Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

Sveikos
O sakykite kokios kainos nosies korekcijos. Maniske nuo gimimo kreivoka, ir nosies pertvara netiesi ir sunkiai kvepuoja viena puse nosies. Kazin jau kaip cia skaitosi plastine ar butina?? nos juk nedustu lotuliukas.gif
ir idomu butu kaineles susizinoti, gal koki tinklalapi imestumete ? 4u.gif Aciukas
Atsakyti
QUOTE(s@ldi @ 2011 10 16, 13:27)
Sveikos
O sakykite kokios kainos nosies korekcijos. Maniske nuo gimimo kreivoka, ir nosies pertvara netiesi ir sunkiai kvepuoja viena puse nosies. Kazin jau kaip cia skaitosi plastine ar butina?? nos juk nedustu  lotuliukas.gif 
ir idomu butu kaineles susizinoti, gal koki tinklalapi imestumete ? 4u.gif  Aciukas

atsidaryk pirma temos puslapi, yra pilna nuorodu wink.gif
Atsakyti
As,tai suvedziau per interneta:plastikos chirurgai Kaune,ir ten yra parasytos paslaugos ir kainos.Na,galima ir kitame mieste paziureti.As taip pat turiu konsultacija su gydytoju po 2 sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 10 05, 19:30)
Sveikutes,as perskaiciau nemazai temu,tai galvoju darytis operacija pas SV arba TA,kaip jus manote,ar gerai galvoju?Lauksiu patarimu.  Gal yra mergaiciu,kurios irgi ruosiasi operacijai?  rolleyes.gif

as dariausi pas TA.
rezultatu esu patenkinta 4u.gif
apie birzeli dariausi tai tuo laiku ir mano komentaru daugiau rasite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Na, perskaičiau nemažai čia temų, tam, kad tinkamai pasirinkti chirurgą ir labiausiai kažkodėl linkstu link Jankūno, tik bėda ta, kad pas jį neatliekamos operacijos išsimokėtinai, bet kaip manote, pvz. jeigu medlizingu perkant, tai turėtų sutikti taip, kad atsiskaityčiau, nes gi tada iš ten tiesiai gauna visą sumą, tik tiek, kad ne iš manęs, tai koks skirtumas? dar yra toks neramumas dėl to, kad niekur neįmanoma surast jokių pavyzdžių operacijų jo atliktų, mačiau tik nemažai gerų atsiliepimų, bet ko tikėtis realiai tai visiškai neįsivaizduoju...
Tikiuos, kad aiškiai čia parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akfa @ 2011 10 17, 21:35)
Sveikos, merginos,
Na, perskaičiau nemažai čia temų, tam, kad tinkamai pasirinkti chirurgą ir labiausiai kažkodėl linkstu link Jankūno, tik bėda ta, kad pas jį neatliekamos operacijos išsimokėtinai, bet kaip manote, pvz. jeigu medlizingu perkant, tai turėtų sutikti taip, kad atsiskaityčiau, nes gi tada iš ten tiesiai gauna visą sumą, tik tiek, kad ne iš manęs, tai koks skirtumas?  dar yra toks neramumas dėl to, kad niekur neįmanoma surast jokių pavyzdžių operacijų jo atliktų, mačiau tik nemažai gerų atsiliepimų, bet ko tikėtis realiai tai visiškai neįsivaizduoju...
Tikiuos, kad aiškiai čia parašiau  4u.gif

laba,as galiu pasakyti kuo toliau tuo daugiau neigiamu atsiliepimu girdziu apie Jankuna,pakartotine nezinau ar vel ryzciaus darytis pas ji,nes jauciu isvis sugadintu nosi.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Forume esu toli grazu ne naujoke.. Seku jusu zinutes jau gal metelius ir pagaliau nusprendziau parasyt pati. Mano istoroija tokia- kai buvau dar visai mazule mergyte, gavau netycini niuksa is savo vyresniojo brolio, ko pasekoje turiu kuprota ir ilga nosyte. Visa noooosiii teisingiau pasakius. tongue.gif Nuolat galvoju apie jos pagrazinima, bet kazkaip nedristu apie tai parbilt uztikrintai. Juolab, kad prabilus, iskart is artimuju pasigirsta - ''viskas gerai su tavo nosim, mums tu grazi, kokia esi'', na, tik vienas kitas pritaria. Del tos priezasties prisijungiau nauju vardu, nesinori vis klausyt atkalbinejimu, kai pati tikrai matau, kad pakoregavimo reikia.. smile.gif Labai noreciau nusiusti savo nuotraukeles kurios nors jusu teismui. Kurioms galeciau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2011 10 19, 19:31)
laba,as galiu pasakyti kuo toliau tuo daugiau neigiamu atsiliepimu girdziu apie Jankuna,pakartotine nezinau ar vel ryzciaus darytis pas ji,nes jauciu isvis sugadintu nosi.

O tau dar kokių nors trūkumų išlindo? O aš tai vis dar nežinau ar reikėjo kitą gydytoją pasirinkti ar ne doh.gif vis man tas mano gumbelis vaizdą gadina...tik tiek, kad pakartotinai op nemanau, kad sutikčiau, bijau, kad dar blogiau gali būti...
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 10 20, 16:55)
O tau dar kokių nors trūkumų išlindo? O aš tai vis dar nežinau ar reikėjo kitą gydytoją pasirinkti ar ne  doh.gif vis man tas mano gumbelis vaizdą gadina...tik tiek, kad pakartotinai op nemanau, kad sutikčiau, bijau, kad dar blogiau gali būti...

negaliu visai sypsotis,atsikisa nosies galas ir pakumsta i apacia,o kaulas sukrites,tai kai ragana,negaliu kaip sugadino nosi.Kai buvau pas ji,as pasakiau ar matot kaip bjauriai,sako tai noretum taisyti,kaip susinervinau tokiu klausimu,sakau tai ne ,aisku,kaip atrodau as dabar,pries geriau buvo negu dabar.Dar sakytu aha tikrai nelabai gerai ar ka ,dar jis klausia ar noriu taisyti,kas blogai,tai gi mato pats,savo klaidas nutyli pikciausia tai man.
Is nei vienos jau girdejau,kad net nosies galu jis nemoka suformuoti,visus palieka kaip paukscio,apkarpo kremzles ir viskas,nu nezinau niekada netaupyciau piningu daugiau ir nesirizciau darytis pas ji.
Atsakyti
labuka visoms 4u.gif

Seku sita temele turbut daugiau nei 2 metai. Visa ta laika buvau kaip ir aktyviai -pasyvi dalyve g.gif t.y pora kartu pasisakiau, kad esu nepatenkinta savo nosimi, kad vis ruosiuos ja pakoreaguoti, bet viskas tuo ir baigdavosi. Vis atsirasdavo svarbesniu reikalu, baimiu ir tt.. Taciau jusu nosiukais visada domejausi smile.gif Dziugu budavo jausti geras nuotaikas po pasisekusiu operaciju, taip pat pergyvendavau del kiekvieno jusu nosiukuose atsiradusio guzelio, neatsileidziancio galiuko, idubimo ir pan ax.gif tai mane vis pristabdydavo savaji snobeli keisti blush2.gif daktara taip pat renkuos kol kas pagal jusu nusisekusius ir nelabai atvejus...pasiryzdvau pas viena darytis, taciau atsiradus kitam favoritui, vel nebezinodavau kuri rinktis smile.gif o ziuriu jie cia keiciasi ... doh.gif riestos nosytes ir per daug nuimto kaulo nenoreciau, taigi viksraiti kaip ir ramybeje palieku...nors ir patenkintu merginu atsimenu buvo nemazai smile.gif jankuna ziuriu irgi baigiate nurasyti paskutiniu laiku...priminkite jei labai nesunku, kuris turi braiza daryti tiesias nosytes ? astrauskas ar radzevicius ? Tai vat ir neissirenku tarp jankuno, astrausko, kaikario ir radzeviciaus...atimenu diskutavote kad kazkuris is ju naturalistas, kazkuris tiesias lipdo ? smile.gif nesu naivi ir zinau, kad jusu atveji nebutinai atitiks manasis, bet zinant braiza, manau bus lengviau apsispresti...o jau gausis kaip gausis blush2.gif
va o operacijai si karta ruosiuos rimtai...atsirado dabar ir laiko i valias ir galimybes...reiktu sita reikala baigti iki nauju metu smile.gif galvojau jei jau daug metu sitos minties neatsikratau, tai turbut verta ryztis smile.gif nzn kaip tai geriau ir greiciau padaryti...gyvenu ne LT, tai visu pirma reikalingos konsultacijos...Kalbejote kad keli gydytojai ir emeilais bendrauja, jei neklystu vienas is ju viksraitis . Okaip del jankuno, kaikario, astrausko ar jie atraso, pakomentuoja? butu turbut ideliausia meilais pasikonsultuoti ir apsisprendus grizti operacijai..tik kazin ar imanoma taip apsispresti, nesusitikus su visais akis i aki ? gal buvo tokiu mergaiciu kurios po susirasinejimu is kart operacijai pasiryzo ?
Papildyta:
ai dar pamirsau pasisakyti, nzn kiek tai naudinga bus, bet vis gi ... del jusu pasto...nebutinai cia kazkuri mergaite kuriai davete slaptazodi daro visokias nesamones...is asmenines patirties galiu pasakyti, kad elektroniniai pastai siais laikais lengvai nulauziami hakeriu...pacios sitaip dingo pastas, tiksliau info is jo dingdavo schmoll.gif matyt kazkam buvo laaaabi idomu su kuo as susirasineju ir kokia info saugau savo paste.... tai vat nenustebciau, kad ir jusu slaptazodi daznai nulauzia kazkoks tai smalsuolis ar smalsuole...nes tikria jau per daug sutapimu, vis keicias slaptazodi ir vis tos pacios nesamones...turetumet manau kazkokia saugesne sistema pasirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2011 10 20, 17:05)
negaliu visai sypsotis,atsikisa nosies galas ir pakumsta i apacia,o kaulas sukrites,tai kai ragana,negaliu kaip sugadino nosi.Kai buvau pas ji,as pasakiau ar matot kaip bjauriai,sako tai noretum taisyti,kaip susinervinau tokiu klausimu,sakau tai ne ,aisku,kaip atrodau as dabar,pries geriau buvo negu dabar.Dar sakytu aha tikrai nelabai gerai ar ka ,dar jis klausia ar noriu taisyti,kas blogai,tai gi mato pats,savo klaidas nutyli pikciausia tai man.
Is nei vienos jau girdejau,kad net nosies galu jis nemoka suformuoti,visus palieka kaip paukscio,apkarpo kremzles ir viskas,nu nezinau niekada netaupyciau piningu daugiau ir nesirizciau darytis pas ji.

oj kaip nemalonu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,atsimenu,maciau tavo foto,man tu tokia grazi atrodei,kad nieko tau nereikejo daryti...bet tavo dar nieko atrode,kitai mergytei blondinei jis isvis sudarke....
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 10 20, 19:08)
oj kaip nemalonu 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,atsimenu,maciau tavo foto,man tu tokia grazi atrodei,kad nieko tau nereikejo daryti...bet tavo dar nieko atrode,kitai mergytei blondinei jis isvis sudarke....

kuriai sudarke angelina?pas ka darytis pakartotine neisivaizduoju doh.gif dabar laukiuosi,kaip man bus sudetinga su vaikais,nei palikti turesiu kur nieko.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2011 10 20, 20:31)
kuriai sudarke angelina?pas ka darytis pakartotine neisivaizduoju doh.gif dabar laukiuosi,kaip man bus sudetinga su vaikais,nei palikti turesiu kur nieko.

as idesiu foto kai pagimdysiu,dabar esu visa sutinusi,tai isvis nemyliu saves.O kur dabar dedat fotkes mergaites?man gal duosit.
Atsakyti