegu dega is gedos. Gal ateiti paneles kurios des nuotraukytes lai akis uztusuoja kad kiti neatpazintu tada paciom butu ramiau. Cia kazkaip ziuriu periodiskai su tuo pastu problemos kartojasi blink.gif
Atsakyti
geriau susikurit albumą kokiame public fotki, ten viskas būtų paprasčiau. smile.gif Aš vėl užsidegiau dėl operacijos. doh.gif Reikia ir viskas, nieko nebus. Ryt į konsultaciją.
Atsakyti
as pribloksta!!! blink.gif blink.gif blink.gif
dabar dar belieka laukti paplatintu nuotrauku internete lotuliukas.gif

zinoma, to ir galima buvo tiketis... kadangi slaptazodis is ranku i rankas buvo dalinamas visiskai bet kam.... ech, gaila, kad laiku neissitryniau savuju.... bet saukstai po pietu smile.gif

turiu viena itarima, ir kas liecia Norvegija, berods butent ta mergaite buvo emigravusi i ta sali...
sekmes jai!

Papildyta:
QUOTE(Megann @ 2011 09 15, 12:46)
Gal ateiti paneles kurios des nuotraukytes lai akis uztusuoja kad kiti neatpazintu tada paciom butu ramiau. Cia kazkaip ziuriu periodiskai su tuo pastu problemos kartojasi  blink.gif

nemanau, kad tokiu aplamai atsiras! smile.gif
Atsakyti
Kaip gaila...Kaip tik pagaliau pasiryzau darytis op pas Viksraiti, norejau pasiziureti jo darbu foto...
Merginos, ar savaite po op gerai jautetes? Po savaites ruosiuosi i kelione, idomu, ar galesiu dziaugtis keliones ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 15, 15:18)
geriau susikurit albumą kokiame public fotki, ten viskas būtų paprasčiau.  smile.gif  Aš vėl užsidegiau dėl operacijos.  doh.gif  Reikia ir viskas, nieko nebus. Ryt į konsultaciją.

drinks_cheers.gif

Balalaika, schmoll.gif nereikia tau jokios operacijos, tikrai smile.gif
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 09 15, 17:32)
as pribloksta!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif
dabar dar belieka laukti paplatintu nuotrauku internete  lotuliukas.gif

zinoma, to ir galima buvo tiketis... kadangi slaptazodis is ranku i rankas buvo dalinamas visiskai bet kam.... ech, gaila, kad laiku neissitryniau savuju.... bet saukstai po pietu smile.gif

turiu viena itarima, ir kas liecia Norvegija, berods butent ta mergaite buvo emigravusi i ta sali...
sekmes jai!
Papildyta:
nemanau, kad tokiu aplamai atsiras! smile.gif

Mano nuotrauku nebuvo paste, issitryniau po ano karto, bet norejau ikelti naju, jau greitai bus 2 metai po op.
Dolce, kaip laikaisi? Ka itari, gal Aistyyte? (ar maisau kazka... tada atsiprasau)
Atsakyti
QUOTE(sunbeam @ 2011 09 15, 22:18)
Kaip gaila...Kaip tik pagaliau pasiryzau darytis op pas Viksraiti, norejau pasiziureti jo darbu foto...
Merginos, ar savaite po op gerai jautetes? Po savaites ruosiuosi i kelione, idomu, ar galesiu dziaugtis keliones ispudziais.

Po savaites i kelione nepatarciau, nes neaisku kaip bus su patinimais ir melynemis. As nesu labai linkusi i melynes, bet vokai buvo 2.5 sav purpurines spalvos, be to patinimas nera labai malonus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2011 09 16, 00:21)
Balalaika,  schmoll.gif  nereikia tau jokios operacijos, tikrai  smile.gif

Na juk nematėt manęs, kaip galit sakyti smile.gif Manau tą reikia/nereikia kiekvienas žmogus mato savaip, ir jei žmogui trukdo gyventi nuolatinės mintys apie tai, tai manau tikrai reikia.
Atsakyti