Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

As po op 1 men. Operavo SV. Man nueme nosies nugareles sonus nes buvo isplatejusi labai (kremzes uzauge) + mazino trumpino galiuka. Po op galiukas nemenkai uzsiriete i virsu. Pats gydytojas svelniai tariant nustebes smile.gif na bet dieve duok kad galiukas nusileistu, nes visa menesi buvo intensyviai dirbama su plesitru (klijuojama nakciai kad tempti zemyn).
Kaip tik buvau konsultacijoje, tai leido hialurono rugsti kad uzpildyti tas vietas kur daugiau nusileido o kitos vietos dar pakile. Zodziu padare daugiau maziau lygia kad menesiueigoje viskas tolygiai leistusi. Kiek ji patieses.. neaisku, minejo kad gali prireikti korekcines kuri labai trumpai trunka ir darbingumo nera 1-2 dienoms.

Noriu pasiguosti kad labai skaudziai leido HA.... juociuosi subadyta ir isminkyta nosimi..

Bet vistiek nei kiek nesigailiu patikejusi save SV. Visvien rezultatas man zymiai geresnis nei buvo pries op, o pooperaciniu kanciu ne tiek jau daug buvo.

Tiek smile.gif
Atsakyti
Koarlete,

gal pora nuotraukeliu pries ir po imestum, nors trumpam wink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, visos smile.gif

Aš jau kokį trečdalį savo gyvenimo, o gal šiek tiek ir daugiau, esu nepatenkinta savo nosimi (man dabar 21m). Svajoju jau seniai apie nosies operaciją. Sesė ir mama sako nenusišnekėk, bet tikrai dažnai kompleksuoju dėl jos. Esu sau pasakiusi, kad tikrai kažkada pasidarysiu op., kai užsidirbsiu reikiamą sumą pinigų. Tik kaip čia pasirinkus teisingą chirurgą.. smile.gif

p.s. išsiunčiau nuotraukas į paštą smile.gif
p.p.s. žiauriai pavydžiu toms, kurios jau turi naujas nosytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte90 @ 2011 09 29, 16:27)
Sveikos, visos smile.gif

Vilte90,

esi ir siaip labai grazi mergaite wink.gif 4u.gif
bet nuemus kuprele ir kiek kilstelejus galiuka manau butu dar geriau wink.gif
jei esi pasiryzusi ilgam ir nelabai lengvam (psichologine prasme) keliui - pirmyn.

O as zinokit viena diena darbe kildama liftu dirstelejau i veidrodi ir labai apsidziaugiau!!! Tikrai pats galiukas nosies sumazejes yra per kokius 0.5 metu pastaruju thumbup.gif thumbup.gif Ir is profilio ziurint nera nosyte riesta, riestumas - lenktuma pasimato fotografuojantis pusiau profiliu tam tikru rakursu smile.gif

Taigi, praejus 1 metams ir 9 men galiu sakyti, kad nesigailiu del savo apsisprendimo darytis korekcija smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte90 @ 2011 09 29, 17:27)
Sveikos, visos smile.gif

Aš jau kokį trečdalį savo gyvenimo, o gal šiek tiek ir daugiau, esu nepatenkinta savo nosimi (man dabar 21m). Svajoju jau seniai apie nosies operaciją. Sesė ir mama sako nenusišnekėk, bet tikrai dažnai kompleksuoju dėl jos. Esu sau pasakiusi, kad tikrai kažkada pasidarysiu op., kai užsidirbsiu reikiamą sumą pinigų. Tik kaip čia pasirinkus teisingą chirurgą.. smile.gif

Sveika,

tavo vietoje daryciausi, kupreles nuemimas ir sutrumpinimas lemtu svelnesnius ir dailesnius veido bruozus.

Koa.
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 09 29, 20:11)
Vilte90,

esi ir siaip labai grazi mergaite wink.gif  4u.gif
bet nuemus kuprele ir kiek kilstelejus galiuka manau butu dar geriau wink.gif
jei esi pasiryzusi ilgam ir nelabai lengvam (psichologine prasme) keliui - pirmyn.

O as zinokit viena diena darbe kildama liftu dirstelejau i veidrodi ir labai apsidziaugiau!!! Tikrai pats galiukas nosies sumazejes yra per kokius 0.5 metu pastaruju  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir is profilio ziurint nera nosyte riesta, riestumas - lenktuma pasimato fotografuojantis pusiau profiliu tam tikru rakursu smile.gif

Taigi, praejus 1 metams ir 9 men galiu sakyti, kad nesigailiu del savo apsisprendimo darytis korekcija  smile.gif  smile.gif

Ak, DolceVita, tavo nosyte tikrai graziai pavykusi ir labai tau tinka.
ax.gif
As kai vaziuoju viesuoju transportu tamsiuoju paros metu dabar labai megstu sededama prie lango stiklan pasizvalgyti i savo nosi profiliu. Man taip patinka kad nebera to kampuotumo, kuris mane vare is proto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koarlete: 29 rugsėjo 2011 - 20:34
Taip, žinoma, kad sušvelnintų veido bruožus mano smile.gif
O gal galima būtų sužinoti emailo slaptažodį? smile.gif Labai norėčiau pamatyti kitų pokyčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte90 @ 2011 09 29, 20:39)
Taip, žinoma, kad sušvelnintų veido bruožus mano smile.gif
O gal galima būtų sužinoti emailo slaptažodį? smile.gif Labai norėčiau pamatyti kitų pokyčius smile.gif

dideliam liudesiui... pastas buvo vienos nares labai graziai sutvarkytas.. o kazkokia sikne paeme ir istryne visu nuotraukas sad.gif todel siuo metu jis tuscias.... o ir nuotrauku niekas ten jau nebenori deti. Aciu tai "geradejai". unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Man jau 7 men. po op. Neseniai buvau pas T.A. pasirodyt, tai jis patenkintas savo darbu 90 proc. As tai kokiu 80 proc. Buciau patenkinta 90 proc. jei snerves butu vienodos, bet man jos ir pries op buvo nevienodos, o chirurgas nenori ju liesti del galimo randejimo. Sako tikriausiai aplinkiniai net nepastebi ax.gif na bet as pastebiu ir mane tai nervina doh.gif nes ziurint is priekio jos matosi. Ar yra kam koregave snerves, gal pasidalintu patirtim g.gif
Dar paklause ar sutikciau ikelti savo foto i interneta, tai net pasimeciau blink.gif Nes vis tiek kompleksiukai del nosies isliko, jie mazesni, bet yra blush2.gif

O del pasto tai liudna, dabar niekas nenores rodyti savo foto schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Jolika0,2011 10 01, 15:49]
Sveikos smile.gif Man jau 7 men. po op. Neseniai buvau pas T.A. pasirodyt, tai jis patenkintas savo darbu 90 proc. As tai kokiu 80 proc. Buciau patenkinta 90 proc. jei snerves butu vienodos, bet man jos ir pries op buvo nevienodos, o chirurgas nenori ju liesti del galimo randejimo. Sako tikriausiai aplinkiniai net nepastebi ax.gif na bet as pastebiu ir mane tai nervina doh.gif nes ziurint is priekio jos matosi. Ar yra kam koregave snerves, gal pasidalintu patirtim g.gif
Dar paklause ar sutikciau ikelti savo foto i interneta, tai net pasimeciau blink.gif Nes vis tiek kompleksiukai del nosies isliko, jie mazesni, bet yra blush2.gif

O del pasto tai liudna, dabar niekas nenores rodyti savo foto schmoll.gif
olk\k
Atsakyti
Labuka, mergaites,esu naujoke,senai skaitau,bet pasiregistruot isdrysau tik dabar ,kai galvoju apie operacija.As turejau viena operacija pas gyd.Balaisi pries 25m.Mano nosis buvo siaura ,bel didele kuprele.Po operacijos mano nosis tapo daug platesne,taip supratau,kur nueme kuprele,sustume i sonus.Gal dabar kitaip padaro?Dar butu niekis,bet po metu nusileido nosies galiukas ir atsirado nedidele kuprele ir pati nosis pakrypo,o dabar aiskiai matosi.
verysad.gif As domejausi kokios kainos Anglijoj,bet ,ten radau pati maziausia suma 5000sv. schmoll.gif,nes siuo metu ten ir esu.Dabar sp.pb.gristu atostogikiu,tai butinai noriu nueit i konsultacija pas gyd,tik apsisprest nera lengva pas koki gyd.
Papildyta:
Na,kai cia pirma karta,tai kazka nesamone pridirbau su pirma zinute blush2.gif Pasitaisysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 10 02, 19:47)
Labuka, mergaites,esu naujoke,senai skaitau,bet pasiregistruot isdrysau tik dabar ,kai galvoju apie operacija.As turejau viena operacija pas gyd.Balaisi pries 25m.Mano nosis buvo siaura ,bel didele kuprele.Po operacijos mano nosis tapo daug platesne,taip supratau,kur nueme kuprele,sustume i sonus.Gal dabar kitaip padaro?Dar butu niekis,bet po metu nusileido nosies  galiukas ir atsirado nedidele kuprele ir pati nosis pakrypo,o dabar aiskiai matosi.
verysad.gif As domejausi kokios kainos Anglijoj,bet ,ten radau pati maziausia suma 5000sv. schmoll.gif,nes siuo metu ten ir esu.Dabar sp.pb.gristu atostogikiu,tai butinai noriu nueit i konsultacija pas gyd,tik apsisprest nera lengva pas koki gyd.
Papildyta:
Na,kai cia pirma karta,tai kazka nesamone pridirbau su pirma zinute blush2.gif Pasitaisysiu 4u.gif

Prisiregistruok pas kelis. Kuris labiausiai patiks pas ta ir eik. O siaip siulau paskaitineti daugiau nosies korekciju temu.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 10 02, 18:47)

sveika prisijungusi smile.gif 4u.gif
Atsakyti