QUOTE(-DolceVita- @ 2011 10 05, 08:37)
o kur jus radot, kad galima buti tikriems 100 % del galutinio gero .... niekas jums, nei Vitkus, nei radzevicius, nei bet kuris kitas LT ir ne LT gydytojas negali garantuoti 100%-nio pasisekimo.
Dabar as jau dziaugiuosi, kad ryzausi siai korekcijai, bet dziaugsmas atejo po beveik 2 metu!!! O pastaruosius 2 metus gyvenau niuriose nuotaikose ir pamastymuose: ar teisingai padaraiau, o gal nereikejo, juk nesijauciu grazesne... o gal net ir negrazesne jauciuosi?.... uzkniso mirtinai apsunkintas kvepavimas ir nosies uzgulimas prie minimalios temperaturos kaitos... ir t.t.t.t....
o atrode, kas cia! juokas!... atsigulu ant stalo, uzmigdo ir atsikeliu jau nauja, na bent jau po 2 men isivaizdavau busianti "baisi grazuole"

)) ne velnio!!!! tai mano op galiu pavadinti dar pasisekusia, lyginant su pvz Angelinkos 2 pirmom korekcijom.... O tai ka reikejo isgyventi tam zmogeliui - as net negaliu isivaizduoti.
Pakartotines korekcijos - kelios mergaites po pakartotiniu korekciju tiesiog eme ir isnyko is forumo.... manau ne del geru rezultatu, nes lietuvaiciai gerais rezultatais mielai dalinasi su kitais, juolab, kad ir bendrauta daug buvo tarpusavyje cia- forume. Tikiuosi, ir duok Dieve,, kad joms viskas gerai ir yra sveikos ir grazios.
Taigi mielosios, niekas cia jusu neatkalbineja nuo korekcijos ir nepavydi jums busiancio grozio, bet laaaaabai gerai pagalvokit, kad ne vien pinigu jums operacija kainuos.... kainuos ir daugybe neigiamu emociju, nezinios kaip atrodysit dar po menesio ir pan.
O pasiryzusioms - stiprybes ir kantrybes
Hm, na ne tai, kad 100% garantija, zinoma ne, ne taip issireiskiau. Tiesiog turejau omenyje didesni vidini pasitikejima gydytoju, kuris [pasitikejimas] leidzia labiau tiketis norimu rezultatu, maziau jaudintis del galimu nepasisekimu. Tiesiog eidama pas Vitku is anksto labiau tikeciausi 100% rezultato pagal savo skale, nei eidama pas kita gyd.
Gal poziuris ir klaidingas, gal cia kokie kompleksai, saviitaiga ar kas, bet velgi mano asmenine nuomone ir isitikinimas siuo metu yra toks. Gal iki op. pasikeis.
Ir siaip, esu labai optimiste. Turejau labai sekminga sanario endoprotezavimo operacija, kurios fiziogoliniai rezultatai man yra turbut 110%, o gyvenimo kokybe pagerejo visais 200%
Turbut ir tikiuosi, kad ir nosyte man taip pat gerai padarys, kad mano atvejis bus vienas is tu sekminguju

. Esu beviltiska optimiste.
Ir apskritai, manau geru dalyku visada buna daugiau, nei blogu. Visoms to ir linkiu. Sekmes!